בדיקה
T translator New member 10/8/02 #2 אני צריכה עזרה בבקשה, האם מישהו ממומחי המדור יכול לומר לי איך קוראים בעברית לseven of nine? (זה לצורכי תרגום). תודה רבה מראש וכל טוב.
אני צריכה עזרה בבקשה, האם מישהו ממומחי המדור יכול לומר לי איך קוראים בעברית לseven of nine? (זה לצורכי תרגום). תודה רבה מראש וכל טוב.
E Esmena New member 10/8/02 #3 ובאותו עניין, לצופי יס מבינכם.ותסלח לי הטרנסלטורית. איך קוראים בתירגום לסבן? ואיך הם כתבו את השם של פאריס, סאסקה, באלא´נה? לא, פשוט מסקרן. אגב- שביעית מתישעה זה חמוד. לא קרוב למקור כמו שבע מ/מתוך תשע...אבל.
ובאותו עניין, לצופי יס מבינכם.ותסלח לי הטרנסלטורית. איך קוראים בתירגום לסבן? ואיך הם כתבו את השם של פאריס, סאסקה, באלא´נה? לא, פשוט מסקרן. אגב- שביעית מתישעה זה חמוד. לא קרוב למקור כמו שבע מ/מתוך תשע...אבל.
B Bajoran Preist New member 10/8/02 #4 מממ... אם אני זוכר נכון (אין לי yes אבל מקליטים לי כך שזה אותו הדבר) פאריס- פריס סאסקה- ססקה בלא´נה- בלאנה (?) סבן- 7 מתוך 9 ....
מממ... אם אני זוכר נכון (אין לי yes אבל מקליטים לי כך שזה אותו הדבר) פאריס- פריס סאסקה- ססקה בלא´נה- בלאנה (?) סבן- 7 מתוך 9 ....
A Always Believing New member 10/8/02 #5 אז ככה... פאריס - פריס סאסקה - ססקה בלא´נה - בלאנה (!) סבן אוף ניין - 7 מתוך 9 ואם זה רק "סבן" - שבע
א אנדר וויגין New member 12/8/02 #7 קיצרו לה את השם עכשיו פשוט קוראים לה 7 (I AM NOT A NO. IM A FREE BORG!)