בדיקת אקו-לב למתגייסי טיס 148

מזלט

New member
בדיקת אקו-לב למתגייסי טיס 148

היום בצהריים התבשרתי מפי אתי הנחמדה ממדור צ``א שאני צריך להתייצב ביום ג` הקרוב 1.5 בשעה 1 בצהריים לבדיקת אקו-לב. היא הסבירה לי שכולם צריכים לעבור את זה לאחר איזה מקרה שהתגלה בקורס קודם בלה בלה בלה. בקיצור, מה זאת הבדיקה הזאת? יש סיכוי שימצאו לי משהו בלב שימנע ממני להתגייס לקורס ?

מזלט

New member
רגע רגע! תקראו את זה!

כרגע עלתה בי המחשבה!!! אולי יש פה קונספירציה ? למה לא עשו את בדיקת האקו-לב לפני הגיבוש ? זה לא הגיוני , הרי בשביל כך יש את ירפא ב` ! לי נראה שהם צריכים לקצץ עוד כמה אנשים מהקורס, וזאת הדרך ``האלגנטית`` לבצע זאת! היתכן ?

avipe

New member
לא נראה לי

אתה סתם מחפש תככים ומזימות :) במהלך הקורס וגם כנראה עכשיו אני רואה שלפניו כול הזמן חניכי הקורס מגיעים לירפ``א לבדיקות שיגרתיות...שאני הייתי בירפא היו שם פרחי טייס ואחד מהם הסביר לי שכול כמה זמן הם באים לבדיקות.......

giladlvy

New member
ככה:

העניין הוא כזה: את הבדיקות בירפ``א חייב לעבור כל איש צ``א פעם בשנה (אם אני לא טועה זה פעם בשנה), וזאת מהסיבה שצריך לוודא כל הזמן שהגוף עדיין כשיר בריאותית למצב טיסה. אגב, גם עוברים אותם אנשי עזר צ``א (669 ודומיו), ועוד כל מני גופים שלא זה המקום לפרטם. לא פעם (ברוב הפעמים), תוכלו לראות שם טייסים שבאים לבדיקות, ולדבר איתם. בקשר לאקו לב- ממממממממש לא נראה לי שהמגמה שלהם זה לנפות ע``פ זה. יש מספיק דרכים לנפות במבדקים, ואם הם היו רוצים לנפות הם היו עושים את זה. דבר שני, אקו לב זה בדיקה נורא פשוטה ואף מגניבה. דבר שלישי, לא ידעתי שהכניסו את זה (מעניין על איזה מקרה מקורס קודם הם דיברו)...

מזלט

New member
בדיקות

כן, כל שנה בדיקה, וכל 5 שנים עגולות (20,25,30) עושים גם את בדיקת העיניים והראייה המקיפה.

crazy tal

New member
תשמע...אני מכיר מישהו שעף

מישהו שאני מכיר עף בבדיקות האלה... מסתבר שהם גם בודקים איזה משהו בדם או משהו כזה.... לא הבנתי בדיוק מה אבל העיפו אותו... אני חושב שהבדיקות האלה לא בירפא ב` בגלל שהתוכן שלהן מסווג. קיצר אל תתרגש... זה לא תלוי בך

למעלה