בדיקת מי שפיר בארה"ב

karinbarel

New member
בדיקת מי שפיר בארה"ב

היי, אני מתגוררת באטלנטה נמצאת בהריון ומעוניינת לבצע בדיקת מי שפיר. האם מישהו/מישהי יכול/ה להמליץ לי על רופא מומחה בבדיקות מי שפיר. האי מייל שלי הוא: [email protected] תודה!!! קרין.

ronnieyuval

New member
לא המלצה, אבל...

קחי בחשבון שללא סיבה "מוצדקת" כמו גילך או בעיה מסויימת שדורשת את מי השפיר, חברות הביטוח לא יסכימו בשום אופן לכסות לך את הפרוצדורה. אני לא יודעת מה העלות בישראל, אבל חברה שלי שעברה את הבדיקה ביררה ומצאה כי העלות תהיה בסביבות ה-$4000, שזה בחישוב זריז בערך 20,000 שקלים! פשוט טירוף. רק הרופא לוקח איזה $2000, וביה"ח גם לוקח בערך את אותו הסכום. וכל נאד שמתלווה לבדיקה שולח לך חשבון משל עצמו... את משלמת לאחות, לכל פריט ופריט מהציוד הרפואי (מחטים, מזרקים, סדינים...), וכמובן על "אשפוז יום", ניטור, ועל הכבוד לשכב על אחת המיטות שלהם... שווה לדעתי מאוד מאוד לברר אם יש אפשרות שהביטוח יכסה, ואם לא אולי לברר לגבי עלות בישראל. אישית אני בחרתי שלא לבצע את הבדיקה, וזה ללא קשר לעלות שלה. רק חשבתי אולי לציין את העניין הזה כי אנשים לפעמים שוכחים...

מרמייד

New member
אני חושבת שאת לא צודקת

חברות הביטוח לא שוללות תשלום "בשום פנים ואופן" כמו שכתבת.אני עברתי מי שפיר פעמיים ללא סיבה רק מתוך בקשה שלי ולא חוייבתי.כנראה שזה תלוי ברופא המטפל

ronnieyuval

New member
מן הסתם הרופא נתן להם סיבה

שכתב בגליון הרפואי שלך, ואם את אומרת שזו היתה אך ורק בקשה שלך אז הסיבה הזו פיקטיבית. אם חברת הביטוח שלך היתה מבקשת מסמכים ואישורים (כמו למשל אישור על בדיקה קודמת שיצאה לא טובה כמו חלבון עוברי או שקיפות עורפית) והרופא לא היה יכול לספק אותה, היו מחייבים אותך. אשרייך שלא חייבו אותך, אבל לא הייתי סומכת על זה.

G a l i 11

New member
מסכימה עם רוני

יתכן שהביטוח שלך אכן יכסה בדיקה אם הרופא/ה ימליצו. אבל בכל מקרה הייתי בודקת היטב מה העלויות ומי מכסה וכמה. לפעמים ביטוח יכסה רק 80% ואת 20% וגם זה יכול לצאת הרבה. אז לבדוק מול הביטוח ה כ ל לפני.

מרמייד

New member
היא מבקשת המלצה לרופא ולא דיון סביב

עלויות מי שפיר גלי,רוני כתבה שביטוח לא יכסה בשום פנים ואופן אז איך את מסכימה איתה ואת אומרת שהביטוח כן יכסה בדיקה עם הרופא ימליץ?

למעלה