בדיקת גוף המטפל בתביעות נזקי גוף

בגואלי

New member
בדיקת גוף המטפל בתביעות נזקי גוף

שלום רב, התקשרו אליי לביתי חברה שהציגה עצמה כגוף שעוזר ומכוון אנשים שנפגעו בתאונות דרכים, ושאלו אם אני מכיר מישהו כזה שזקוק לעזרה. כאחד כזה שנפגע בתאונה שאירעה לפני מס' חודשים, זה התאים לי בדיוק, כיוון שאני נמצא עכשיו בדיוק בשלב הפנייה לעו"ד שיטפל בתביעה השלי. שם החברה הוא: "החב' לזכויות נפגעי תאונות דרכים בע"מ", והם ממוקמים בקרליבך 2 בת"א. קבעתי איתם פגישה, אך איני בטוח לגבי מהימנותם, ויש לי לא מעט חששות בנושא, לכן הייתי שמח לשמוע אם מישהו נתקל כבר בעבר בחברה זו, והאם פעילותם חוקית. חיפוש בפורום העלה כי שאלה כזו נשאלה כבר בחודש ינואר, אך עדיין לא נענתה. הקישור להודעה הוא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1358&msgid=69526163 אני מאוד אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. תודה!

גופים מתווכים - מעין עו"ד

שלום רב, בדקתי את הקישור ולשמחתי כבר עניתי על השאלה הזו בעבר. זה לא גוף מוסמך, ואני לא יודעת כמה זה חוקי. בד"כ הם עובדים, עד שמצליחים לקרקע אותם. כל גוף נתון לבדיקה. על הגוף הספציפי ערכתי בדיקה, ולפרטים נוספים אתה מוזמן לפנות אליי במסר. בברכה,

uncle131

New member
הגופים הללו הם ממש לא מעין חוקיים

עו"ד זהיר תמיד יסייג דבריו אולם נקבע כי גופים כגון דא מסיגים את גבול המקצוע. לעניין זה ראי : תא (ת"א) 40679/04 המרכז הארצי לפיצויים לנפגעי תאונות דרכים נ' גיל רובין. כמו כן וכלל בריא לחיים, בעל שירות המציג את עצמו בפנייך ומציע שירותים שלא דרשת בעצמך באופן פוזיטיבי, מן הראוי כי דבריו ילקחו ביתר זהירות. ולסיום, אין זה יד המקרה כי התקשרו אלייך "מן אללה". הם לא נביאים וניזונים ממידע כזה או אחר... נק' למחשבה. סופ"ש נעים

המרכז הארצי לפיצויים לנפגעי תאונות

ככל, במקרה שעברת תאונה, רצוי ועדיף לפנות לעורךם דין שמתמחה בתחום נזקי גוף, ולא לחברה מהסוג הנ"ל. אין לי ספק שלחברה מהתחום הנ"ל תיצטרך לשלם שכר טרחה יותר גבוה מאשר שיגבה ממך עו"ד מאחר ותשלום לחברה כולל גם התיווך של החברה לעו"ד וגם עבור השירות של עו"'ד. כמו כן, איני יודעת לאיז עו"ד הם מעבירים את הטיפול (אם בכלל מעבירים את הטיפול לעו"ד)ואם אותו אחד מיומן ומומחה בתחום דיו, כפי שנדרש מעו"ד שמתמחה בתחום.

סתיואדם

New member
הכרות אישית

אני עובד עם החברה הזו לפני 3 שנים ניפגעתי בתאונת דרכים קשה את מיקסום הפיצויים השגתי דרך החברה כמו כן עשרות אנשים שהפנתי אל החברה זכו לטיפול איכותי החברה עוזרת ב3 תחומים 1. מקדמה על חשבון הפיצויים 2. הפנייה- המלצה לעו"ד המתמחים בתחום ( החברה אינה נותנת יעוץ משפטי) 3. החברה מממנת את כול הבדיקות הרפואיות הנידרשות עלידי עו"ד ובית המשפט סכומים שיכולים להגיע לעשרות אלפי שקלים בתיקים מסובכים עו"ד דין נוטים להיבהל מחברה שלקוחת על עצמה טיפול אינטנסיבי בביוקרטיה מרגישים שמטה לחמם ניגזל ואהיה בוטה יותר במקרים רבים בהם אמרו עו"ד שאין מה לעשות עו"ד המומלצים עלידי החברה גילו שיש מה לעשות ועשו !!! עו"ד עינבר ...יש לך משהו על החברה - משהו לא חוקי ? משהו מסריח את מוזמנת להעלות את זה פה מאחר ואני מפנה אליהם אנשים בצורה ישירה אשמח מאד לדעת מה המידע שברשותך .... מהעולה בפוסט המדובר קיבלת את הפרטים במסר אישי האם תועילי לחלוק עם כולנו ?

למעלה