בדיקת היתכנות מפגש

חנול

New member
בדיקת היתכנות מפגש

נשמח אם מי שיכול ישרשר לכאן, וגם יגיד אם הוא מעדיף את שישי בבוקר או שישי אחה"צ (למען הסר ספק-מדובר על 29 למאי) .. ואז נראה אם מתקדמים או לא.

MrCheff

New member
לא אוכל להגיע

מדובר בחג שבועות. אני לא נוהג בחגים

hag70

New member
על פניו נראה שאין בעיה../images/Emo45.gif

אבל זה צריך להיות בששי צהררים בואכה אחה"צ ובאיזור המרכז (רעננה למשל זה מצויין).

חנול

New member
אין הגבלת פז"מ..

כל אבא, על טפיו ואשתו מתקבלים בברכה!

חנול

New member
אז שאלה אחרת

כיון שיש רצון עז כמובן שיבואו כולם, כולל מי שלא נוהג בשבת-יש הצעה אחרת? אני אישית קצת בבעיה בשישי בבוקר (כי אנחנו מוגבלים עם הגן של הגדולה)- אבל אני לא מצליחה לחשוב על זמן אחר שבו לכולם יש זמן פנוי והוא לא נופל על שבת או חג.. יש הצעה?

hag70

New member
היום../images/Emo3.gif

גם חג וגם לא שבתון. אולי להעביר לתחילת יולי כשילדי בי"ס בחופש?

Master Stav

New member
אוגוסט יכול להיות נחמד מאד ....

אני בודק אפשרות למפגש אצל חבר טוב ברעננה שיש לו חצר ענקית .... גריל בריכה קטנה ובאופן כללי הוא איש יקר .....כך שאולי זה יצא לפועל שם

חנול

New member
וזה לעניין להפיל עליו מפגש פורום שהוא לא

משתתף בו?... הבעיה העיקרית באוגוסט זה החום-אין מצב לעשות משהו בבוקר עם ילדים, רק אחה"צ, ובמקום מוצל...

Master Stav

New member
הבחור קורא אדוק

אבל ביישן לא כותב ( כן כן אני יודע שאתה רואה את ההודעה הזו ינעל רבעק ) וזו הייתה ההצעה שלו ....בהתחשב אם יהיה בארץ באוגוסט מה שכן החצר מקורה כמעט כולה וכאמור בריכה ועוד כמה דברים נחמדים

hirshfe

New member
מי שמתבייש....

חבר יקר עם ברכה. תכתוב, מבטיחים לך שלא ננשך (וזה כולל אותכם ערן, אפרת, שרית)

MrCheff

New member
אני בעד

אוגוסט נשמע מצויין ורעננה זה מקום מעולה. אני מקווה שזה כולל הבת-זוג/בן-זוג והילדים ו.. ע"מ לשמור כשרות (לשומרים בינינו).. נתרכז בדברים קנויים

hag70

New member
אוגוסט מבחינתי זה רחוק מדי ולא רלוונטי

כי אנחנו מדברים על 3 חודשים מעכשיו
. רק אלוהים יודע אם אני אוכל להגיע. או חצי מהאנשים כאן. כמו בכל מפגש, תמיד יהיו כאלה שלא יוכלו להגיע, גם אם מדובר על פורום מצומצם (מישהו באמת מוכן להתחייב שבכל תאריך באוגוסט שיוצע הוא יהיה זמין). אני מציע להציע כמה תאריכים קרובים, לראות לאיזה מהם הכי הרבה אנשים יכולים להגיע ולקבוע אותו. לא חושב שיש דרך טובה יותר כשמדובר עם כל כך הרבה אנשים וירטואלים (אפילו אצלי במשפחה ביטלו סופ"ש משותף כי לא הצליחו למצוא תאריך פנוי ל 5 משפחות למטרה מאד מאד חשובה
)

למעלה