בדיקות כלליות תקופתיות

אדם 08

New member
בדיקות כלליות תקופתיות

אני בחור בן 27. בריא. אני רוצה לעשות לעצמי נוהג לעשות במהלך השנה את כל הבדיקות התקופתיות שמומלץ לאדם בגילי פלוס לעבור. עיניים שיניים כולסטרול לחץ דם דם כללי בדיקות לב בדיקות סוכר יש לי כמה שאלות 1. איזה בדיקות בדיוק כדאי לעבור ? 2. אני פשוט ניגש לרופא משפחה ומבקש ממנו הפניות לכל הבדיקות? או שצריך לגשת לרופאים מומחים? 3. דברים נוספים שהייתם ממליצים?

ובכן

שלום אדם 08 הרעיון עצמו מבורך, אבל עליך להתייעץ ברופא מערבי לגבי טיב הבדיקות - המערביות - עליהן אתה מדבר. לידיעתך, הרפואה הסינית הדוגלת במניעה מתאפיינת ביכולות אבחון מרשימות משלה (למשל של הלשון והדופק), ולמרות שאיני מציע אותן תוך שאני מבטל את הבדיקות המודרניות, האמצעים הסיניים העתיקים יכולים לשפוך אור בהיר נוסף לגבי מצבך הן לצרכי שיגרה מונעת והן לצרכי טיפול.

shahaful

New member
בדיקות תקופתיות

אני חושב שהרעיון שלך הוא נכון וחשוב, אילו בדיקות לעשות? זאת צריך להתייעץ עם רופא מערבי שיחליט בהתאם לגילך, עיסוקך, אופי תזונתך, משקל גופך והמצב הבריאותי של משפחתך, לאילו בדיקות עליו לשלוח אותך. בכל מקרה, כדי לשמור על רמת בדיקות תקינה חשוב לשמור על אורח חיים נכון, והרפואה הסינית יכולה לתמוך בשימור זה. בהצלחה שחף

למעלה