בדיקה רפואית פגה תוקף

• פותח הנושא yodb
  • פורסם בתאריך

yodb

New member
בדיקה רפואית פגה תוקף

היי,

יש למישהו ניסיון עם מצב של בדיקה רפואית שפגה תוקף בתהליך אישור גרין קארד?
היה לי אתמול ראיון שעברנו אבל הבדיקה פגה תוקף ושלחו אותי לעשות אחת נוספת? למישהו יש מושג מה התהליך וכמה זמן זה לוקח?

תודה

John the Savage

New member
עשית את הראיון בישראל או בארה"ב?

אני קצת מבולבל כי ראיתי שהוצאת כבר גרין קארד ב-2012. האם הגרין קארד ההוא התבטל וביקשת גרין קארד חדש? איפה עשית את הראיון הפעם, בישראל או בארה"ב? ואיזה אישור רפואי הצגת בראיון? את אותו אישור רפואי מ-2012?

efafa

New member
אני השואלת*

היי, YODB שאלה בשמי לפני שפתחתי יוזר
.
הגשתי את הבקשה בארה"ב

John the Savage

New member
אוקיי

אני משער שתהליך ה-GC שלכם קצת התארך ונמשך מעל לשנה ולכן הבדיקה הרפואית שלכם כבר לא בתוקף. בדיקה רפואית בתהליך מארה"ב תקפה לשנה. אם כבר עברה שנה מאז הבדיקה הקודמת, תצטרכו לעשות אותה שוב.

מדובר בדיוק באותו תהליך אותו עשיתם בפעם הקודמת. מחפשים Civil Surgeon באזור שלכם, מביאים הוכחות לחיסונים, עושים את הבדיקה, והרופא כבר ימלא את כל הטפסים שצריך.

efafa

New member
השאלה העיקרית - כמה זמן ייקח לכל התהליך?

מכיוון שכבר עברנו את הראיון ביום שני ושלחו אותנו להשלים רק את הבדיקה הרפואית, מעניין אותי כמה זמן ייקח עד שהם ייאשרו בהנחה שהראיון הלך טוב.
נגיד, עכשיו אני מחכה לטפסים של הבדיקה הרפואית שיישלחו אליי בדואר פלוס כמה ימים שייקח כל העניין עם הרופא (נגיד שבוע) ואשלח להם את הטפסים מיד. האם זה יכול להתעכב בחודש? בחצי שנה? יותר? אין לי מושג

John the Savage

New member
את הבדיקה עצמה את כבר מכירה

וכפי שאת יודעת זה לוקח רק כמה ימים (בד"כ כארבעה ימים). אין סיבה לחכות לקבלת טפסים בדואר. לרופא עצמו יש כבר את הטפסים. את יכולה גם להדפיס את טופס I693 בעצמך, אבל זה מיותר. או שאולי הכוונה שלך לעותק של הבדיקה הרפואית הקודמת?

לא יודע בדיוק כמה זמן יקח להם, אבל מכיוון שהגרין קארד כבר אושר ורק נותר להם לראות ששלחת בדיקה עדכנית, הגסטימייט שלי זה בין שבועיים לחודש מקבלת הטופס.

למעלה