בדיקות רפואיות בהריון

ממסיטה

New member
בדיקות רפואיות בהריון

הי, ראיתי בפורום שכחלק מהבדיקות הרפואיות צריך לעבור צילום ריאות. מה עושה מישהי בהריון? האם ההריון משפיע על סיכויי קבלת ה - PR? (שינוי סטטוס וכד'?) הבנתי שאת הלנדינג אנו חייבים לבצע תוך שנה מביצוע הבדיקות הרפואיות, האם יש דרך כלשהי לדחות את הלנדינג עקב הריון (אי אפשר לטוס לאחר חודש חמישי, ותסכימו איתי שלא פשוט לטוס ממש מיד אחרי הלידה...) אולי ניתן לדחות את הבדיקות הרפואיות? לצערי השאלות עדיין בגדר סקרנות... אבל חשוב לי מאד לקבל תשובות מהימנות. תודה :)

bamba31

New member
בדיקות רפואיות

היי, יש לי שאלה פחות קשורה. חייבים לעשות לנדינג שנה מהבדיקות הרפואיות. מתי מתחילים לספור את השנה? האם זה מרגע קבלת הטופס לזימון לבדיקות רפואיות? או מרגע ביצוע הבדיקות בפועל? האם יש זמן מסויים שבו חייבים לבצע בדיקות רפואיות מרגע קבלת הטופס לזימון לבדיקות? אני יודעת שזה פחות קשור לשאלה שנשאלה פה אבל חשבתי שאולי אתן יודעות. אני מעוניינת לדעת כיוון שזה ישפיע על החלטותינו בהמשך תהליך ההגירה.

shipy1234

New member
מיום ביצוע הבדיקות למיטב ידיעתי

ואז הם בתוקף של שנה ולכן צריכים לבצע לנדינג בזמן זה.

חייבים לבצע לנדינג תוך שנה מיום הביקור אצל

הרופא. אפשר ללכת לרופא עד חודשיים וחצי-שלושה מיום שקיבלת את הניירת הירוקה. אני הייתי לוקח מקדם ביטחון ולא דוחה ביותר מחודשיים.

ממסיטה

New member
תודה לכולכם ושאלה נוספת

איך דוחים את הבדיקות? האם הבקשה לדחיית הבדיקות מפחיתה את סיכויי לקבל PR? האם שינויי הסטטוס המשפחתי משנה את הסיכויים? טוב אז שאלתי יותר משאלה אחת :)

צריך לגשת לקונסולייה עם אישור על ההריון ולבקש

דחייה. זה לא אמור לשנות את ההחלטה החיובית. גם לידת תינוק בריא לא תשנה את סיכויי ההגירה.

למעלה