בדיקת ויטמין B6 B1 שווה לנסות!!!!

IRISEL1

New member
בדיקת ויטמין B6 B1 שווה לנסות!!!!

אני חולה במחלה משנת 1992, ורק לאחרונה אובחן אצלי B6 ירוד...זה מאוד נדיר!!! למרות שלקחתי 150 מ"ג מויטמין זה!!!עברתי מיליונים של בדיקות, ניתוחים, ביפסיות, LP , מח עצם ובדיקה פשוטה כגון זו אף אחד לא ביצע!!!הייתי מאושפזת במספר בתי חולים: מאיר, בלינסון, תל-השומר, הדסה עין כרם (מחלקות פנימיות+נוירולוגיות). בהדסה אובחנה המחלה: פיברומיאלגיה. כל תלונה שלי, שייכו לפוברו...טוב שיש על מה להישען!!! הייתה לי חולשה. לא יכולתי לעמוד על הרגליים. הייתי הולכת ומתישבת. לא יכולתי להחזיק את עצמי. לא יכולתי לאכול ליד שולחן והכי גרוע לא יכולתי להתעמל...הדבר היחיד שעזר לי לפיברו...לא התיאשתי וביצעתי בדיקה זו. נכון אין מקרה דומה לאחר...אבל כשהוספתי ויטמין זה הרגשתי שיפור מיידי...אני מציינת זאת, שחולים במחלה הזו יבצען בדיקות B12 B1 B2 B5 B6 . את הבדיקה מבצעים רק בבית-חולים בלינסון - מעבדת דם -.כמו שנאמר: "המציל נפש אחת, מציל עולם ומלואו"...לכן אני הבאתי את הסיפור הזה. כמו שציינתי אין מקרה דומה לשני...אבל שווה לנסות!!! כרגע מצבי התייצב. אני לוקחת מגנזיום 250 מ"ג X2 ויטמין B1X100 ויטמיןB6X200 B-50COMPLEX , והכי חשוב חזרתי לעשות התעמלות "פילטיס"... שתיהה לכולם שבת קסומה והרבה הרבה בריאות טובה, חיזקו ואימצו, איריס.

IRISEL1

New member
ויטמינים B1 B6

ברצוני להוסיף שהיו לי כאבים חזקים מאוד בנוסף לחולשה. כאבי שרירים. הויטמין עזר גם לזה. זהו יקירי אל תתיאשו היו חזקים שלכם בברכה חמה איריס.

נועםבת11

New member
איריס יקרה, מהי ההתעמלות פילטיס

מקבלת את עצעתך לעשות בדיקת דם לויטמינים מקובצת הB שתהיה לך שבת יפה.

IRISEL1

New member
התעמלות פילטיס

התעמלות זו מושתת בעיקר על מתיחות שרירי ידיים, רגליים, מרפקים, בטן, שכמות בקיצור כל חלקי הגוף. ניתן לעשותה, מי שאינו יודע לבד, רק במדריך כושר מיוחד שמיומן לפעילות מסוג זה. אני בטוחה שבכל מכון כושר בעירך ידעו לכוון אותך למורה הנכון. אסור לעשותה לבד!!!! מי שאינו יודע. למזלי, אני שרתתי במכון וינגייט במסגרת הצבא, לכן אני בקיאה בנושא. חשוב גם לא להגזים...לתת לגוף כמה שהוא צריך...תאמיני לי שהגוף יודע צריך רק להקשיב לו, כולל בנושא תזונה שחשובה לא פחות!!! לא הגזים בשום דבר, הכל במידה!!! ועוד עיצה חשוב לאכול בשר בקר עוף ביצים פירות וירקות... ובקשר לבדיקות דם מסוג B תבצעי את כולם, אפילו שיגידו לך שהכל בסדר. עושים את זה רק בבית חולים בלינסון (מאילת באים לשם) תתארי לעצמך. אני מתגוררת בהרצליה, אז הבאתי טופס 17. תשובה מגיעה לאחר כחודש ימים. בדיקות אלו לא קיימות בבדיקות דם הרוטיניות, כלומר לאף אחד לא מבצעים אותן חוץ מ B12 . כולם מכירים B12 . מהיתר מתעלמים. זה מה שקרה עם התינוקות שאכלו רמדיה. לא ביצעו בדיקות...לכן לקח 1/2 שנה או שנה עד שעלו על הבעיה...מכאן נדלקה לי נורה אדומה...משם שאבתי את הרעיון ושלא יעבדו עלינו...הכל כסף!!!!!!!!!!! אני בטוחה שתבצעי את הבדיקות...ושנשמע בשורות טובות, תודה על ההקשבה ותשומת הלב תהיה חזקה ואמיצה שלך, איריס.

IRISEL1

New member
תוספת להתעמלות פילטיס

בנוסך שכחתי לציין, שפעילות זו מבוצעת גם ע"י מתיחות בעזרת משקולות. חשוב מאוד לסיבולת לב-ריאה. אני מאוד מזיעה בהתעמלות זו, שמתי לב שההזעה עושה לי טוב, אם אני לא מזיעה אני פשוט ישנונית, עייפה, בלי חיים...אין לי כוח, יותר כאב וכו'... נועם בין אדם חייב להפעיל את עצמו, אין ברירה במיוחד במחלה זו. פרופ' מבליסון ציין במפורש שהתעמלות, שחיה ואכילה נכונה מקלה מאוד על המחלה. ועוד דבר צריכים לעשות דברים שאוהבים, אני למשל אוהבת לבשל, ללכת לים, לרקוד, לנפוש במיוחד באילת...צריך הרבה שקט ושלווה, להיות רגועים ולא להתבייש להגיד במפורש לאנשים סביבך, שאת מבקשת שידברו איתך רק על דברים טובים...אני יודעת שזה קשה, אבל לנו במיוחד אין ברירה...חייבים לשמוח ולצחוק...ובנימה אופטימית זו אסיים, פסח קל וכשר שלך, איריס.

למעלה