בדיקות רפואיות

natalik2

New member
בדיקות רפואיות

איזה בדיקות רפואיות עורכים לאלו שרוצים להגר לקנדה, האם מישהו יכול לתאר מניסיון? האם מבקשים להביא גיליון מקופ"ח? אילו מחלות יכולות לא לאפשר הגירה? תודה רבה על תשובה!

gilad_no

New member
חשבתם לחפש קודם?

אני אישית תיארתי את תהליך הבדיקות. אם הייתם טורחים ומחפשים, הייתם נתקלים בזה...

natalik2

New member
כן, חיפשי.

לא מצאתי פירוט מדוייק ולכן פניתי לעזרתכם. בבקשה האם מישהו יכול לתאר שוב פעם או לכתוב איזה מילות חיפוש להכניס? תןדה רבה.

hataie

New member
תנסי במנוע החיפוש הישן

לכי לחיפוש מתקדם ובחלון שנפתח, בצד שמאל, יש לינק למעבר לחיפוש הישן. משהי הציעה את זה פעם בפורום ומאז אני מחפשת ככה.

בדיקת הרופא

הרופא ממשש ודופק על גב, חזה ובטן, מקשיב בסטטוסקופ לאיברים פנימיים, דופק בפטיש גומי על הברכיים. מבקש להתכופף כדי לבדוק מצב שלד ועמוד שדרה, שואל שאלות על ניתוחים ואישפוזים ב 10 שנים אחרונות, שואל על לקיחת תרופות דרך קבע ולאחרונה, ושואל על מחלות כרוניות קיימות, אם התשובה לכל אלה שלילית, והוא לא מצא כבד מוגדל רמז לצריכה קטלנית של וודקה, הוא ממלא ערימה של ניירות ושולח למעבדה לבדיקת שתן ודם פשוטות, הכוללות איידס, שחפת וצהבת מסוג שאותו שכחתי (לי היתה צהבת A וזה ממש לא עניין אותו), ולשיקוף ריאות לאיתור שחפת. זהוא.

לא אצל ד"ר ששון בטורונטו

הוא הסתפק בכך שעניתי לו לעניין על השאלות (זה סימן שאני שומע), וביקש ממני לשבת על השולחן בדיקות, אם ראיתי לאן ללכת ואיפוא השולחן כניראה שאני גם רואה....שמעתי שהרופאים בארץ עושים בדיקה שטחית של שני אלה. אתה מודאג שיפי? אתה לא רואה 6/6 עם משקפיים? הוא לא מבקש לראות את המרשם של המשקפיים.....

shipy1234

New member
אני תמיד מודאג

עד שאני לא בקנדה עם ה- PR סביר להניח שאני אהיה בחרדה תמידית.

gilad_no

New member
גם לאחר מכן אתה תהיה בחרדה

עד שתקבל את הדרכון הקנדי

למעלה