בדיקת הטרקים במכשירים של ולנסי,ברטוב,ועמיר

בדיקת הטרקים במכשירים של ולנסי,ברטוב,ועמיר

נמצאו תקינים.לצערי כל ההתעסקויות לאחרונה לגבי האפשרות או אי אפשרות לזייף טרקים עוררה איזה שהיא מגמה של חשדנות,והנושא ריחף באוויר כבר תקופה מאוד ארוכה...שילוב של צירוף מקרים בנושא בחירת שדה נחיתה שאינו הגול(בשני מיקרים רצופים) משיקולים אישיים כגון-1:לחבור לחבר שנחת בצמח2 :לנחות ליד הרכב שהתקלקל בעין גב הגבירו את סף הרגישות בנושא. לשמחתי לשווא. ההחלטה לבקש את המכשיר לבדיקה כמשהו שלא בשיגרה הייתה לא קלה אך הייתה הכרחית. כל החלטה אחרת הייתה משאירה "עננה" לגבי אמינות של מתחרה כזה או אחר לאורך כל השנה...בדיקה זו סגרה את הנושא סופית. לדעתי(לשנה הבאה) יש לחייב מנהל ליגה לקחת מדגמית ממתחרה אחד בסוף כל תחרות את המכשיר לבדיקה ולא כי מערערים על אמינות אלא כדי למנוע אפילו את הספק הקטן ביותר,וגם אף אחד לא יעלב מכך כי מדובר בנוהל... איתי- אין ספק שאתה חבר טוב של עמיר אבל בתגובות שלך אתה לא משרת אותו,אתה מצייר פה תמונה מעוותת ומעכיר את האווירה. לידיעתך-בעולם מבקשים מכל המתחרים להגיש את המכשיר.ולא לשלוח את הטרק במייל. אנא ממך אל תגיב ואל תהפוך את זה לחגיגה נוספת.

ג ל נ ט י

New member
אני שמח

כי כמו שאמרת, האווירה נוקתה מחשדנות. אני עוד יותר שמח כי בטח יש לך את הטרקים - אז למה אתה לא שולח? גם אתה חגי... ובקיצור כל מי שעוד NYP - (Not Yet Processed) באתר

מצטער גיא אי אפשר לא לענות.

גיא אתה טועה ! את האווירה העכורה והתמונה המעוותת יצרו וציירו אחרים (מתחרים), אשר עינם צרה. בבקשה אל תלך רחוק לספר לי מה קורה בעולם - בליגת המצנחים מוסרים את מכשירי ההקלטה מיד בתום הליגה ישר למחשב הנייד של מנהל הליגה ועשר דקות אח"כ יש תוצאות. בעבר מסרנו סרטי צילום לפיתוח (עד לפני 7 שנים פחות או יותר) מיד בתום הליגה או שאתה נפסל. כל פעם שאני כותב מה קורה אצלנו המצנחין ן/או ובעולם אתה מספר לי שאצלכם זה לא קח כי אתם מיוחדים, ודווקא עכשיו בחרת לתת לי את שאר העולם כדוגמא? בעולם לא מבקשים ממתחרה בודד מכשיר הקלטה כי למתחרה שלו (או מתחרים) מתחשק כך. את השינוי בתקנון הצעתי לכם לעשות כבר מזמן. ולנסי, מתי טקס ההתנצלות ואכילת הכובע? גיא - אני כבר עכשיו מתנצל שלא התאפקתי ועניתי לך. איתי

ג ל נ ט י

New member
שווה

לאכול את הכובע רק כדי להבין אין הוא עשה את ההישג המתוקתק הזה והאכיל את כולם קש בניקוד. בכל מיקרה כמו שאמרתי - בהחלט אין על מה להתנצל על המיקרה וכל מילה מיותרת, כך שאם תמשיך לחזור על דבריך, לא אוכל לחזור על דברי ולהגיב יותר.

natyh

New member
מצטער לא הבנתי

כתוב בדיקת מכשירים ואחר כך כתוב המכשיר אז כחבר ועדת ביקורת מתבקשת כאן הבהרה האם נלקח לבדיקה רק מכשיר אחד איזה מכשיר נלקח למה נלקח מכשיר לבדיקה אני מבקש ממנהל הליגה להתיחס ברצינות הראויה ולהסביר מי הסמיך אותו לקחת מכשירים לבדיקה

חגי

New member
ואי ואי ואי

כמה שאני מפסיד היום בטרייד ...ואני מדבר על עשרות K...בכל זאת נפלתי מצחוק מההודעה שלך נתי. וקח את זה כמחמאה.

natyh

New member
דודו אתה בחור חכם

אתה יודע היטיב שהכי בטוח על הקרקע .... ולכן אתה טייס ראשי כל כך טוב ..... טייס ראשי שלא טס בכלל . אז אתה בודאי יודע שליגה לא יכולה לצאת לכיוון ענן CB ואם יצאה כדאי שיתנהל דיון בענין ניהול הליגה . זו חובתי לומר כחבר ועדת ביקורת ולצורך זה מוניתי לתפקיד . זו גם האחריות שלך כטייס ראשי ואתה יודע זאת היטיב אך שתקת . ובענין המכשיר : אתה יודע היטיב דודו שלקיחת מכשיר מאדם בודד ללא שום נוהל כזה היא נקיטת עמדה אתה יודע ושותק , שותק ומתנהג כמו בובה על חוט , שאומרת מה שאמרו לה להגיד . הגיע הזמן שהשטות הזו תיפסק . תעשה לעצמך טובה ותותר על תפקיד הטייס הראשי כי בליגה הבאה שתטוס לתוך CB יתכן מאד שלא תהיה כל כך בר מזל לא אתה ולא המפעיל שלך . חגי יתכן שצחקת , יתכן שתצחק עוד הרבה פעמים . מה שיש לי לומר לך אגיד לך ישירות כשאחזור לארץ .

למעלה