בדיקות רפואיות 2004!

טוי בוי

New member
בדיקות רפואיות 2004!

אצלכם בחווה יש בדיקות רפואיות 2004 לרוכבים? מה זה בכלל? אתם הולכים? מתי זה??

TauraMan

New member
השנה../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

כל אחד שרוצה לקבל ביטוח וכרטיס מתחרה בהתאחדות צריך לעשות בדיקה רפואית. הלכתי לפני יומים למרפאה וקבענו תור בלין(בית חולים) ופשוט עושים שם בדיקה ושולחים את הטופס יחד עם כל שאר הטופס להתאחדות..

הבדיקות זה לעשות עוד הפעם את הביטוח

כאילו לחדש אותו. ואני באה כי אני צריכה ת'ביטוח. ולי זה לא בחווה זה במועצה האזורית ביוטבתה. ואני אל זוכרת מתי. זה.

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif

כדי להרשם שוב להתאחדות צריך לעשות את הבדיקות האלו. אני הולכת, אין ממש ברירה.

פפפפפפפפפפפ

אני הולכת יום שלישי אחרה"צ קבעלי תור.. ובערב ב-7 וחחצי אני כנראה יסע לוינגייט לאסיפה שההתאחדות עושה והיא תסביר שם על העונה הקרובה ומה זה ליגה והם יתנו סיכום עונת 2003... מי עוד בא?

Sweet SuGaR

New member
אני עשיתי אותן!!!!../images/Emo9.gif

כדי לחדש את הביטוח... בכל מקרה... בנות תבואו עם חזיות ספורט... ובגדי ספורט לא ג'ינסים או משו כי צריך לעשות הליכון (7 דקות הליכה, 7 דקות מנוחה). ובודקים גם נשימה.. וצריך למלאות איזה טופס... ומה עוד? אמממ לא זוכרת...

טוי בוי

New member
אצלינו זה בחווה ב- 10.9....

יש כזה אוטו גדול שבתוך עושים תבדיקות....בעעע אני יודעת שזה עולה כסך מגיל 17 זה עולה יותר זה גם בדיקה שונה עם הליכון.....וכל מיני...בעעע! זה לביטות של האיתחדות חייבים לבוא..... אני ילך .....

לי שלחו מההתאחדות...

אימייל שהם כתבו שם את כל המקומות שאפשר לעשות את זה ובמקומות האלו נותנים לך הנחה... תבקשי מהם שישלחו לך את רשימת האזורים שאפשר לעשות את זה אצלהם.. גם יהודה לכל אלו שמתחרים הוא הדפיס את הרשימה ואת האימייל הזה ונתן לכל אחד..

טיינקס דרורי זה מה שאני יעשה ושי-

סטיל!??!?! אני יראה לך מזה סטייל יא גנבת מילים אחת!!!!!!!!!!!!!! ככככככככ

Juli kleo rullz

New member
100%? ../images/Emo15.gif

אצלנו עד עכשיו לא עשינו... לפחות אני לא עשיתי.. והמנהל שלי לא אמר לי שאני צריכה לעשות!!!!!!
לא רוצה לעשות!

אם את מתחרה דרסז' שנה הבאה

את גם צריכה... לא יתנו לך להירשם להתאחדות בלי שתתני להם עותק מהבדיקות שמראות שאין לך בעיות בריאותיות..

למעלה