בדיקת היטרוסקופיה

מצב
הנושא נעול.
בדיקת היטרוסקופיה

בדיקת היטרוסקופיה
ההי חברות אני עומדת להתחיל טפול ivf ונתבקשתי לעשות בדיקת היסרוסקופיה אני מעוננינת לדעת האם זו בדיקה כואבת והאם יש השלכות לאותה בדיקה אשמח לקבל אינפורמציה ממי שעברה בדיקה זו תודה רותי rutip2@hotmail .com

ורדה 1

New member
היסטרוסקופיה

בדיקת היטרוסקופיה
ההי חברות אני עומדת להתחיל טפול ivf ונתבקשתי לעשות בדיקת היסרוסקופיה אני מעוננינת לדעת האם זו בדיקה כואבת והאם יש השלכות לאותה בדיקה אשמח לקבל אינפורמציה ממי שעברה בדיקה זו תודה רותי rutip2@hotmail .com
היסטרוסקופיה
בדיקת היסטרוסקופיה מבוצעת בד"כ בהרדמה מקומית. כשאני עברתי אותה עדיין פחדתי מזריקות (חה חה) אז שאלתי את האחות אם אפשר בלי או שזה ממש בלתי נסבל, והיא אמרה שיש כאלה שעושות בלי. לדעתי יש בזה יתרון כי אז הרופא משתדל להיות יותר עדין. ולעצם השאלה: זה לא נעים אבל בהחלט נסבל.

ורדה 1

New member
אצלי זה היה אבחנתית

היסטרוסקופיה
בדיקת היסטרוסקופיה מבוצעת בד"כ בהרדמה מקומית. כשאני עברתי אותה עדיין פחדתי מזריקות (חה חה) אז שאלתי את האחות אם אפשר בלי או שזה ממש בלתי נסבל, והיא אמרה שיש כאלה שעושות בלי. לדעתי יש בזה יתרון כי אז הרופא משתדל להיות יותר עדין. ולעצם השאלה: זה לא נעים אבל בהחלט נסבל.
אצלי זה היה אבחנתית
מתנצלת אם הטעיתי. לא זכרתי את ההבדל הזה. לא התנסיתי בהיסטרוסקופיה ניתוחית.

היסטרוסקופיה - תשובות

בדיקת היטרוסקופיה
היסטרוסקופיה - תשובות
היי! עברתי היסטרוסקופיה אחת לפני 10 חודשים ואעבור אחת נוספת בשבועות הקרובים. בכל בית חולים יש את הנהלים לגבי ההרדמה. יש מקומות שאם מדובר על היסטרו´ אבחנתית בלבד אז לא מרדימים. לעומת זאת, יש מקומות שתמיד מרדימים. ההיסטרו´ שלי התחילה כאבחנתית אבל המשיכה כניתויחת. מכיוון שהיה חשש לכך מראש, הורדמתי מההתחלה. מבנות שעשו אבחנתית הבנתי שאם אין כלום אז זה לא אמור לכאוב. בהצלחה!

היסטרוסקופיה

היסטרוסקופיה - תשובות
היי! עברתי היסטרוסקופיה אחת לפני 10 חודשים ואעבור אחת נוספת בשבועות הקרובים. בכל בית חולים יש את הנהלים לגבי ההרדמה. יש מקומות שאם מדובר על היסטרו´ אבחנתית בלבד אז לא מרדימים. לעומת זאת, יש מקומות שתמיד מרדימים. ההיסטרו´ שלי התחילה כאבחנתית אבל המשיכה כניתויחת. מכיוון שהיה חשש לכך מראש, הורדמתי מההתחלה. מבנות שעשו אבחנתית הבנתי שאם אין כלום אז זה לא אמור לכאוב. בהצלחה!
היסטרוסקופיה
תודה על תשובתך אצלי בהתחייבות של קופ"ח רשום היסטר´ ניתוחית האם ידוע לך מה מטרה של בדיקה זו מדוע אחת עוברת אבחנתית ואחת ניתוחית כי בבי"ח רמב"ם בחיפה אמרו לי שהבדיקה זו היא בהרדמה כללית אשמח לקבל הסבר נוסף ממך תודה מראש

ריניני

New member
בדרך כלל מתכננים מראש

היסטרוסקופיה
תודה על תשובתך אצלי בהתחייבות של קופ"ח רשום היסטר´ ניתוחית האם ידוע לך מה מטרה של בדיקה זו מדוע אחת עוברת אבחנתית ואחת ניתוחית כי בבי"ח רמב"ם בחיפה אמרו לי שהבדיקה זו היא בהרדמה כללית אשמח לקבל הסבר נוסף ממך תודה מראש
בדרך כלל מתכננים מראש
היסטרוסקופיה ניתוחית אם ראו כבר, אולי באולטרסאונד, שיש משהו שמצדיק את זה - למשל מיומה גדולה או משהו כזה. היסטרוסקופיה ניתוחית מקובל לעשות בהרדמה מלאה ברב בתי החולים. מה שעושים בתהליך, בעצם, זה להציץ לך ברחם (בעזרת סיב אופטי), לבדוק את הדפנות והחלל, ולהסיר מה שיכול להפריע שם להשתרשות. באיכילוב מתייחסים להיסטרוסקופיה ניתוחית קצת יותר ברצינות מאשר ל-IVF - צריך להתאשפז יום קודם. כשאני עשיתי ממש קיטרתי על זה אז הסכימו לי להתאשפז פורמלית, ללכת לישון בבית ולחזור למחרת בבוקר מוקדם מוקדם, לפני שמישהו ירגיש שנעלמתי. מקווה שאצלך לא יעמדו על הפרוצדורה הזאת (הרי אין לה איזה הצדקה רפואית, זה סתם פורמליסטיקה). בכל מקרה, שיעבור בקלות ובהצלחה.

קייצית

New member
אני עברתי היסטו אבחנתית

בדיקת היטרוסקופיה
אני עברתי היסטו אבחנתית
שהפכה לניתוחית (הוציאו לי פוליפ) בהרדמה מקומית וכאב נורא. אני לא יכולה להמליץ (קטונתי) אבל אם אי פעם אצטרך לעבור זאת שוב אבחנתית או ניתוחית רק בהרדמה מלאה. קייצית

ברוכה המצטרפת, רותי

בדיקת היטרוסקופיה
ברוכה המצטרפת, רותי
קיבלת קשת מגוונת של תשובות לגבי ההיטרוסקופיה ואני מקווה שזה עוזר. אם את זקוקה למידע נוסף, תנסי לבצע חיפוש מתקדם בפורום "פוריות" השכן. הנושא נדון שם לעיתים קרובות. באופן כללי מטרת הבדיקה/טיפול היא לבחון את חלל הרחם באמצעות סיב אופטי ובמקרה שמוצאים משהו שמצדיק התערבות (פוליפ, הדבקויות, הצטלקויות ועוד מריעין בישין) מסירים אותו. שיהיה בהצלחה עם ההיסטרו´ וב-IVF שלאחריו. בתקווה שתעברי במהרה לפורום השכן.

תודה על העידוד

ברוכה המצטרפת, רותי
קיבלת קשת מגוונת של תשובות לגבי ההיטרוסקופיה ואני מקווה שזה עוזר. אם את זקוקה למידע נוסף, תנסי לבצע חיפוש מתקדם בפורום "פוריות" השכן. הנושא נדון שם לעיתים קרובות. באופן כללי מטרת הבדיקה/טיפול היא לבחון את חלל הרחם באמצעות סיב אופטי ובמקרה שמוצאים משהו שמצדיק התערבות (פוליפ, הדבקויות, הצטלקויות ועוד מריעין בישין) מסירים אותו. שיהיה בהצלחה עם ההיסטרו´ וב-IVF שלאחריו. בתקווה שתעברי במהרה לפורום השכן.
תודה על העידוד
תודה לכל החברות שהסבירו על היסטרוסקןפיה אני מקווה שאעבור אותה בשלום כולל הטיפול שאחרי זה

מצב
הנושא נעול.
למעלה