בדיקה "שגרתית" אצל הגניקולוג

בחורהX

New member
בדיקה "שגרתית" אצל הגניקולוג

מחכה בחדר ההמתנה. שונאת לחכות בחדר ההמתנה עם שאר אומללות. מנסה לא לבלוט וחושבת לעצמי: "מה אני עושה כאן בין כל הנשים האלה ?!". אישה שואלת:"ילדונת, את אחרונה בתור?" ואני עונה לה בחרישיות:"ככ..ן" לאחר המתנה מורטת עצבים מגיע תורי. אני נכנסת לחדר. מממבט ראשון, הרופא נראה לי כחולה מין מושחת (אני ידועה כרופאפובית). במבט השני, אני מבחינה בזקנקן הנחמד שלו ובשיערות הלבנות הבודדות בשיער ראשו, שבבסיס שטני התמונה הזאת נראתה לי מאוד סקסית פתאום (שיערתי שהוא היה בשנות ה30 לחייו) בלי שים לב החלו מתרוצצות בראשי מחשבות מיניות על הרופא... תוך כדי שאני תוהה על זקנקנו של ה"קשיש" ועל מידותיו..הוא מדבר אליי ואני מפרשת את טון דיבורו כפלרטוט. "כמה זמן את כבר מקיימת יחסי מין?" הוא שואל בחצי חיוך (שציירתי לו בדמיוני)
מופתעת משאלתו. "מזה שנה וחצי ומעולם לא סבלתי מהבעיה הזאת".אני משיבה לו בקול חתלתולי. "תתפשטי ותשכבי על המיטה בבקשה". באותו הרגע, דפיקות ליבי הואצו כמו גבר המאיץ את קצב השיגול. ניגשתי אל המיטה לראשונה, נבוכה מגופי שלי בעוד שהוא פוסע ללא קול אל עבר הדלת ונועל אותה באיטיות... הוא מתקרב אליי ואני מסתובבת ומפנה לו גב. עומדת שם בביגוד תחתון וחשה איך שהוא מעביר את עיניו על החוט היוצא מחריץ ישבני ( ץ ) יכולתי להריח את האפטרשייב. לא היה לו "ריח של רופאים", הריח שלו גירה אותי. דמיינתי ברוחי איך הוא מעביר את האצבע האמצעית שלו בפתח ומלטף את שני הפלחים. התחלתי מורידה את החזייה משועשעת מה"פור פליי". הסתובבתי אליו ושמתי לב איך שהוא כלל לא מציץ בציץ הנזקר בגאווה ( . )( . ) "את יכולה לשכב על המיטה ולפשק רגליים".אמר. נשכבתי על הגב מחזיקה את שדיי כאילו מבקשת להסתיר את יופיים. עוצמת עיניים ומתמסרת לתחושות... התחלתי מרגישה את ידו הקרירה הנעימה למגע חודרת מבעד לתחתון ומעסה בעדינות את ערוותי החמה. היה זה מגע מרטיט "יהיה יותר נוח אם תורידי את התחתון לגמרי". אמר והחל מוריד אט אט... והנה, שכבתי שם, עירומה כביום היוולדי להוטה אחר ריחו, מגעו, מבטו. לפתע הרגשתי איך אצבעו חודרת אל תוך תוכי ורגליי נפשקות יותר ויותר לרוחב עד אשר הייתי פתוחה לחלוטין לחדירה. לוחשת לעצמי :עשה בי כאוות נפשך.. הרגשתי את הרטיבות באצבעו ואף נשמע רעש עדין... פקחתי עיניי וראיתי את לשונו מגששת אחר שפתיי..אחר הדגדגן ובו בזמן שתי (!!) אצבעות מעסות מבפנים מסרבות להתנתק:) הוא המשיך למצוץ את דבש הכוורת שלי ואז לשונו חדרה אליי ותפסה את מקום שתי האצבעות. אותן ידיים..לחות..נכנסות מלמטה ואוחזות בטוסיק שלי. הרגשתי צורך לגמול לו ושלחתי יד אל מכנסיו. הבליטה שהייתה קטנה בתחילה החלה לגדול. נפעמתי מעוצמת חוזקו של..ה..שלו. פתחתי את הרוכסן ומיששתי את אשכיו הרכים ואת הזין הקשה שלו שהזכיר לי ציפור כלואה בכלוב המבקשת להשתחרר "לא!!!"הוא נרתע להפתעתי והסיר את ידי. ממשיך בליקוקיו ואני נאנחת, גונחת בשקט מחמת הבושה..שמא ישמעו אותן נשים אומללות בחדר ההמתנה... לא יכולתי להתאפק עוד וקול אנקה פרץ מגרוני לחשתי לו "אני רוצה לגמור.." הוא לא ענה והמשיך ואני לא מסוגלת ליסוג..לא רוצה להפסיק ואז, העקצוץ הזה..העקצוץ המיוחל כבש אותי היא לא איחרה לבוא...האורגזמה:) התרוממתי מהמיטה עדיין מפושקת מחזיקה את הכוס שלי ומסתכלת עליו בפה פעור כשהוא מחייך אליי ושואל: "נהנית?!" חייכתי אליו בחזרה ושוב הצצתי במכנסיו..הבליטה - כבודה במקומה מונח היה.. הוא ליקק את שפתיו כלאחר ארוחה וניגש את שולחנו. אני מתלבש תאוספת את שיערי ומתיישבת בכיסא. "נשים רבות סובלות מזה, זו תופעה שכיחה" . אמר. השתנה לו הטון ונהיה רשמי שוב ראיתי בו רופא ולא מאהב. "כן. תודה שטיפלת בעיה, ד"ר אורגזמו". אמרתי סמוקה
"אין בעד מה" . השיב ונתן לי מרשם לויברטור
להבא בנות, לא לחשוש לבקר אצל הגניקולוג !

Sefy

New member
זה לא היה אני! באמת!! ../images/Emo8.gif

אומנם העבודה זהה, ויש לי שיער לבן ואני 3 שנים קרוב ל 30 אבל זה לא היה אני!! באמת! תאמרי להם!

למעלה