בדיקות מעצבנות

מיכל75

New member
בדיקות מעצבנות

כמובן שרופאינו לא יודעים אם הנימול ברגליים מההריון או מהטרפצת ולכן למרות שאני בעייתית בנושא שלחו אותי ל... כן!הבדיקות ה"מחשמלות". (bera ושות).אני צריכה להתכונן נפשית,תמיד אני בוכה.
ילדה גדולה. ואם כבר הגעתי לנושא בגרות,ביום רביעי יש לי יומולדת 27.הזקנה קפצה עליי. ומה בעלי מציע בתור מתנה?מה שמגיע לי גם ככה:בגדים ברמי-לי.לא תמותו?

סיאמית

New member
גברים...

אני מציעה לך מיד להטיל וטו על כך שזו תהיה מתנת היומולדת שלך ואת יכולה להציע לו שבגדים ברמי-לי יהיו מתנת היומולדת שלו כי כל בוקר הוא צריך להגיד תודה על כך שזו את שתסחבי את ההריון הזה חודשים!!! כמו כן יש לו 24 שעות לחשוב על מתנה הולמת... זה מזכיר לי שהיום כש~א~ התקשר מהעבודה לשאול מה שלומי עניתי לו בקול חמוץ: "מתנה!!" אז הוא אמר לי שכבר קיבלתי ממנו מתנה (העובריקה) וגם חשב שזה נורא מצחיק. הודעתי לו חד משמעתית שהעובריקה (להלן "ע") היא מתנה ממני בשבילו. וכל זה (ענתוש!!!) מבלי לפגוע בזכויות...

RomiVais

New member
מיכלי ../images/Emo24.gif

מתי הבדיקות הנ"ל??? שיהיה בהצלחה........ ותחזיקי מעמד!!!! יום רביעי יום הולדת?? איזה יופייייייייייי
צריך להתחיל לחגוג כבר מעכשיו... ולגבי המתנה, אם לא מתאים, תגידי לו... שיחשוב על משהו הולם יותר!!
יהיה בסדר חביבתי... תרגישי טוב ובינתיים קבלי
ממני, רומי

אורית...2

New member
../images/Emo65.gif מיכלי../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

סליחה שזה יום קודם ...אבל מחר לא יצא לי לשבת ליד המחשב ... מיכלי המון המון מזל טוב !!! ואם את רוצה לשמוע (מבעלת נסיון של 2000 שנות נישואין...
...) המתנות לימי ההולדת שלי ...אני קונה לי לבד !!! ואני מחליטה (כי אני יודעת...) מה שאני רוצה בדיוק ...וכשאני באה הביתה עם המתנה שקניתי לי
אני נוהגת להכריז בקול..."תראו איזה מתנה יפה קניתם לי !!!" מה הם מבינים במה שאנחנו רוצות ...
...קונים לבד !!! ותאמיני לי שאחרי הפעם הראשונה שתעשי את זה ...תרגישי בשינוי ...(מנסיון
) מיכלי המון המון

RomiVais

New member
אחלה רעיון, אוריתוש...... ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

ומה שלומך? מזמן לא שמעתי ממך..... אני מקווה שהכל בסדר ושכולם חשים בטוב!!!
,
רומי

למעלה