בדיקה

ailag

New member
בדיקה

בודקת אם זה שולח הודעות. אם כן, אני אשרשר לכאן את ההודעה שמסרבת להשלח (לכשתפסיק לסרב ותתחיל להיות קונפורמיסטית, כמו שצריך!)

ailag

New member
הציור החודשי לילד (גליון 2 תשס"ד)

טיזר
הפעם הציורים שלי לא היו כמו שרציתי (פחות מדי רעיונות, פחות מדי זמן, אני איטית מדי - במיוחד בצביעה). אני אעלה היום שניים מאלו שאני מרוצה מהם, ואת השאר מחר. אגב, יש לי הרגשה שהסגנון שלי לא מתקדם טוב, אז למרות הצביעה הפחות טובה, תעירו הערות על הסגנון, הצביעה הכל. פרפקציוניזם. נ.ב. אני לא יודעת לצייר ידיים

ailag

New member
one binder ring to rule them all!

מעניין לדעת איך זה יצא בהדפסה.. הצבעים לא אמורים ליהרס כי זה כבר בCMYK, אבל זה בטוח יראה אחרת.

ailag

New member
וגם פירוט

הכתבה הזאת היתה כתבה הומוריסטית על איך להשיג סיכומים, ובסופה היה כתוב איך לעשות שלא יבקשו ממך סיכומים.

ailag

New member
ציור המשך

לילד שצעק "למי קראת עתודאי?" בגליון הקודם. בגלל התגובות שקיבלתי עליו מעתודאים .. (שימו לב למספר על האוברול) סורי, לא היו לי רעיונות טובים במיוחד כשהגיע הזמן לצייר

ailag

New member
הנה עוד דוגמה

לזה שלא היו לי רעיונות , אבל הייתי צריכה עוד ציור.

ailag

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo188.gif

זה היה ליד טור שהתלונן על בעל בית שמשכיר את הדירה אבל לא ממש דואג לה.

ailag

New member
אל תסתכלו

כי הצביעה כאן גרועה
טורי בנים-בנות עסקו ב"מי נתן לך רשיון?" ו"מי נתן לי רשיון?" והיו אפילו שוביניסטים מהרגיל. ד"א, היום כשהלכתי הביתה ראיתי בחניה מחוץ לאוני' אוטו עם כמעט אותו מספר כמו זה שבתמונה..

ailag

New member
תגובות, אנשים, תגובות..

לו הייתי רוצה להשוויץ, הייתי פשוט מעלה את זה לדפיוצר שלי
מחכה לתגובות.. (עדיף ספציפיות, כך זה יותר יעיל)

ננסק

New member
ראיתי את התזה החדש

אני חושב שהציורים שלך משתפרים עם הזמן. אה, וכדאי לתת כינוי לילד העתודה, נראה שהוא הופך לדמות קבועה!

ailag

New member
../images/Emo3.gif

דוקא אם הוא יחזור אפילו עוד פעם אחת, זה כבר ממש ימאס
או שאני אכתוב לו מיני סדרה

למעלה