בדיקות

bengamin

New member
בדיקות

שלום רב, ברצוני לשאול האם בעקבות כנס יש התרגנות כלשהי מצד הורים לבצע בדיקות דם ושתן קבוצתיות ? אני מתכוונת לבדיקות שניתן לעשות בארצות הברית במעבדות מתמחות בזה ? פשוט נמס לבקש מרופא של קופת חולים לעשות עוד בדיקה ועוד בדיקה גם בדרך כלל מאפשרים רק חלק מהבדיקות שצויינו בקובץ הבדיקות החלקיות שכן עשינו לא נתנו לנו שום מידע , אולי לא היו מספיק רגישות? אשמח מאוד למידע כלשהו לגבי התרגנות אמא של בנימין

בדיקות ומה שאחריהן

אני מציע לכם/ן להתארגן. אני ואחרים שעבדו על הכנס גם אירגנו נטילת בדיקות משותפת ונוכל לסייע לכם הרבה בכל הכרוך בביצוע הבדיקות. עם זאת, כדאי להמתין שתצא רשימה של רופאים המעוניינים לעסוק בתחום ברוח הכנס כי הבדיקות לבדן לא מספיקות. צריך רופא שיפענח אותן. צריך רופא שילווה טיפול. אנחנו נזדקק לעוד כמה שבועות כדי לפרסם רשימה כזו.

הפענוח

הייתה שם תזונאית אחת שאני לא זוכרת את שמה אבל כרטיס הביקור שלה אצלי שיודעת לפענח. ומה עם ד"ר גבעוני?

Freed1

New member
הדיאטנית שיודעת לפענח

זו הנציגה של מטמטריקס בארץ - אחת המעבדות אשר שלחנו אליה את הבדיקות. יש עוד שתי מעבדות, למי שרוצה לשלוח את כל הבדיקות (ראו בראיון עם ד"ר מקנדלס - DDI ו - ISL), אני לא חושבת שהיא תעזור לפענח גם אותם. בכל מקרה צריך להזמין את הבדיקות דרך רופא, והוא מקבל את התוצאות (חוץ ממתמטריקס, שמזמינים דרכה). אנו נדאג שיהיה בארץ מאגר של קיטים לבדיקות, אבל כדאי לחכות עד שתתגבש רשימת הרופאים המומלצים. הרופאים שהיו בכנס למדו לפענח וגם לטפל על סמך התוצאות, במיוחד אלה שנכחו בקליניקות.

Judy Feinerman

New member
הדיאטנית שיודעת לפענח

אני הדיאטנית וגם נציגה של מטמטריקסת נעים מאד. נכון שאין לי ניסיון בפענוח תוצאות מעבדות אחירות אבל יש לי 6 שנים ניסיון לפענח הION וIgG 90 אוכל (ועוד בדיקות שלהם). בנוסף לזה עבדתי עם קליינטים על GFCF דאיטה וelimination diet. כדי לכם לעבוד עם רופה שמכיר טוב את ה"דן פרוטוקול" בשלמות. הייתי שמחה גם להצטרף ולעזור לכם עם רצוי. please excuse my elementary Hebrew, I am using this forum to practice my writing and typing in Hebrew.

bisty

New member
you call this elementray?

עברית נהדרת! את מוזמנת להמשיך להתאמן עלינו בכיף!

Alizaslu

New member
בדיקות

למחפש בנרות וכל ההורים שארגנו את הכנס המוצלח כבעלי נסיון, האם לא כדאי להזדרז ולבצע את כל הבדיקות כדי לקבל תמונה כוללת כפי שאמרה ד"ר מקנדלס בכנס לפני שמתחילים לתת את כל התוספים למיניהם שאומנם אינם מזיקים אבל אולי עשויים לשנות את הנתונים הראשוניים של מצב הילד ולשבש את ההמלצות להמשך הטיפול? מהו זמן ההמתנה לתוצאות הבדיקות? נודה לכם על אינפורמציה היכן לעשות את הבדיקות ומהי הרשימה המלאה של הבדיקות שעליה דיברה ד"ר מקנדלס בכנס? תודה

את הרשימה המלאה לבדיקות

תוכלי למצוא בסוף הראיון עם דר' מק'קנדלס. המאמר נמצא ברשימת המאמרים של הפורום. זמן ההמתנה לתוצאות היה כחודש, לגבי בדיקת הצואה אולי קצת יותר. אני רוצה לספר מניסיונו האישי. בואה של דר' מק'קנדלס היה עבורנו הדחיפה לדיאטת GFCF. לולא דרישתה להיות על דיאטה לפחות חודשיים לפני הגעתה לקליניקה, אני מאמינה שעד היום עוד היינו מתלבטים. במשך חודשיים לא ראינו שום שיפור, והנה בשבועיים האחרונים הילד התחיל לשיר, פשוטו כמשמעו. אמנם חלק המילים עדיין חסרות, אבל בהחלט אפשר לזהות את השיר שהוא שר. שלא לדבר על כך שסופסוף זכינו לשמוע אותו אומר אמא, אבא, ועוד המון מילים שקודם לא הצליח להגות אותן או רק את חלקן (אוטובוס, חתול,תפוח ועוד רבות). ממליצה לא להמתין, זה נשמע הרבה יותר קשה ממה שזה באמת, ושווה כל קושי. דורית

התותים

New member
עוד דרבון לנסות לעשות את הדיאטה

גם אנחנו הקפדנו על הדיאטה באופן מלא רק בעקבות דרבון הרופאה, ואחרי קצת פחות מחודשיים ראינו שיפור משמעותי ברור בכל התחומים, ובעיקר בקשר, ביוזמות, בשפה, וכן, גם בשירה. אני רוצה להציג את זה עם מלוא הזהירות הנלווית, שלא לכל ילד תוצאת הדיאטה כה בולטת, אבל אני בהחלט ממליצה לנסות משום הסיכוי לראות שיפור במידה שמצדיקה את המאמץ, ובנוסף הדיאטה היא בסיס להמשך טיפול בגישה הביו-רפואית, כלומר שיכול להיות שיחד עם למשל, תוסף חשוב, יושג שיפור משמעותי, שהתוסף לא היה משיג לבדו. תוך כדי ניסוי הדיאטה רבים מגלים שהיא לא כל כך נוראה וקשה לביצוע. אנחנו חשבנו שלא נצליח להרים את זה. בדיעבד, אחרי ההסתגלות, זה נראה הרבה פחות נורא ממה שנראה בהתחלה. לאחר פרק זמן של איתור תחליפים והתרגלות לתפריט החדש, מתרגלים לשים בתיק תחליפים לפני כל יציאה מהבית לאירועים משפחתיים וסתם לחצר, מתרגלים לצייד את הגן בתחילת כל שבוע במה שצריך, מסגלים תשובה פשוטה לשואלים שסקרנים לדעת למה הילד לא אוכל קמח. ניתן להתרגל לזה, צריך רק להתחיל ולנסות. בהצלחה!

Alizaslu

New member
הדיאטה

אנחנו מיישמים כבר חודשיים את הדיאטה בדקדקנות רבה ויש שיפור. בנוסף אנו מתספים באומגה 3 +ויטמין E , פרוביוטיקה ואמבטיות של מלח אפסום. החשש שלי הוא דווקא מהוספה של ויטמיני B, ויטמין C, אבץ ושאר מינרלים... האם אין חשש של נזק מעודף של ויטמינים ומינרלים במידה ואין בגוף מחסור? האם לא כדאי לבדוק זאת קודם בבדיקות דם?

moma1111

New member
סליחה.. זה יצא קצת לא ברור

אנחנו מעוניינים לערוך את הבדיקות השוזכרו למעלה.

bisty

New member
גם אנחנו מעוניינים

נראה לי שגם אם אין בנתיים רופאים זמינים לפיענוח אפשר להתארגן ולשלוח את הבדיקות בתקווה שעד שהן יחזרו כבר יהיה עם מי לדבר.

למעלה