בדיקת כיח נוספת

alizaap

Member
בדיקת כיח נוספת

ד"ר ליזי, שלום!! רופא הריאות שלי אמר שצריך לעשות עוד בדיקת כיח, בעוד כחודשיים-חודשיים וחצי. כעת אני בחופש. הוא אמר שאם הבדיקה תראה שיפור וגם תפקודי הריאות יהיו אפילו טיפה יותר טובים- הוא יוכל לתת לי אישור שההרעה נובעת מהעבודה. איך רואים שיפור בבדיקת הכיח? במספרים של ההאוזנופילים והשאר? הם יותר גהובים או יותר נמוכים? האם רואים ממש הבדל, אם גם כאשר לימדתי- כבר ידעתי שיש בעייה והשתמשתי הרבה פחות בגירים? או- האם זה מראה את רמת החומרה של האסטמה שעולה בזמן עבודה ויורדת בחופש? קצת מבולבלת עם כל זה, עליזה מעפולה

בדיקת כיח נוספת

שלום עליזה: מה שלומך איך את מתמודדת עם הבעיות בצפון?? כן בהחלט כפי שאמרתי לך צריך לעשות בדיקת כיח בתום תקופת החופשה בכדי להוכיח ירידה בדלקת ההאוזינופילית תיהיו חזקים - המלחמה היא לר רק שלכם אלא של כלנו

alizaap

Member
הדלקת ההאוזינופילית- האם היא זו

שמראה קשר בין העבודה והאסטמה? ואם ההבדל לא יהיה גדול מספיק? הרי עשיתי את הבדיקה הראשונה בידיעה שהטושים מפריעים לי ואז השתדלתי להפסיק להשתמש בהם. המצב בצפון- טוב, היינו מחכים לקטיושות במרפסת -עד לפעם הראשונה שראינו קטיושה מתפוצצת מולנו. יותר נכון- 4 קטיושות מתפוצצות ביחד על ההר מולנו- ההר של נצרת ונצרת עילית. זה היה ביום שהילדים נהרגו. מאז, הבנו שהמלחמה ממש לידנו ואסור לשחק עם הגורל. מאז אנחנו "בעוצר" - כמעט לא יוצאים מהבית לשום מקום- מקסימום לקנות חלב בסופר ועם כל אזעקה טסים לממ"ד שלנו- יש לנו ממ"ד בבית. פחד אלוהים. דווקא- בשורה טובה- התקבלתי ללמד במכללה לתואר ראשון- ללמד רק עם מחשב ומצגת- ללא טושים- ואני לא יכולה לעזוב את הילדים שלי כדי לנסוע לחתום על חוזה עבודה- זה בתל אביב. הם הבטיחו שיחכו שהמצב ירגע. המצב ממש מהתל בנו. אבל- רק האמונה תחזיק אותנו. צהל חזק ויגיעו ימים טובים יותר. עליזה

אני שמחה לשמוע

טוב לשמוע שאתם בסדר ואני שמחה שמצאת עבודה ללא שימוש בטושים או גירים. כן אחרי תקופה של 3 חודשים האאוזינופילים אמורים לרדת. אשמח לעזור לך בהמשך אומנם בתל אביב אין קטיושות אבל סה"כ המלחמה היא של כולנו - כן אנחנו צריכים להאמין בצה"ל כל טוב

alizaap

Member
אקבע תור לבדיקה נוספת אצלכם.

שאלה: תקופת ההמתנה הזו- בין שתי הבדיקות- היא אמורה להיות ללא עבודה בכלל או מספיק שהעבודה תביה ללא טושים וגירים? האם גם כמות הדיבור- שזה כלי העבודה העיקרי הנוסף שלי- משפיעה על הדלקת האאוזינופילית וחומרתה?? אגב, הטיל האחרון- הפאג'ר או החייבר- נפל 400 מ' מהבית שלי, שרעד מאוד מאוד בזמן המטח. צהל ינצח. הוא פשוט חייב.

למעלה