בדיקות רפואיות

gariklu

New member
בדיקות רפואיות

שלום לכולם. שאתי היא: ארוסתי , הגרה בטורונטו,רוצה להתחיל את התליך הספונסרשיפ בספטמבר ( אחרי החתונה). האם אני יכול לעשות בדיקות רפואיות, למרות שזה נירא לי כבלתי אפשרי, בישראל טרם הגשת מסמכי הספונסרשיפ. במידה ולא מה העלות של ביצוע הבדיקות בקנדה? שאלה נוספת: יש משיהו שעבר כסר את תהליך הספונסרפשיפ ויכול לספר על התהליך? ( מעבר למה זכתוב באתר ההגירה של ממשלת קנדה.) בתודה מראש לכל העונים.

פירוט התשובה,

עלות הבדיקה באיזור טורונטו היא כ 140 דולר , ובנוסף יש לשלם 70 דולר עבור המשלוח לפאריז. אינך יכול לעשות את הבדיקות הרפואיות לפני שאתה מקבל מרשות ההגירה טופס ירוק שאליו מוצמדת עם חותמת תמונתך, לפני הגשת הבקשה אתה לא יכול לעשות כלום. יש כאן בטורונטו רופאים ישראלים דוברי עברית שעושים את הבדיקות במהירות ויעילות. מזל טוב לחתונתך הקרובה.

shipy1234

New member
מושל"ט ייתכן שטעינו ואולי יש בדיקות מראש

תהליך שנקרא Up Front Medical Checks ראו קישור! http://www.cic.gc.ca/english/information/faq/immigrate/sponsor/relatives-faq02.asp

gariklu

New member
עברת את התהליך? כמה זמן

לקח לך או לבן/בת זוגך? והאם יש משהו נוסף שיש לדעת? בתודה מראש.

אנחנו עדיין בשלב הסבלנות

קצת מעל חצי שנה אומרים שזה בערך שנה ימים יגידו

gariklu

New member
תודה רבה. שאלה נוספת

אני רוצה להשאר בקנדה לאחר החתונה, האם זה יכול לגרום לבעיות? הרי אני אהיה על ויזת תייר. תודה רבה מראש על התשובה!

ממש לא בעיה, את יכולה להמתין בקנדה ל PR

כניראה שלא תוכלי לעבוד, אבל בהחלט תוכלי לשהות ולהתגורר ולטייל, וללמוד אנגלית.....תצטרכו להגיש בקשה ל הארכת ויזת התייר ואפילו בתנאים מסויימים לרישיון עבודה מייד לאחר שתציגו תעודת נישואין, ומספר תיק הגירה במסלול ספונסרשיפ.

shipy1234

New member
באיזה תנאים אפשר להגיש לרשיון עבודה?

איפה אפשר לקרוא עוד על הנושא הזה? כי לא מצאתי באתר ה- CIC.

יש לי עצה בשבילך:

תתקשר או שלח מייל (תפתח כתובת מייל חדשה לצורך העניין אם אתה חושש) למשרד ההגירה בקנדה, לא לשגרירות. תשאל: "אני אזרח קנדי, עושה ספונסרשיפ לאישתי, מה אני צריך לעשות שהיא תוכל לעבוד עד שיאושר הספונסרשיפ?" באותה הזדמנות שאל על מבחן ההכנסה וספר לנו מה התשובה לשתי השאלות. השאלות האלה חוזרות על עצמן לא מעט בפורום. בהצלחה!

שימו לב להערה של שיפי, ניתן בתנאים מסוימים

לבצע בדיקה רפואית מראש, אני מציע שתדביקו את הקישור של שיפי ב אי מייל שתשלחו לשגרירות ותבררו מה היא המשמעות של UP FRONT MEDICAL .... אני לא מניח שאפשר לעשות את זה לפני שנפתח התיק, אבל יכול להיות שלא צריך לחכות לסיום תהליך העיבוד ולקצר הליכים ע"י עבודה במקביל. בוודאי אם יש מחלות שעלולות למנוע הגירה כדאי להקים בדיקה לפתיחת תיק אם יש פרוצדורה כזו.

shipy1234

New member
אוקי ההסבר על Up Front Medical

קראתי עוד על התהליך וכרגיל מושל"ט צודק, מדובר על מצב שבתחילת התהליך (לאחר הגשת הבקשה) מבקשים לעשות בדיקה הרפואית במקום לחכות שיבקשו ממך. כמובן, שיש פה סיכון כספי שאם התהליך יקח מעל שנה הבדיקה כבר לא תהיה תקפה ותדרש נוספת. מצד שני, הדבר מונע עיכובים בסוף התהליך.

joe2b

New member
יסביר כבודו, אם כן,

מדוע שלא כל מגישי אוגוסט 05 ואילך שקיבלו הודעה שהם יזומנו לבדיקות תוך 6-8 חודשים, לא יבצעו כבר עכשיו Up Front Medical Examinations וכך בתוך 6-8 חודשים כבר תהיה להם ויזה ביד, ולא רק זימון לבדיקות?????

shipy1234

New member
אם היה אפשר היינו ניפגשים בתור אצל הרופא :)

למעלה