בדיקת זיכרון ו/או סיכום הבחירות .

זודי

New member
בדיקת זיכרון ו/או סיכום הבחירות .

בעקבות התגובה לצדיקה והזמזום הטורדני של הזבוב כאן ( כרגע הוא קצת השתתק - אולי נגמרה תעמולת הבחירות ) מישהו/י עוד זוכר/ת את "הרב" - ( בעצם אם היא צדיקה למה הוא לא הרב ? ) - חיים אמסלם ? לא מזמן גם הוא הסתובב וזמזם זמזומים מטרידים הרבה יותר מהזבוב . ואולי עם זיכרון ארוך יותר ייזכר גם אחד ללום ? דוקא היה מי שדיבר כמעט כמוהו - קוראים לו אריה , אבל זה היה לצורך תעמולת בחירות - מסתבר שהוא בעצמו כבר שכח את הדברים ואם לא הוא רוצה לשכוח אותם ועוד יותר הוא רוצה שאנחנו נשכח - אבל לא נשכח ולא נסלח .
 

Womanizer99

New member
אני חושב שהלבנת פני חברו ברבים

יותר חשובה מתעמולת האחרי הבחירות שלכם, ביהדות התורה והכסף. (וש"ס).
 

chuckcha

New member
כנראה שהיום בכניסה לגן עדן השומר בודק

רק את פתקי ההצבעה, שאר המצוות לא כ"כ מעניינות.
לפי שס מי שלא מצביע להם הוא כופר בתורה.
לפי יהדוה"ת - כנ"ל.
לפי הרבי מסאטמר מי שמצביע הוא כופר בעיקר.
יש מחלוקת הפוסקים, מה עושים במצב כזה???
 

Womanizer99

New member
מצביעים עלה ירוק

ואז אתה רואה רק שטרות ירוקים נוחתים עליך מהשמיים
אתה לא מזהה אף אחד מהדמויות על השטרות
אבל הם נראים לך כמו הכוכבים משס ומיהדות התורה והכסף
 
לייק


 

זודי

New member
מה עושים ? מה שעשיתי - מתעלמים

משתדלים להמנע מכל מגע עם הטינופת הזו כולל גם משלשת המפלגות שהזכרת - כן, גם סטמר זוהי מפלגה שלוקחת חלק בבחירות ( גם אם קוראים להם טמאות ) רק הם לא עושים זאת בקלפי . לפעמים נדמה שהמפלגה הכי ציונית היא סטמר . ב"ה שלא שם חלקי כהם וגורלי ככל המונם . ובכניסה לגן עדן בודקים למי יש באמת שכל .
 

זודי

New member
א. בשביל להיות חבירו צריך איזה שהוא

מכנה משותף . לשמחתי הרבה הוא לא קיים . ב. לדידי זה לא אחרי הבחירות כי השתדלתי לא להתלכלך בהם ולשמחתי הרבה די הצלחתי . נראה לי שהקשר שלך ליהדות התורה ולשס גדול הרבה יותר משלי . אתה מרגיש איזה קשר למפלגות ולבחירות בשבילי זה הכל בדיחה גרועה ואולי גם זה לא .
 

קליט

New member
הרב זודי

מי זה הזבוב ? . . . מי זה אריה ? ומה הוא אמר ? . . . תודה
 
למעלה