בדיקת הריון

קורלו

New member
בדיקת הריון

החודש הייתי בהפסקה לאחר IVF שכשל המחזור מאחר לי כבר בחמישה ימים.הרופא שלח אותי לבדיקת הריון.רכשתי בדיקה פרטית ואני פשוט לא מביאה עצמי לבצען. כל כך חוששת מהתוצאה שאני פשוט דוחה הקץ האם ידועות לכן סיבות אפשריות לאיחור מעולם לא קיבלתי דקפטיל שאני יודעת שגורם לעיכוב תמיד המחזור אפילו מקדים בכמה ימים ופעם יחידה שאחר זה היה בגלל תמיכה לאחר IVF בצורת נרות שעם הפסקתם קיבלתי מחזור הישנן סיבות נוספות

רומי 007

New member
תלוי מה את רוצה לשמוע יקירתי

אני בטוחה שתעדיפי את התשובה האופטימית: "אני בטוחה שאת בהריון". אבל ברקע קיימת גם התשובה הפסימית: "הגוף שלך עדיין בדיכוי בשל ההפריה ולכן עוד לא קיבלת מחזור וזה עלול לקחת ימים רבים". אבל כדי לא להשאר במתח, עדיף ללכת לעשות בדיקת דם פשוטה ולגלות מה המצב האמיתי. ידוע על מקרים שנכנסו להריון בין טיפולים, אל תאבדי תקווה. ואם את פשוט בדיכוי - נצלי את הזמן למנוחה ואל תרוצי להחזיר את המחזור עם גלולות, כי זה איתות של הגוף שהוא צריך לנוח. אני במקומך כבר מזמן הייתי נשברת ועושה את הבדיקה הביתית, בשביל להרגיש לפחות לשתי דקות שאולי אני בהריון.

רינתילה

New member
בטח לבדוק!

גם אנחנו רוצות לדעת
! אם בדרך כלל יש לך מחזורים סדירים ולא קיבלת דקא... אני לא מכירה סיבה אחרת. בכל מקרה - הבדיקה הביתית לא הכי אמינה בעולם. אם התשובה שלילית שווה לעשות גם בדיקת דם. ואם שתיהן שליליות? תרימי טלפון לרופא. מחזיקה אצבעות!!! רינת.

נועם@בת

New member
דוקא יהיה נחמד להיות בהריון ../images/Emo13.gif

אבל קחי בחשבון שכל דיכוי שהוא- לאו דוקא דקפפטיל, יכול לגרום לדחיית הביוץ בחודש אחרי, ולאיחור במחזור. אלא אם כן קיבלת סטרוטייד- לגביו אני לא יודעת אם גורם לאיחור. פשוט תשימי את הערכה במקום בולט לעין. עוד לא נולדה האשה שתשאיר בדיקת הריון בבתוליה כשיש לה איחור
מחזיקה אצבעות להריון בריא.
נועם

קורלו

New member
בדיקת הריון-המשך

בנות יקרות.לא יאומןבאיזו טלטלה אנו יכולות להמצ בתקופת טיפולינו המתישים בכל שלב ושלב אנו מגייסות מלבד זקיקים גם אנרגיות חבויות שלגבם תמיד נדמה לנו שמאגרם מוגבל אך בכל זאת נאגרות למענינו כל פעם מחדש על מנת לחזקנו בהמשך הפרוייקט עד להשלמתו בישרתי לכם על איחור במחזור ועל חששותי מלבצע בדיקת בטא אז ככה. ביצעתי אותה הבוקר והתבשרתי על תשובה חיובית ונאמר לי שתוצאת הבטא הינה 145 ושביום א אצטרך לחזור על הבדיקה לבדוק אם הבטא הוכפל. בשלב זה כבר הייתי בעננים לאחר מספר שעות כהרגלי בקודש ניגשתי לבדוק מה משמעותן של הבדיקות ותוצאותיהן ואז הלבנתי . נוחכתי שרמת הבטא לאחר איחור של שבוא ימים צריכה לעמוד על 1000 יחידות לפחות ולי רק 145 ושרמות נמוכות מצביעות על אפשרות של הריון לא תקין או הריון מחוץ לרחם על משהי שהיתה צריכה לעבור גרידה בגלל זה ושאחת בכל זאת מתפתח לה ההריון והיא בחודש תשיעי אז מה אתן אומרות טלטלה או לא. ואז נותר לפנות למרומים ולשאול עד מתי. עד מתי. האם משהי יכולה לתרום מניסיונה או מידיעותיה אני היום ביום ה21 מאז הביוץ וקיום היחסים ללא הורמונים כי זה היה בהפסקה של טיפול . בינואר ימלאו לי 35 וכבר ממש ממש נשבר לי............

יובל@

New member
אולי הביוץ התאחר החודש?

יתכן שבגלל השפעת ההורמונים שלקחת בטיפול IVF האחרון כל המחזור שלך התאחר (בגלל הדיכוי) וגם הביוץ היה שבוע ימים מאוחר יותר מהרגיל. כך שיתכן שבפועל האיחור שלך הוא של פחות משבוע ימים ושרמת הבטא כן מתאימה. מאחר והחודש לא היית במעכב הורמונלי וUS את באמת לא יכולה לדעת בודאות מתי התרחש הביוץ. אני מציעה לך לא להלחץ ולהיות אופטימית. אני יודעת שקשה להמליץ דבר כזה, אבל תשתדלי... בכל מקרה תלכי ביום ראשון לעשות בדיקת בטא נוספת. מאחלת לך שהכל יהיה בסדר ומחזיקה לך אצבעות!!!

קורלו

New member
עדכון

בחודש זה כמובן שרכשתי ערכת ביוץ והחישוב מבחינתי מדוייק אני מנהלת יומן כמעט על כל דבר בכל מקרה אשמח לשמוע על הצלחה כל שהיא עם ערכים דומים בכל מקרה כמובן שאבצע בדיקה ביום א רק התחושה כבדה מהמהירות הכה רבה שאני מרגישה שאני חוזרת אחורה שוב לטיפולים

קורלו יקרה

לא לאבד תקווה! יתכן שלמרות שאת יודעת את תאריך הביוץ ההשתרשות של העובר היתה מאוחר יותר. זה קורה, וזה יכול להיות עד היום ה 11 מההפרייה! וזו יכולה להיות הסיבה לבא יחסית נמוכה. מקווה מאוד שביום א´ תראי יופי של הכפלה. בהצלחה!!! כוכי

קורלו

New member
כל כך רוצה

כוכי אם אכן כך הם הדברים ואם הבנתי אותם נכון הרי שלמדתי ממך משהו חדש היום האם באמת יכול להיות מצב שמקיימים יחסים ביום הביוץ ובעצם לעניין הקליטה עצמה והספירה של היום זה יכול לקרות תאורטית גם לאחר 10 ימים מאוחר יותר האם את או מישהי אחרת יכולה להרחיב נושא זה .כיצד אם כן יכולים לדעת באיזה שבוע אנו נמצאות כאשר הבטא לא תואם את חישובינו המדוייק לכאורה אודה מאוד על התיחסות כל שהיא

קורלו

עד כמה שאני יודעת זה בהחלט יכול לקרות, וזאת הסיבה שהיו פה בנות אחרי IVF שבדקו בטא ביום ה 12 לאחר ההחזרה והיתה בטא דו ספרתית - לפעמים משהו כמו 40, והתפתח מזה הריון תקין. בקיצור, יש תקווה. לכי מחר לעשות בדיקה נוספת וקווי לטוב. המון הצלחה, כוכי

המנוסה

New member
תגובה

בבדיקת הדם שלי לפני כ שנתיים וחצי הערך היה 119 קיבלתי זריקות חיזוק כחמישה ימים והכל היה בסדר גמור (נולדה לי בת בריאה ומקסימה עם הריון ולידה תקינים לחלוטין)

מרב.

New member
קורלו

בטא 145 היא בטא מיצויינת! תצטרכי אומנם עוד כמה יחידות סבלנות עד לקבלת תוצאות הבטא של מחר, אבל הגוף אינו מכונה, וגם אם את מחשבת וממספרת בדיוק את יום ושעת הביוץ, לגוף יש את הזמנים שלו. יכול להיות שאף אם שעת הביוץ שחישבת היתה מדויקת, ההפריה היתה מאוחרת, ויותר מזה- שההקלטות היתה מאוחרת, ולכן החישוב הלא מדויק של שבוע מיום האיחור. גאיה, שהיום בהריון מתקדם, הייתה בנסיונות טבעיים ומעקב ביוץ, ולאחר שבועיים מיום הביוץ עשתה בדיקת דם שאמרה: שלילי. היא לקחה ארגסט כדי להביא את המחזור, אך כשעדיין התבושש מלבוא היא עשתה בדיקת דם שהפעם אמרה- חיובי. אז לא לאבד תקווה, אנחנו מחזיקות אצבעות! מרב

קורלו

New member
חיזוקים

ידעתי שרק מכם אקבל את זריקת העידוד המתאימה כל שאני רוצה כעת זה שיגיע כבר מחר עם תוצאה טובה תודה למעודדות

נועם@בת

New member
קורלו חמודה

מרוב שאנחנו צמודות למדד ולידע אנחנו חושבות שהכל ספור ומדוד. נכון- זה לא לפי הספר, אבל מי אמר שהכל חייב להיות לפי הספר? יכול להיות שזיהית את עלית הLH מיד בתחילתה, מה שאומר שהביוץ התרחש 30 שעות בערך אחרי כן, וההפריה עוד כמה שעות אחרי. וההשרשה אולי היתה מאוחרת. יכול להיות שהבטא לא הכפילה רק עלתה ב70% כל פעם. הכל יכול להיות קורלו. לכן תנשמי עמוק ותחכי עד מחר בצהרים, שתגיע התוצאה של הבטא. שיהיה
נועם

קורלו

New member
בטא חוזר

בנות יקרות התחושות שוב שוב אומתו ובבטא שני שעשיתי הבטא לא הוכפל עלה רק ב100 יחדות ואילו הפרוגסטרון והE2 ירדו פלאים הרופא המליץ כנסיון אחרון לקבל תמיכה אך הסיכויים לא רבים החשש שלי שלא אצטרך לעבור חלילה גרידה האם מישהי יודעת להגיד לי אם כאשר הריון לא מתפתח לאחר בערך של 10 ימי איחור אם אמור להיות מחזור או מבצעים טיפול כל שהוא להורידו

נועם@בת

New member
כלומר עלה מ145 ל245?

אם כן זה נחשב הכפלה. לפרוגסטרון באמת צריך תמיכה, וזה ממש לא סוף פסוק. אל תחשבי בכלל על הסוף, אבל אם את מתעקשת- כל זמן שלא נצפה שק הריון, העובר פשוט נופל עם הרירית. עדיין מוקדם לבכות את ההריון הזה, אני במקומת הייתי שומרת על אופטימיות זהירה.
נועם

קורלו

New member
עליית בטא

האם הכפלה לא משמעותו פי שניים?? עליה מ145 ל 245 לפי חשבוני זה עליה של כ70 אחוזים חוץ מזה הירידה בפרוגסטרון מ41.8 ל28.3 אינה דרסטית ומתארת מצב של סיום ההריון גם הE2 שירד מ533 ל499 מצביע על כך בכל מקרה הרופא שלי לא היה מרוצה מהתוצאה אך החליט על ניסיון נוסף עם תמיכה וביצעתי היום בדיקה נוספת אם לא האחרונה לדעתי

למעלה