בדיקות שמיעה, ראיה, שיניים וכו'

תירתיר2

New member
הבן שלי עבר טיפול שיניים בהרדמה

מלאה, לאחר 3 ניסיונות כושלים אצל רופאי שיניים. אין לי ידע לגבי המרפאה באיזי שפירא. לגבי בדיקת שמיעה- (ובכלל) גם ילדים "נורמליים" לעיתים אינם משתפים פעולה. כדאי להתקשר למכון שמיעה ולספר להם טלפונית על המקרה, ולבקש בדיקת שמיעה "מתוגברת" כמו שעושים לילדים קטנים. הכוונה לבדיקה בה הילד, האמא ובודק נוסף נמצאים בתא הבדיקה, ויש בודק נוסף שנמצא בחוץ עם האודיומטר. אם גם זה לא הולך, בדרך כלל הם באמת מפנים לבדיקות אובייקטיביות- כמו BERA, וייתכן שבמקרה שלכם הבדיקה תצטרך להיעשות תחת השפעת סדציה.

ispt

New member
טיפולי שיניים בתל השומר

שלום במכון הפה ולסת בתל השומר יש חלק מיוחד המתמחה בטיפול בילדים חריגים. בני עבר שם יישורי שיניים (כולל עקירות), חלק מהטיפול בגז צחוק וחלקו בזריקות טשטוש. היחס לילדים - נהדר.

בדיקות שמיעה, ראיה, שיניים וכו'

איך והאם אתם מצליחים לעשות בדיקות כאלה ודומות לילדים שלכם? אני יודעת שיש מרפאת שיניים מיוחדת בבית איזי שפירא אבל אני חוששת מאד לקחת את הבת שלי, לא יודעת איך זה יהיה. שמעתי שמטפלים שם בגז צחוק, יש למישהו נסיון?? בקשר לבדיקות שמיעה, עשיתי לה הרבה כשהיא היתה יותר קטנה ויותר שיתפה פעולה אבל בשנים האחרונות לא לקחתי אותה לבדיקת שמיעה. בקשר לבדיקת ראיה, אין לי מושג איך אפשר לעשות בדיקה כזאת בלי שיתוף פעולה למישהו יש רעיון???

r o n i

New member
שיריתה שלום

אין לך מה לחשוש ממרפאת השיניים באיזי שפירא, יש שם צוות מאד מוצלח. אחותי מטופלת שם במשך כל השנים. הם מטפלים גם בגז צחוק וגם בהרדמה מלאה. אני לא יודעת בת כמה בתך, אבל אם את גרה באיזור המרכז את יכולה ליצור קשר עם המכון להתפתחות הילד בתל השומר. אפשר לבדוק שמיעה וראיה לפי תגובות אוטומטיות של הילד, גם אם אינו משתף פעולה.

liat e

New member
טיפול שיניים באיזי שפירא

הבן שלי כבר כמה שנים מטופל במרפאת השיניים באיזי שפירא. האנשים נהדרים ויש להם הרבה סבלנות וגישה לילדים עם צרכים מיוחדים. הבן שלי אפילו עקר שיניים ללא הרדמה ואפילו לא בכה. כדאי לנסות. המחירים רק מסובסדים. בהצלחה ליאת

למעלה