קשה לענות בלי לדעת מהי טמפרטורת החדר בזמן הבדיקה, איזה מעבד יש לך?...תראה בגדול יחסית לא אמור להיות מעל 10 מעלות מטמפרטורת החדר ..שלום
האם חום תקין - מה טווח החום המינימלי
מחשב נייד
תודה
שלוםשלום
האם חום תקין - מה טווח החום המינימלי
מחשב נייד
תודה
אני לא בטוח צריך דגם מדוייק של המעבד ולבדוק טווח טמפרטורה תקין באינטרנט ..יכול להיות שלמעבד זה זה תקין . ויכול להיות שלא וצריך קירור חדש או יותר איוורור למארז, כאמר גם צריך לדעת מה הטמפרטורה בבית בעת הבדיקה לי למשל יש מד שקניתי בחמישה ש"ח..יושב ליד המחשב..ככה שאני בודק אני רואה אם ההפרש באמת תקין או לא...דגם המעבד רשום בתוכנה I3
זה אחרי שמתי משחה תרמית.וניקוי אבק
המאוור עובד .אני שומע את המאוורר שהוא מגיע לטמפרטורה שבצילום
תודה
כתוב בתמונה שהשואל העלה - i3 m2350 - ניסיתי לבדוק את העניין אבל למעט הגדרה כללית של אינטל על טמפ' מכסימלית של 127 מעלות - לא מצאתי כלום, אולי אתה תמצא.אני לא בטוח צריך דגם מדוייק של המעבד ולבדוק טווח טמפרטורה תקין באינטרנט ..יכול להיות שלמעבד זה זה תקין . ויכול להיות שלא וצריך קירור חדש או יותר איוורור למארז, כאמר גם צריך לדעת מה הטמפרטורה בבית בעת הבדיקה לי למשל יש מד שקניתי בחמישה ש"ח..יושב ליד המחשב..ככה שאני בודק אני רואה אם ההפרש באמת תקין או לא...
בכל מקרה צריך את הדגם המדוייק של המעבד.
המקסימום 85 מעלות מעל זה הוא יושתק אין מעבד של מעל 105 מעלות זה התקן הכי גבוה. חקרתי קצת אומרים ש40-45 מעלות במנוחה זה סביר לו...כלומר אין בעיהכתוב בתמונה שהשואל העלה - i3 m2350 - ניסיתי לבדוק את העניין אבל למעט הגדרה כללית של אינטל על טמפ' מכסימלית של 127 מעלות - לא מצאתי כלום, אולי אתה תמצא.
לפי מה שאתה אומר - השואל לא יכול היה לשאול את השאלה כי המחשב לא היה מתפקד ב 89 מעלות.המקסימום 85 מעלות מעל זה הוא יושתק אין מעבד של מעל 105 מעלות זה התקן הכי גבוה. חקרתי קצת אומרים ש40-45 מעלות במנוחה זה סביר לו...כלומר אין בעייה
צודק רק שיש הגנות בין התאורטי למעשי ב100 מעלות בערך המחשב יכבה את עצמו להגן על המעבד...מעבר להשתנקות שתהיה כבר בפחות מעלות...אל תשכח את ההגנות. היתר צודק קשה לדעת ..בכל מקרה במצב מינימום הוא 39 מעלות זה טוב סה"כ ...ככה שקשה לומר שיש בעיה במצב רגיל. מה קורה שיש לו עומס? מי יודע מ יש במחשב ...איזה העמסה עושה וכו'...89 זה המון זה בטוח למעבד כזה במחשב נייד ..שב השאלה מה מעמיס ולכמה זמןלפי מה שאתה אומר - השואל לא יכול היה לשאול את השאלה כי המחשב לא היה מתפקד ב 89 מעלות.
מציע לך לקרוא בקישור הבא:
לפי הנתונים שהעליתי מהקובץ הזה ומקבצים דומים לו של אינטל - החיישנים של אינטל עובדים באופן תיאורטי מ -256- מעלות עד 256+. בפועל הם קוראים מ 40- עד 110+ בדגמים החדשים ובסדרת המעבדים הישנה שלפנינו (דור 2) הם קוראים ועוצרים את הפעילות של המחשב ב 130+. השואל עובד על 89 מעלות לכן המחשב עובד ומתפקד, קרוב לודאי לא לשביעות רצונו של השואל אבל בכל מקרה - התיאוריה שלך על 85 מעלות וזה שאין מעבד מעל 105 מעלות - לפי אינטל עצמם לא תופסת...
בכל מקרה - שאלתי את השואל וזה הדבר החשוב - מה הבעיה במחשב? כי המחשב ישן, מעבד נייד דור שני של אינטל משנת 2011, ההרד דיסק לא מהסוג המשובח ביותר, אנחנו לא יודעים כמה זכרון יש לו וכו'. שגיאת הסנסורים של אינטל בקריאת טמפ נעה ב 7 מעלות, כלומר 7 מעלות למעלה ו 7 מעלות למטה. אז לך תדע מה הטמפ האמיתית של המחשב אבל שוב צריך לדעת מה הבעייה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.