בדיקות רפואיות אחרי ההגירה?

ישנו מגוון גדול של מצבים

שבהם אנשים מגיעים לקנדה קודם, ומתחילים תהליך הגירה אחר כך., ישנם גם מצבים שבהם מגיעים על רשיון עבודה שפטור מבדיקות רפואיות, ואחד מבני הזוג מעוניים או מוצא עבודה שמחייבת בדיקה. ספונסרשיפ משפחתי, פליטים ועוד, יכולים לעשות תהליך מתוך קנדה.....ונבדקים אצל רופא כאן. ד"ר ששון בסדר גמור כבר אמרתי????

איפה יש רשימה של הרופאים שעושים

את הבדיקות בתוך קנדה ? bc ליתר דיוק תודה ויום טוב

אתה איש רע,למה אתה מפחיד אותה?

הרופא ממשש ודופק על גב, חזה ובטן, מקשיב בסטטוסקופ לאיברים פנימיים, מבקש להתכופף כדי לבדוק מצב שלד ועמוד שדרה, שואל שאלות על ניתוחים ואישפוזים ב 10 שנים אחרונות, שואל על לקיחת תרופות דרך קבע ולאחרונה, ושואל על מחלות כרוניות קיימות, אם התשובה לכל אלה שלילית, והוא לא מצא כבד מוגדל רמז לצריכה קטלנית של וודקה, הוא ממלא ערימה של ניירות ושולח למעבדה לבדיקת שתן ודם פשוטות, הכוללות איידס, שחפת וצהבת מסוג שאותו שכחתי (לי היתה צהבת A וזה ממש לא עניין אותו), ולשיקוף ריאות לאיתור שחפת. זהוא.

gilad_no

New member
למה להטעות?

זאת בדיוק הבדיקה שעברתי. כהתקשרתי לברר, ענה לי רופא עם מבטא גרוזיני. לאחר חצי שעה הוא עשה אצלי ביקור בית עם כל הציוד. נכון שהכלים שלו היו קצת חלודים, אבל הוא הבטיח לי שזה בסדר. הוא הסביר לי שבמהלך הבדיקה הוא חייב להיות ערום גם, כי הבגדים משבשים את השדה האלקטרומגנטי של הציוד בדיקה. הוא גם עשה לי קסם בדרך כדי שאני לא אשתעמם. הוא עשה לי את הבדיקה הרקטאלית בזמן ששתי הידיים שלו היו מאחורי הגב! אין לי מושג איך הוא הצליח.

למעלה