בדיקת גלשן

amitceder

New member
בדיקת גלשן

היי חברים, זמן רב לא יצא לי לטוס, והגלשן שלי עבר תיקון אצל עמירם. נכון, גם אם היה לי עכשיו גלשן שלי ביד לא בטוח שהיה לי זמן ללכת לטוס איתו, אבל אני מעונין להשאיר את האופציה פתוחה. העניין הוא שאני מפחד לעשות טיסת מבחן לגלשן ולעצמי באותה הטיסה. גיא, ירון או שוויצר - אם אחד מכם מוכן לעשות ג'סטה כדי להחזיר גולש ישן למצב חדש - אודה לכם מעומק הנשמה אם תוכלו לקחת אותו בהזדמנות, כשיש מערבית מתאימה לראשון או כל מקום אחר ולבצע לו בדיקת טיסה. אנא צרו עימי קשר אם יש אפשרות כזאת. בכל אופן עמירם הבטיח לי שהגלשן במצב מצוין ואין מה לדאוג. בינתיים אני מבין שגם ככה אף אחד לא טס אז אני לא מפסיד הרבה. בברכה, עמית החנון שחורש כל היום (או לפחות עושה את עצמו)

shaison

New member
עמדת המראה Pub Corner

Truble coun וברקע lake wanaka האם יש אישור על הזיהוי? שי לנואל ניו-זילנד

amitceder

New member
סחתיין על הזיהוי המדויק

בשנה הבאה בWANAKA הבנויה. אגב שי, ראית את הסרט בNATIONAL GEOGRAPHIC על שני המצנחים שיצאו מWANAKA והגיעו לMT. COOK (שלידו טסתי כמובן עם הגלשן לאחר שהעלתי אותו להר במסוק)? ועוד דבר - הגלשן שלי תקין רישמית - מזל טוב לי - עכשיו אין יותר תירוצים. בשבת הקרובה בלי נדר בתבור הבנויה.

אין שום בעיה ברגע שיהיה רוח רכס גם

אני גם ירון וגם שוויצר ואפילו חגי נשמח לבדוק לך את הגלשן(ביחד)

חגי זיו

New member
ואללה , הבאת לי רעיון לטוס

בטרין! יעני 3 ביחד. צריך אבל גלשן קצת יותר גדול מהגרוטאה של צדר.

התכוונתי שכל אחד בתורו יביע חוות

דעת על הגלשן של צדר (כולם מוזמנים...

שוייצר

New member
ברטוב לא יפה

ברטוב בגלל השטויות שלך גיא לא מוציא את הראש מאז הערה העוקצנית לא שומעים ממנו בכלל והבחור הפסיק להנציח את עצמו בכתב. נ.ב אם במקרה יוצא לך לשמוע ממנו אתה מוזמן לנצל את ההזדמנות להמליץ לגיא להוסיף תומנת פרוטרט אישית ברזולוציה גבוהה ליד ההודעות...

חגי זיו

New member
אכן - ספ מעוניינת כרגע בגברים

צעירים וחסונים עם ידי פלדה! זה הצאנס גיא!

חגי זיו

New member
גם בעברית אתה לא כל כך מתמצא

אני אטפל הוא יטפל תרגל הטיות - זה הזמן! (והכוונה לא בגלישה...)

natyh

New member
ואתה עוד ..

ואתה עוד מציע לי אותו בתור מדריך ... רק זה חסר לי לקבל הוראות לא מדויקות מבחינה דקדוקית היפוכי עבר ועתיד בשעה שאני נאבק בטרמיקה נוראית ששואבת אותי אל תוך ענני הקולונימבוס ... פחד אלוהים ... נתי

אתה יכול להיות רגוע נתי אני לא

מתכוון להדריך בקרוב בעתיד בעבר בהווה או איך שלא שתרצה אבל ממליץ לך להמתין לקיץ בקיץ ייתכן ויהיה לך אפשרות נוספת מלבד עגור (כולל עמירם)

natyh

New member
בהחלט אין לי כונה להמעיט בערכך

כונת ההודעה היתה לקנטר מעט להדליק קצת את הפורום , ובשום פנים לא לזלזל בך או ברמתך המקצועית להיפך דוקא שמעתי עליך רק דברים טובים . ואתה בהחלט אחת האופציות המובילות . אך גם לדיקדוק מגיע הכבוד שלו ... לא . נתי

חגי אתה חתיכת

פרח עדין מתוק ושברירי ואני ימשיך להשקות אותך שחס וחלילה טפו טפו טפו ועוד איזה כמה...
שלא תתייבש

natyh

New member
שלום חברים

לפני שנים עשרים ליתר דיוק עשיתי את הקורס הבסיסי אצל זאב ועמירם במיל"א הזכור לטוב . לאחר הקורס מתוך הבנה עמוקה של עובדות החיים עברתי לים חולה רוח אך לפחות על קרקע שניתנת להיקרא יציבה . אתמול לאחר חיפוש פורום לגלישת רוח מצאתי אותכם . נהזכרונות הישנים (טוב קורס בסיסי רק תיאוריה וקצת קפיצות וקריאת הספר הנהדר של זאב ) חזרו כאילו הכל קרה אתמול . יש לי מן זיכרון כזה ואני מודע לעובדה שזו לא תופעה נפוצה . ועכשיו לאחר שהיצגתי עצמי מספר שאלות . משיחה לא מזמן עם זאב הבנתי שהוא כבר לא בתחום חבל מדריך ענק . האם עמירם עדיין בתחום ? האם קיים מועדון נוסף להוציא את עגור ? מהם הקורסים היום . תדה נתי מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא

למעלה