בדיקה רפואית

t o r o n t o

New member
בדיקה רפואית

אשמח לשמוע ממי שעבר את הבדיקות הרפואיות... מה בדיוק בודקים? וכמה זמן זה לוקח עד האור בקצה המנהרה? מה צריך להביא לבדיקה? תודה

t o r o n t o

New member
מה, באמת?

אתה רציני? א מ א ל ' ה !!! נראה לי שאני אפרוש מהמירוץ ... עוד מישהו שהגיש ביולי 2006 וקיבל זימון לבדיקה רפואית? כן כן זה לא שגיאת כתיב י ו ל י 2006 כ פ ר ה !!!

t o r o n t o

New member
ועכשיו ברצינות - מה להביא לבדיקה?

תמונות פספורט, דרכון ואת המכתב מהשגרירות... האם עליי להקריץ מסמכים על כל האישפוזים שהיו לי בימי חיי או שזה יותר חופשי מכך?

6 תמונות פספורט, דרכון, את המכתב מהשגרירות

ומסמכי סיכום אשפוז או סיכומי ניתוח מ 10 השנים האחרונות. מכתבי רופאים מומחים אם יש מחלה כרונית או נטילת תרופות באופן קבוע. ניתוחי עור של גידולים לא ממאירים או מסוג BASEL אין צורך לדווח. תמונות הפספורט מיועדות להפניות לבדיקת השתן, הדם, שיקוף הראות, ולטפסים שמעידים שהרופא ראה אותכם והוא מאשר שהאיש שבתמונה זה האיש שהוא בדק על 2 טפסים נספים שונים, תמונה אחת נשארת בארכיון של הרופא עם העתק הסיכום שלו.....

t o r o n t o

New member
תודה רבה

אם עשו לי אפנדיציט (תוספתן) שזה ניתוח שגרתי אז לא צריך סיכום אשפוז? אני מקווה

../images/Emo32.gifלדעתי למי שהיה אפנדיציט צריך לתת תוספת

ניקוד. כי זה אומר שלא יהיה לו צורך להתאשפז בגלל זה בקנדה. חוצמזה, לגבי כל המסמכולוגיה שהמושל"ט אמר לך להביא - תזכור שהמושלט הוא בחור ישר כמו סרגל ויודע רק את מה שכתוב בספר. . אני לא אומר לרמות, אבל אני לא הייתי מנדב מידע על דברים שאי אפשר לגלות בבדיקה רגילה ולא ראיתי צורך להזכיר את העובדה שהיתה לי כלבת ושאבא שלי ערומכו.

מה קורה לחיפוש בתפוז היום?

ניסיתי לחפש תשובה מפורטת שנתתי כאן או בפורום השכן בעניין הזה בשבועות האחרונים, ולא מצאתי. מה יהיה הסוף? הרופא מבצע בדיקה שגרתית מהירה של דופק, לחץ דם, האזנה ללב ולריאות, ומישוש בטן לאיתור כבד מוגדל, בודק יציבה ועמוד שדרה (מבקש להתכופף עם ידיים כלפי מטה ומסתכל על הגב והידיים), ומתפנה לשאול 3 שאלות: האם אתה נוטל תרופות? האם יש לך מחלות כרוניות? האם היו אשפוזים או ניתוחים ב 10 השנים האחרונות. לאחר מכן הוא מתפנה למלא המוני טפסים ולחתום עליהם שאין לי מושג מה יש בהם. בסיום הוא שולח למעבדה לביצוע בדיקות דם ושתן (מחפשים איידס שחפת וצהבת נגיפית מהסוג המדבק לאורך שנים לא צהבת A ) ושיקוף ריאות (שחפת). במידה ואין ממצאים שמחייבים בירור של רופא מומחה (אין אישפוזים-ניתוחים-מחלות כרוניות-או נטילת תרופות). בזה מסתווים העניין. הבדיקה נמשכת כ 20 דקות לאדם, תוצאות הבדיקות מגיעות אחרי כ 10 ימים ואז הרופא שולח את הניירת לפאריז. נכול להיום אנשים קיבלו הזמנות להפקיד דרכונים בדיוק 8 שבועות אחרי הביקור אצל הרופא- כ 6 שבועות אחרי שהמעטפות נשלחו לפאריז. במידה ואתם סובלים מבעיה רפואית שמחייבת לענות בחיוב לאחת השאלות, כדאי מראש להביא מסמכים , אבל לא לתת אותם. רק אם הנושא עולה, והרופא נראה מודאג תראו לו תוצאות בדיקות או מכתב של רופא ממך שייקצר לכם את התהליך, כי הפנייה לרופא מומחה לוקחת זמן ועולה אולי כסף.

איל שחר

New member
מזמן התיאשתי מחיפוש בתפוז ../images/Emo10.gif

לפעמים אני מאתר את התשובות בתפוז דרך גוגל ולפעמים אני פשוט פונה שוב בפורום, מתנצל על חוסר כישורי החפשנות שלי ומקבל סיוע אדיב. שוב

shipy1234

New member
רק 10 שנים אחרונות?

ככה זה מוגדר בשאלון? ואיכן כתוב שאין צורך בסיכומי ניתוח של ניתוחי עור של גידולים לא ממאירים? תודה, שיפי

לא כתוב....אבל באופן מעשי

כשסיפרתי לרופא על ניתוח אחד של גידול קטן מהסוג הזה, הוא אמר שזה לא נחשב ולא רשם כלום הוא העיף מבט קצר בסיכום של הביופסיה, ואמר שהוא לא צריך את זה ושזה בסדר, ולא ציין כלום בניירות. כניראה שלא מייחסים לעניין הזה חשיבות. כמובן שלפני זה הלכתי לרופא עור שיבדוק אותי יסודית לוודא שלא צמח משהוא שמחייב הסרה...אתה יודע באלה אם יש אחד יכולים אחר כך לבוא עוד....

למעלה