בדיקת אבאות

k1o2n3

New member
בדיקת אבאות../images/Emo5.gif

שלום שמי סים ונכנסתי להריון מבן אדם שהוא לא חבר שלי הוא היה רק סטוץ אני מאוד רוצה את הילד והוא ממש לא מעוניין לא רוצה לדעת כלום אני רוצה לדעת אם אני אקבל אחרי הלידה הבטחת הכנסה או מזונות גם אם אני לא נשואה וגם אם הבן אדם לא רוצה להכיר בילד או שצריך לעשות בדיקת אבאות בשביל לקבל??? אשמח אם משהו יודע שיענה לי כמה שיותר מהר תודה רבה סים

מרגנית2

New member
הבטחת הכנסה לא קשורה למזונות

הבטחת הכנסה מקבלים בהתאם למצב הכלכלי ואם יש ילד מקבלים קצת יותר. את יכולה כבר לגשת לביטוח לאומי ולברר את זכויותיך כאשה בהריון. מזונות מקבלים אם יש פסק דין של בית משפט. פסק דין כזה בא בעקבות דיונים משפטיים ואם הבחור יטען שהוא לא האבא יבקש ממנו בית המשפט לעשות בדיקת אבהות. לפי תוצאות הבדיקה ייקבע אם הילד זכאי למזונות מאביו. אם האב לא יכול או לא רוצה לשלם ביטוח לאומי ישלם במקומו וינסה לגבות ממנו את הכסף דרך הוצאה לפועל. או דרך סנקציות אחרות. לתהליך בבית משפט תזדקקי לעורך דין ויש לשכה לסיוע משפטי של משרד המשפטים שמספקת עורך דין ללא תשלום. מציעה לך להתייעץ עם עורך דין כבר עכשיו.

אמא66

New member
אני מכירה מישהי שהיתה במצב שלך

ואחרי כמה שנים היא תבעה מזונות. (היא חיכתה שהאבא יפסיק להיות עצבני ומסוכן). היתה בדיקת אבהות, ואחריה האבא התחיל גם לשלם מזונות וגם לפגוש את הילדה. שיהיה במזל טוב! תשמרי על מצב רוח טוב והכל יהיה בסדר.

ממי101

New member
מסכימה עם אמא66 . לא לוותר על הכרה או מזונות

כי יכול להיות גם "הפי אנד". ובכל מקרה שילד/ה יהיה אב , וגם מזונות שהם שלו ולא שלך ולכן אל תוותרי לו !!!

גם אני מכירה

מקרה כמו שלך עקב קשר לא מחייב האישה נכנסה להריון ולא הייתה מוכנה להפיל. האב לא היה מוכן להכיר בילד, וכשהיא תבעה אבהות הוא טען שלא שלו ואז הוחלט לעשות בדיקה ואמרו לו שאם הילד יוצא שלו הוא חייב לשלם את הבדיקה ואם לא שלו אז היא משלמת את הבדיקה, ואכן יצא שהילד שלו, אחרי תקופת מה ועד היום האב כן בקשר עם הילד ומכיר בו כאבנו לכול דבר... בהצלחה והריום\ן קל ומהנה

למעלה