בדיקת דם לגילוי המחלה

משהמשה2

New member
בדיקת דם לגילוי המחלה

שלום ראיתי בערוץ 8 תוכנית על מחלת האלצהיימר ,ובתוכנית הראו שיש בדיקת דם שמגלה אם בעתיד האדם יחלה במחלה. וכן הראו שאלצהיימר היא מחלה תורשתית אך עדיין אין לה תרופה למרות שאוסטרליה ניסו חיסון חדש למחלה על עכברים והוא נתן סיכוי להחלמה עכשין הם מנסים אותו על בני אדם אך הוא יכנס אם יצליח בעוד כמה שנים . מי ייתן ותמצא תרופה למחלה זאת. תודה

ענתי44

New member
למה לך משה?

מה זה יתן לך לדעת ולהמשיך לחיות את שארית חייך עם טעם חמוץ ושכל שיכחה טבעית ורגעית כבר תפחיד אותך שמא זה מתחיל. כולי תקווה שהתרופה שמצאו באוסטרליה תועיל, ושאלצהיימר יהיה כמו שפעת, סכרת או כל הצרות שמצאו להן תרופה...

שריוש2

New member
הלוואי...

הלוואי שמתצא כבר תרופה למחלה הארורה הזו שתגאול את החולים מסבלם ומייסוריהם הקשים..... ובקשר לבדיקת הדם... בטוח שלא תועיל. מה יעזור לאדם לדעת שהוא יחלה במחלה במוקדם או במאוחר?? שהוא יחיה את שארית חייו בצל הפחד מהאלצהיימר שהנה, זה יכול להגיע בכל שנייה?? סתם יגרום לו צער וכאב על הסבל והייסורים שהוא יעבור בעתיד...

ענתי44

New member
ועוד משהו על הבדיקה

במקרה של סרטן לפעמים יש מה לעשות. למשל, היות ואבי חלה בסרטן ואצלי יש גידול של פוליפים לא ממאירים ( שעלולים להפוך לסרטניים) אז אני עוברת מידי תקופה בדיקה מגעילה של קולונוסקופיה והיות ובסתא שלי ועוד קרובות משפחה עברו סרטן שד אני עושה ממוגרפיה. פעם בכמה זמן אני בודקת ושוכחת מזה. כי ניתן למנוע מראש. אבל בשום פנים ואופן לא הייתי הולכת לבדוק אם יש לי סיכוי לחלות כמו אמא באלצהיימר. למה? להרוס את חיי עוד יותר. מהקירבה לאמא אני למדתי להפטר מכעסים ורגשות אחרים כאילו היו מטען חורג ולאמץ לי אנרגיות חיוביות, ליהנות מההווה כי מי יודע מה יהיה מחר. אני מנסה למצות את החיים,כדי שאם יקרה לי משהו בעוד כמה שנים אני לא אחוש החמצה ובזבוז. אם תקרא במסרים אז יש כל מיני דברים שאפשר לעשות בגילנו כמו התעמלות למוח, אכילה בריאה, ויטמינים מסויימים ופעילות גופנית.... אם לא יועיל לפחות לא יזיק

למעלה