בדיקה שתבוצע השבוע

החדשה

New member
בדיקה שתבוצע השבוע

בוקר טוב, השבוע אני צריכה לעבור בדיקת ברונוכוסקפיה וביופסיה בריאות. איך זה מתבצע התהליך? הרדמה/טשטוש? אם זה רק עם טשטוש...האם מרגישים את זה מאוד? כמה מסוכנת הבדיקה הזו? שאלה קצת אישית, מה קורה לגבי בחורה שצריכה לעבור את הבדיקה הזו, והיא בדיוק עם וסת
(סליחה
) האם זה בסדר, או שמומלץ לדחות זאת? כי נוסף לכול אני אנמית...אז לא יהיו בעיות שנמאים בזה וגם לעבור את הבדיקה הנ"ל?
לכל תשובה והכוונה. יום טוב

ביופסיה

ברונקוסקופיה מתבצעת ע"י מכשיר גמיש המורכב מסיבים אופטיים בהיותו גמיש הוא חודר לתוך דרכי הנשימה ללא בעיות מיוחדות- הבדיקה מתבצעת עם חומר טישטוש שלרוב גורם לשכיחה כם שהבדיקה מסתיימת ללא כל טראומה שחדורה עמוק לתוך הזיכרון. מחזור חודשי אינו גורם שבגגלו יש לבטל את הבדיקה

החדשה

New member
עברתי את הבדיקה, היה קשה ../images/Emo10.gif הרגשתי קצת את

מהלך הבדיקה... הצליחו לקחת רק 2 ביופסיות , מאחר והיה דימום בריאה בעקבות לקיחתן, ולא הצליחו לקחת עוד. לאחר הבדיקה עברתי צילום חזה רגיל, היה נראה שהכל בדר, אבל אמרו אם יהיו תופעות של קושי בנשימה או לחץ בחזה לבוא למיון...אז היה לי פעם אחת קושי בנשימה באמצע הלילה, אלב לא הלכתי למיון בגלל זה, פתחתי חלון וחזרתי לעצמי ... אבל יש לי שאלה שקצת דחופה, לא יודעת פשוט את מי לשאול... יש לי כבר מהבוקר, מן לחץ כזה באזור הראש, שזה כאילו סחרחורת, אבל אני מרגישה כאילו איבוד שיווי משקל, וקשה ממש להגדיר מה...אבל זה מלחיץ אותי.. האם יש מצב שזה קשור לבדיקה שעבתי ביום רביעי? אם חלילה עדיין יש דימום בריאה, זה יכול לגרום לתופעות אלו? מה לעשות? אשמח לכל תשובה והפניה.

למעלה