היסטרוסקופיהבדיקת היטרוסקופיה
ההי חברות אני עומדת להתחיל טפול ivf ונתבקשתי לעשות בדיקת היסרוסקופיה אני מעוננינת לדעת האם זו בדיקה כואבת והאם יש השלכות לאותה בדיקה אשמח לקבל אינפורמציה ממי שעברה בדיקה זו תודה רותי rutip2@hotmail .com
אצלי זה היה אבחנתיתהיסטרוסקופיה
בדיקת היסטרוסקופיה מבוצעת בד"כ בהרדמה מקומית. כשאני עברתי אותה עדיין פחדתי מזריקות (חה חה) אז שאלתי את האחות אם אפשר בלי או שזה ממש בלתי נסבל, והיא אמרה שיש כאלה שעושות בלי. לדעתי יש בזה יתרון כי אז הרופא משתדל להיות יותר עדין. ולעצם השאלה: זה לא נעים אבל בהחלט נסבל.
היסטרוסקופיה - תשובותבדיקת היטרוסקופיה
ההי חברות אני עומדת להתחיל טפול ivf ונתבקשתי לעשות בדיקת היסרוסקופיה אני מעוננינת לדעת האם זו בדיקה כואבת והאם יש השלכות לאותה בדיקה אשמח לקבל אינפורמציה ממי שעברה בדיקה זו תודה רותי rutip2@hotmail .com
היסטרוסקופיההיסטרוסקופיה - תשובות
היי! עברתי היסטרוסקופיה אחת לפני 10 חודשים ואעבור אחת נוספת בשבועות הקרובים. בכל בית חולים יש את הנהלים לגבי ההרדמה. יש מקומות שאם מדובר על היסטרו´ אבחנתית בלבד אז לא מרדימים. לעומת זאת, יש מקומות שתמיד מרדימים. ההיסטרו´ שלי התחילה כאבחנתית אבל המשיכה כניתויחת. מכיוון שהיה חשש לכך מראש, הורדמתי מההתחלה. מבנות שעשו אבחנתית הבנתי שאם אין כלום אז זה לא אמור לכאוב. בהצלחה!
בדרך כלל מתכננים מראשהיסטרוסקופיה
תודה על תשובתך אצלי בהתחייבות של קופ"ח רשום היסטר´ ניתוחית האם ידוע לך מה מטרה של בדיקה זו מדוע אחת עוברת אבחנתית ואחת ניתוחית כי בבי"ח רמב"ם בחיפה אמרו לי שהבדיקה זו היא בהרדמה כללית אשמח לקבל הסבר נוסף ממך תודה מראש
אני עברתי היסטו אבחנתיתבדיקת היטרוסקופיה
ברוכה המצטרפת, רותיבדיקת היטרוסקופיה
תודה על העידודברוכה המצטרפת, רותי
קיבלת קשת מגוונת של תשובות לגבי ההיטרוסקופיה ואני מקווה שזה עוזר. אם את זקוקה למידע נוסף, תנסי לבצע חיפוש מתקדם בפורום "פוריות" השכן. הנושא נדון שם לעיתים קרובות. באופן כללי מטרת הבדיקה/טיפול היא לבחון את חלל הרחם באמצעות סיב אופטי ובמקרה שמוצאים משהו שמצדיק התערבות (פוליפ, הדבקויות, הצטלקויות ועוד מריעין בישין) מסירים אותו. שיהיה בהצלחה עם ההיסטרו´ וב-IVF שלאחריו. בתקווה שתעברי במהרה לפורום השכן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.