בדיקות רפאויות לפני גרין קארד

rainbow188

New member
בדיקות רפאויות לפני גרין קארד

אני לא מוצא את ההודעות על זה, למרות שאני בטוחה שכבר התיחסו לזה - אשמח בכז לתשובות שוב:
1. כמה זמן באמת לוקח לקבל את האישורים הרפואיים? הפ אומרים שצריך לתת שבועיים, אבל מנסיונכם זה מוכן לפני?
2. אם לא הכל מוכן ביום של הראיון (כי לא לקחנו את השבועיים מסיבות שלנו), האם ניתן להביא את האישור אחכ ולאסוף באותו יום את הגרין קארד? או שבכל מקרה צריך לחכות לג"ק עם שליח?

DV Selectee

New member
אצלנו לקח שבועיים ויומיים

ביום ראשון לפני שבועיים ביצענו את כל הבדיקות במרכז הרפואי (הגענו מוכנים עם מסמך סיכום רפואי, בדיקות נוגדנים לחצבת,חזרת,אדמת ופנקסי חיסונים הכוללים חיסון שפעת וחיסון טטנוס שנעשו כחודש לפני).

ביום שלישי השבוע קיבלנו את התוצאות. לא היה חסר לנו דבר במהלך הבדיקה חוץ מחיסון MMR שעשינו במקום.

לגבי 2, לפי מה שאני יודע זה בהחלט בסדר לעבור את הריאיון ולהביא את הבדיקות בשלב מאוחר יותר כשיש תוצאות, אנשים פה עשו את זה ואני מקווה שהם יאשרו את מה שכתבתי כאן. לריאיון שלנו בשבוע הבא אנחנו מגיעים עם הבדיקות מוכנות.

rainbow188

New member
תודה, קיבלתם בדואר או הלכתם לקחת?

יש מצב שהדואר זה מה שעיכב?

tair1986

New member
כשקובעים תור לבדיקה הם שואלים מתי ראיון ומתאימים לזה את התור

בהנחה שהכל תקין זה אמור לקחת עד שבועיים, לי לדוגמא זה לקח 6 ימים, התקשרו אמרו מוכן, אותו דבר לזוג שהיה איתי ביום הראיון וביום הבדיקות.
המרפאה לא שולחים בדואר, חייבים לקחת פיסית.
ואם לא תהיה תשובה עד הראיון תצטרכו להשלים אחר כך, לא יודע אם ניתן אחרי הראיון ישר להביא לשגרירות ולצאת עם הג"כ ישר, אפשר לשלוח מייל לשגרירות, בדרך כלל עונים יום-יומיים אחרי.

DV Selectee

New member

העברת מסמכים אל ומהקונסוליה

אפשר להביא מסמכים חסרים לקונסוליה. יש שם חלון עם שעות קבלה.
קבלת מסמכים מהקונסוליה (דרכונים) היא רק דרך שירות השליחים. לאדם שיושב בחלון אין שום אפשרות להביא מסמכים מתוך הקונסוליה.

BI USA

New member
יש רשימת מרפאות?

כי אני ראיתי באתר של NVC שיש רק רופא אחד בירושלים מוסמך. יתכן??
וגם - איפה ניתן לראות לפני הבדיקות מה נדרש?
תודה

tair1986

New member
אין רשימת מרפאות, יש רק רופא אחד בירושלים בדיסקין 9

עושים בדיקת דם, שתן, צילום חזה, וחיסונים נדרשים.
יש רשימת חיסונים באתר ש לCDC למהגרים חדשים, החיסונים תלויי גיל ועונה בשנה אם אני לא טועה.
לי עשו רק MMR, כשטטנוס ושפעת עשיתי חינם דרך רופאת משפחה שבועיים לפני.

למעלה