בדיקת טקסטורות

DragonFire

New member
בדיקת טקסטורות

היי, הטקסטורה בכלל לא גמורה, זה רק כדי להסגר על הכיוון שם האביר, בסוף יאני אוסיף חלודה ואולי גם קצת עיתורים בזהב, מה דעתכם?

DragonFire

New member
האמת, מאיה :)

כל המודל כבר מוכן, יקח קצת זמן לעשות להכל unwarp, אבל מחר יש צבא :(, ככה שההתקדמות תגיע רק ביום חמישי או שישי...

eldarinn

New member
נראה מעולה אבל למה הכל כהה

כל כך? עדיף לתת תאורה יותר חזקה או לשחק עם זה אחר כך בפוטושופ.

ic

New member
אז ככה...

קודם כל הקסדה נראית ממש יפה, החומר נראה בכיוון טוב אבל ,זה כסוף מידיי וצריך להיות פחות מבריק ורפלקטיבי, יותר מלוכלך ושרוט... לא פספסתי את ההערה שלך על זה שזה לא גמור בכלל, אלא רק על כל מקרה (קשה לראות משהו לא גמור ולא להתייחס למה שחסר) אני לא ממש אוהב את כל הרינדורים עם התמונה מאחורה, עדיף להראות רק את הקסדה על רקע ניטרלי ושה HDR יהיה רק ב environment מבלי להתרנדר, זאת כמובן רק העדפה שלי, המודל עדיין נראה יפה מאוד, יש לזה המשך? זאת אומרת יהיה גם אביר או רק הקסדה בשביל הכיף? הלינק הבא מוביל לסינמטיק של המשחק "'Armies Of Exigo" זה יכול לשמש לך כרפרנס מעולה לקטקסטור מעולה של קסדה בסגנון. בהצלחה

DragonFire

New member
אני בבית :)

אני צריך קצת עזרה, איך עושים השתקפויות מטושטשות בלי לשים תמונה מטושטשת ברקע? (וגם בלי לשים noise מאוד קטן ב bump ). האביר עצמו כבר מוכן, אני רק עשיתי כמה ניסויים על הקסדה, כי אני לא ממש טוב בטקסטורות. אולי מאוחר יותר היום אני אשלח תמונה של כל האביר. תודה על הלינק, אני הולך להעזר בו :)

למעלה