בדיקות מקדימות לפני פגישה

בדיקות מקדימות לפני פגישה

שלום,
הופנתי ע"י רופא עיניים מומחה ליובאיטיס לבדיקה של ראומטולוג משום שהוא איבחן אצלי מepiscleritis ואמר שלפעמים זה עשוי להצביע על בעיות אחרות.
התור לראומטולוג ארוך מואד ואשמח לדעת האם יש בדיקות דם או בדיקות כלשהן שכדאי לי לעשות לפני הפגישה, על מנת שלא יווצר מצב שאני אבוא והוא פשוט ישלח אותי לעשות בדיקה ואז לחזור אליו בעוד 4 חודשים נוספים עם התוצאות.
תודה מראש!

בדיקות מקדימת

השאלה העיקרית היא האם יש עוד משהו מלבד אפיסקלריטיס על מנת לכוון את הבירור (כאבים או דלקות במפרקים? בעיות במערכת העיכול? בעיות בנשימה או בעור או בכליות?). אם לא, אני מציע להגיע עם בדיקות כלליות שיכללו ספירת דם, כימיה כללית עם תפקודי כליה ואנזימי כבד, ומדדי דלקת כולל בדיקת CRP ושקיעת דם.

המשך

קודם כל תודה רבה על המענה!
לגבי בעיות נוספות- בעיקרון אני בריא וצעיר (25) אבל יש לי בעיה של אפטות בפה (ראיתי באינטרנט שלמעלה מ-5 בשנה זה נחשב חריג, לי יש בסביבות ה-20 בשנה). הרופא עיניים שהפנה אותי למומחה יובאיטיס אמר שאולי שווה לשלול בכצ'ט כי גם יש לי רקע טורקי במשפחה, אבל המומחה יובאיטיס לא הזכיר את זה כך שאני מאמין שהדלקת שהוא ראה לא קשורה לתסמינים של בכצ'ט.
חוץ מזה יש לי כבר שנתיים כאבים בכתף ימין אבל אני חושב שזה כתוצאה מספורט (זה הופיע בתקופה שעשיתי שכיבות סמיכה)...הלכתי לשני אורתופדים שלא מצאו כלום ונתנו לי אנטיביוטיקה שלא עזרה. אין לי שום נפיחות במפרק ועשו לי צילומים והכל נראה תקין.
מידי פעם מופיע לי כאב בגב התחתון שבא והולך בתקופות של כמה חודשים...כלומר הוא יכול לבקר פתאום לתקופה של חודש ואז להעלם לחצי שנה וכן הלאה..בזמנו הלכתי לאורתופד לבדוק את העניין אבל הוא לא מצא כלום ורק נתן לי אנטיביוטיקה שנראה לי שדווקא לשם שינוי עזרה, אבל אני לא בטוח, אולי זה גם עבר לבד בלי קשר לאנטיביוטיקה.
אחרון חביב זה כאבים בעקבים שגם אותם אני משייך לספורט כי הם הופיעו בתקופה שהתחלתי לרוץ.. (מקריאה בגוגל על כאבי דורבן זה נראה די אחד לאחד מה שיש לי).
&nbsp
האם משהו מהנ"ל מצריך בדיקות מקדימות נוספות או שאני אסתפק בבדיקות הדם הכלליות וכל מה שציינת?
&nbsp
זה נשמע מהתיאור הזה כאילו אני חצי מת, אבל בתכלס אפשר לומר שאני בן אדם בריא והכאבים הם לא חזקים ובעיקר נמצאים ברקע...חוץ מהאפטות שהן צרה צרורה:)
תודה מראש!

אה ועוד דבר קטנטן

הזכרת כליות- אז נזכרתי שבזמנו בצו ראשון בצבא מצאו לי חלבון בשתן ושלחו אותי למיליון בדיקות בלי להסביר לי למה, כולל אולטרסאונד של הכליות שלא מצא כלום ובחינה של כל התוצאות אצל אורולוג שמצא שהכל תקין (זה היה כאמור לפני 7 שנים).

למעלה