בדיקות Accuracy

בדיקות Accuracy

בדיקות Accuracy בד"כ מבוצעות על סביבות בדיקה מוכוונות תוצאות, שבהם אנחנו יודעים מה התוצאה הרצויה ועל פיה שופטים את התוצאה המתקבלת. הבעיה - סביבות אלו הן בד"כ סביבות קטנות ופשוטות, והבדיקה לא מכסה בעיות accuracy פוטנציאליות שיכולות לצוץ בבדיקה של מערכת מורכבת ועמוסה שמייצגת מערכת אצל לקוח. במערכת מורכבת, מאידך, קשה לחזות את התוצאות בגלל ריבוי הפרמטרים המשפיעים, ולכן קשה לנתח אם הנתונים המתקבלים הם מדוייקים. אני מחפש רעיונות יצירתיים לבעיה - איך אפשר לבדוק Accuracy במערכת גדולה ומורכבת תחת עומס (מבלי ללמוד לעומק את השפעת כל הפרמטרים הקיימים על התוצאות). השאלה תיאורטית, אבל אם יש למישהו דוגמה ספציפית אשמח מאד לשמוע. תודה

ScrollLock

New member
מה עם כלי סימולציה לעומס?

תראה, אני מניח שהמונח "Accuracy" מגיע מאלקטרוניקה או מהמדעים המדוייקים (באשר הם) וזה לא ממש אני. א-ב-ל בסביבת הפיתוח/בדיקות שאני עובד בה, יש דרישות לביצועים מסוימים בזמן מסויים (Performance) וכדי לבדוק את ביצועי המערכת או ליתר דיוק כדי לאמת את דרישות הביצועים, אנחנו מייצרים עומס על המערכת ע"י סימלוץ של עומס ואז בודקים את הביצועים שמושגים כשהמערכת עמוסה. אני בטוח שישנם מספיק כלים כדי לייצר עומס מדומה בכל תחום שהוא וכלים אחרים כדי להפיק תוצאות, השאלה היא רק מה התחום המדוייק שבו צריך לייצר את העומס.

Fish Detective

New member
אני הייתי מייצא את התוצאות לאקסל

ושם בOFFLINE מנתח את התוצאות. אפשר אפילו לכתוב איזה סקריפט שיחפש בתוצאות וירכז את החריגים או משהו כזה.

למעלה