בדיקת אירוע

moeld

New member
בדיקת אירוע

שלום יאיר

אבקש לדעת כיצד בודקים זמן טוב לאירועים כגון:
1. חתימת חוזה -אירוע נקודתי בזמן מסוים
2.התחלת שיפוץ -אירוע מתמשך

בתודה מראש איש יקר

הממ..

אומר לך מה אני עושה במקרים כאלה, על קצה המזלג, ותיקח ממה שאני כותב את מה שמתאים לך אחרי שתבין את העיקרון:

בחתימת חוזה - אני מגדיר לי שעה שבה ארצה לחתום מדויקת ככל האפשר, עושה מפה לזמן הזה, ואז מצליב את זה עם מפת הלידה שלי ומנתח את הקומפוזיט המתקבל. אם לירח במפה המשותפת אין זויות קשות עם אורנוס פלוטו או סטורן, כי אז זה אפשרי מבחינתי.

כנ'ל גם בנושא השיפוץ - שם גם הייתי עושה הצלבה של מפת הלידה שלי ושל השיפוצניק, ואז מעביר על המפה המשותפת טרנזיטים כדי להבין אם התהליך יגמר בחיוך, או בחיסול ממוקד..

moeld

New member
ראשית תודה יאיר על התשובה אך אבקש הבהרה...

ראשית תודה יאיר על ההתיחסות המהירה אך אבקש הבהרה...
1.במקרה הראשון למה לעשות קומפוזיט ולא לבדוק את תאריך ושעת האירוע במעברים או בדיקת היבט הירח בראשון והאחרון במזל בו הוא נימצא
2.חחח...בד"כ נראה לא ראלי שתקבל נתוני לידה מנותן שירות ...
3. השאלה בדוגמת השיפוץ שהוא תהליך מתמשך ואיך בודקים תהליך שמוגדר כמתמשך מבחינת היבטי הירח (שלא כמו חתימת הסכם בנקודת זמן)
האם מציבים את האופק בתחילת התהליך (נגיד החתימה על החוזה)ומסתכלים מהמצב בית 4?

תשובות

1. החשוב לא לבדוק את התהליך - אין לזה שום משמעות - אלא לבדוק אותו ביחס אליך. אותך זה מעניין כדיאלוג, לא כחקירת התהליך מבחוץ.
2. אם תתעקש - תקבל.. לפחות את התאריך. אם לך יש את השעה כי אז תוכל להלביש את המפה שלו על שלך בקומפוזיט ולראות.
3. אתה יכול לעשות גם מפה לרגע שבו החלטת על השיפוץ או לרגע שבו חתמת על החוזה עם המשפץ - בשניהם יש את אלמנט הלידה של רגע חדש, ואת זה - להצליב עם המפה שלך. אתה יכול בקומפוזיט הזה להסתכל על בית 4 ושליטו, ואתה יכול להסתכל על הקומפוזיט בכללי מה השיפוץ עושה לך והתוצאה הסופית של הדיאלוג עם השיפוץ הזה. לפעמים מפלא כמה אפשר לראות דברים ככה...

moeld

New member
ליאיר בהמשך...

שלום איש יקר
1.הכוונה שלי לבדוק את זמן האירוע כגון חתימת חוזה במעברים כמובן מול מםת הלידה שלי(בשביל מה צעשות קומפוזיט למםת לידה ולאירוע)
2האם בקומפוזיט ניתן לחבר 2 מפות כאשר לחת אין שעת לידה?
3.לא ברור איך אתה בודק את התוצאה הסופית של השיפוץ.

תודה

הממ..

אם זו כוונתך - קדימה, בדוק, וראה למה תגיע. אישית לא הגעתי ליותר מדי מבדיקות של מעברים כאלה. התהליך עשוי להשפיע על רבדים שונים ורבים, וקשה לעשות דפינישן למה שבדיוק מעניין אותך.

2. אפשר אם רק לצד אחד יש שעת לידה מדויקת, אבל זה כמובן קצת בעייתי. אפשר לעשות אגב קומפוזיט כשמשתמשים במעלת השמש, קומפוזיט סולרי, ותתפלא - גם זה אפשר ללמוד לא מעט..

3. את התוצאה הסופית אני בודק לפי האימפקטים שיש לפלנטות הרגשיות - בעיקר הירח - לשליט בית 4, ולשליט האופק.

למעלה