בדיקות תוכנה רק בתואר שני

erandd

New member
בדיקות תוכנה רק בתואר שני

היום שוחחתי עם סטודנטית תואר שני במדעי המחשב (אוניסרסיטה הפתוחה) והסתבר שיש קורס של בדיקות תוכנה שניתן לקחת אותו. קודם כל סוף סוף אני נתקל בהתייחסות של האקדמיה לנושא הכל כך חשוב הזה, אבל למה רק בתואר שני?.

eitan-as

New member
אפשר גם בתואר ראשון !!!

בתור סטודנט למדעי המחשב באו"פ, ובתור איש בדיקות מספר שנים, הגשתי בקשה ללמוד את הקורס כבר בתואר ראשון. בקשו שאשלח בקשה מנומקת ללימוד הקורס, ואישרו לי ללמוד אותו. למדתי אותו לפני כ-3 שנים. האמת, הוא לא הוסיף לי הרבה בחיי היום יום בבדיקות. יש שם המון תיאוריה שמעט ממנה (אם בכלל) מגיע לישום בחיי היום יום. יתכן ולא הוסיף לי כי עשיתי פעם קורס "ראשי צוותים" (מיועד בעיקר למפתחים, אבל גם לאנשי QA), שבו דובר על הרבה מהחומר בקורס, ויתכן כי המרצה היה מאוד מאוד משעמם !!! (לעומת המרצה בקורס ר"צ שידע להעביר את החומר בצורה מאוד מעניינת). בקורס הנ"ל אין מבחן בסוף, אלא צריך להגיש עבודה שמכילה תיאור של מערכת ומבמכי בדיקות למערכת. איתן.א.

erandd

New member
מדליק

דווקא הסטודנטית המליצה על הקורס. כדאי שסטודנטים בתואר ראשון המעונינים ללמוד לשם עבודתם את הקורס הזה שיבדקו אם הוא עדיין זמין לתואר ראשון

eitan-as

New member
אני מניח שלא תהיה בעיה

מנסיוני, באוניברסיטה הפתוחה מאד גמישים לבקשות של סטודנטים, ואם הבקשה הגיונית, הם בד"כ מאשרים אותה. פשוט, מי שמעוניין, צריך לשלוח מכתב מנומק שמסביר את הסיבות ללימוד הקורס, ואני מניח שיאשרו לו. איתן.א.

למעלה