בדיקה- מי נמצא כאן?!

nogao10

New member
בדיקה- מי נמצא כאן?!

נעשה את זה עכשיו, לדעתי צריך להיות כמה אחראים, פעם מישהי עשתה כל סוף שבוע משהו ממש נחמד שלא היה בסופ"ש האחרון, איפה היא?? הכי חשוב, כל מי שכאן וקורא את ההודעה הזאת שיכתוב למטה את השם שלו, שנדע מי כאן ברצינות..... הייתה כאן פעם גם יוזמה לתרגם את בון ג'ובי מויקיפדיה, אז בואו נוציא את זה לדרך. אז זה מה שיש: -הקדמה - History - Formation - 1980s - 1990s - 2000s - Band members - Line-Ups - Discography - Tours - Awards - References - See also - External links החלק של 1990 די ארוך אז זה רק למי שמתחייב לסיים עד לדד ליין (כן, גם את זה יש לנו). הבאנד ממברז קצר, אז מי שלוקחת את זה שתיקח גם את הטורס או הפרסים. למי שעושה דיסקמוגרפיה, זה מאמר נפרד. את ה'ראה גם' מי שעושה פשוט תתרגם את החלקים המעניינים. הדד ליין שלנו יהיה שבוע וחצי מהיום, נעשה את זה ליום שבת ה16.6 אז סבבה, אנחנו עוד רגע מסיימים בגרויות ואז יהיה לנו הרבה יותר זמן. למי שיש בעיה עם הדד ליין ורוצה לעשות את זה בכל זאת שידבר איתי (עדיף במסרונים). אז מי מתנדב???? (בואו נחייה את הפורום הזה באמת!!)

nogao10

New member
- אני לוקחת את החלק של שנת 2000 (ואני כאן ../images/Emo13.gif

nogao10

New member
אוקיי, אז אני אתן לך משהו.....

מתאים לך לעשות את ההקדמה ואת ה - Awards ??

nogao10

New member
שכחתי לשים תמונה

בגלל שכל כך ניסית אני מקדישה לך את התמונה הזאת, ששמרתי לסבב תמונות הבא שלי, אבל בכל זאת...... מגיע לך!
אל תתייאשי, לפעמים זה קשה אבל הפורום הזה יצליח לעבור גם את זה!

nogao10

New member
מקווה שכל מי שמתנדב יודע אנגלית ../images/Emo13.gif

אז אם יש לך ככה קצת זמן, יש מצב שתעשי את - 1980s ??? זה לא ממש ארוך, ואני כבר התחלתי וזה ממש ממכר, אז זה גם לא ממש קשה..... אם את רוצה להחליף תגידי * תמונה לכל המתנדבים!!!!!

We Never Close

New member
אין לי בעיה,

אני צריכה פשוט להיכנס לערך "בון ג'ובי" בויקיפדיה אנגלית ולתרגם, נכון? אם כן אז סבבה, אני אתרגם את 1980s. אם זו לא הכוונה - תגידי מה כן, ואני יעשה.

nogao10

New member
כן, זו הכוונה

בהצלחה לך, אני אוסיף לך תמונה מאוחר יותר היום............. (יש לי כל כך הרבה חדשות!) אתן יודעות שיש תמונות לאלבום החדש, ואני לא מצליחה למצוא קישור להוריד אותם (כלומר, הם הצטלמו לאלבום החדש)

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifכן..התמונות באתר הרישמי

זה התמונות שיהיו כנראה בתוך הדיסק

nogao10

New member
נחמד לראות שבאמת רוצים לעשות את זה!!

אני נותנת לך את - Band members - Line-Ups אם זה יותר מידי תגידי, והנה, תמונה גם לך!!

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

(על התמונה)

LIRONSH100

New member
אני פה..

טוב אני רק עכשיו הגעתי לבית (חוץ מקפיצה קצרה של ארוחת צוהרים ומקלחת רק עכשיו הגעתי! אזס שתבינו עד כמה אין לי זמן! ברגע שאני יתפנה (שלצערי זה רק באוגוסט אז לא תיהיה לי בעיה רק שאני מקווה שעד אז זה יהיה מוכן...) נ.ב ההצעה הייתה שלי... ואילנית שאני יגיד לה על זה אני מאמינה שגם היא יכולה לעזור..

למעלה