בדיקת דם ביום ה21

METOKA27

New member
בדיקת דם ביום ה21

החודש אעשה בדיקת פרוגסטרון ביום ה21 לבדוק אם הערכים מספיקים להחזיק הריון
הבעיה היא, שהרופא נשים לא רוצה לתת לי תמיכה אפילו שהיתה בטא 22 עם פרו 4.7
מה אני עושה??? נראה לכן שרופאת המשפחה תוכל לתת לי מרשם? במידה ובאמת יש צורך? סהכ אלה כדורים פשוטים לא משהו רציני שמצריך שיקול דעת
ממתי אמורים לקחת אותן ? מהביוץ?

Mis Anna

New member
החל מיום אחרי הביוץ

לא יודעת אם רופא המשפחה יכול לתת
נסי שוב אצל רופא הנשים או רופא אחר

dogli3

New member
הייתי הולכת לרופא אחר.

הכדורים האלה לא מזיקים, וגם אם הם פסיכולוגיים עבורך - זכותך על גופך.
&nbsp
אם את זוכרת מההודעות שלי, הרופא נשים שלי היה משוכנע שאני לא צריכה תמיכה - רק זמן.
שטחתי בפניו את כל הנתונים ודיברתי בביטחון גמור, כאחת שיודעת על מה היא מדברת.
נתן לי תמיכה ובאותו מחזור נקלטתי להריון הנוכחי.
&nbsp
הפסקתי תמיכה לפני שבוע והייתי לחוצה ממש. שיתפתי אותו והוא החזיר לי: "אני לא בלחץ".
זה ממש נעים לי שהרופא שלי מאמין בגוף שלי וביכולות שלו, ועדיין לא מזלזל בנפש שלי שהיתה זקוקה לתמיכה הזו מאד.

secondtime82

New member
דעה קצת אחרת

אני דווקא לא הייתי ממהרת לקחת הורמונים אם ההמלצה של הרופא היא שלילית ומנומקת, כן אני חושבת שאם את לא שלמה עם זה או האינטואיציה שלך אומרת אחרת זה בטח לא יזיק לשמוע חוות דעת של עוד רופא (וגם בדיקת הדם שתעשי ביום 21) אני כן חשבתי שיש צורך בגלל שיש לי הכתמות יומיים שלושה לפני הווסת וגם רופא הפוריות בסופו של דבר אמר שהתמונה הקלינית מצביעה על כך שכנראה יש צורך (ולדבריו לא נזקק לבדיקת דם) אז לקחתי חודש אחד ולא קרה בו כלום, כך שזה לא הורמון פלא מן הסתם. לגבי נזקים - תוספת הורמונים לגוף היא לא פשוטה, אני אישית הרגשתי את זה בימים שלקחתי ולא זוכרת איפה קראתי שזה גם עלול לגרום לרירית רחם דקיקה יותר, אז שוב, לא הייתי רצה לקחת בכל מחיר אלא אם יש הבנה שזו אכן בעיה שקיימת

למעלה