בדיקת אבהות

בדיקת אבהות

צריכה עזרה.. האם כדאי להגיש תביעת אבהות באופן עצמאי או דרך עורך דין? ההתלבטות נובעת בשל עלויות כספיות. אך אם אני יכולה להתקל בבעיות לא צפיות אז לפעים זול עולה יקר יותר ואם עושים זאת עצמאית איך בדיוק עושים זאת

כשם שדוד הכי טוב בביטוח

נעמ"ת הכי טובים את ניגשת לסניף נעמ"ת במקום מגורייך ומבקשת את הטפסים לסוע מישפטי בירושלים ואז שולחת ואז איזה פלא מקבלת תשובה לפגישה והכל בחינם ובטוב אולי יש איזה אגרה של 28 ש"ח וזה מה שידוע לי על עצמי חכי לתגובות ותאמצי בהצלחה

m i c h a l i

New member
אני ממליצה לפנות לעו"ד

לא כדאי בנושא חשוב כל כך לנסות להתמודד לבד (הבירוקרטיה לפעמים הורגת ומייאשת) אם אין לך אפשרות כלכלית, ניתן לפנות ללשכה לסיוע משפטי טלפון- 03-6932777 בהצלחה

s h o o s h a

New member
לפנות לסיוע המשפטי

הנושא רגיש ועדיף שתהיי מיוצגת ע"י איש מקצועי ומבין בתחומו. לשם כך, תוכלי לפנות ללשכה לסיוע משפטי במחוז מגורייך. הקריטריונים לקבלת הסיוע הם כמצוין במסמך המצורף. תוכלי למלא את הטופס הדרוש [בקשה לסיוע] ולהביאו עמך כשתגיעי אליהם- כדי לזרז את ההליך.

magic40

New member
את והוא ניגשים לבית משפט לעינייני משפחה

מגישים בקשה והתשובה לוקחת חודשיים בערך אחכ ניגשים עם האישור לבית חולים למכון הגנטי וקובעים תור לבדיקה שגם הוא ניתן לעוד מס חודשים אם הוא לא ביחד איתך בעניין אז הפיתרון הוא סיוע משפטי לקבל עו"ד אגב מחיר הבדיקה הוא 2800-3000

למעלה