בדיקת מלאי לרגל כניסתי לתפקיד החדש:

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
בדיקת מלאי לרגל כניסתי לתפקיד החדש:

* את הדיסק החדש של מיקה כבר יש לכם? א. כן ב. לא אם בחרת א - איזה שיר אתם אוהבים ממנו במיוחד? (התשובה "כולם" לא תתקבל!) אם בחרת ב - למה לא?! * מה דעתכם באופן כללי על הדיסק? * מתוך השירים שהכי אהבתם (מה שעניתם ב-א') - איזה משפט מכל אחד מהשירים האלה אתם אוהבים במיוחד? - נמקו, פרטו, הסבירו והדגימו * איזה מהשירים מהדיסק החדש מיקה פשוט חייבת לדעתכם לשיר בסיבוב ההופעות החדש? (הכוונה כמובן מבלי להתייחס ל"פשוט וטוב" ו-"רומיאו" שבטוח יהיו כי אלה הסינגלים שיצאו..) * האם אתם מרוצים מהכיוון החדש אליו מיקה הלכה בדיסק החדש שלה? הייתם מעדיפים אם היא תחזור למקורות? * נניח והייתם היועצים של מיקה לענייני הדיסק הבא שלה - את מי הייתם מציעים לה לקחת בתור המפיק לדיסק הבא? (ואם יש לכם אפילו המלצות לנגנים מסויימים אתם מוזמנים גם לכתוב..) זהו להפעם

RTur

New member
לא כולם ביחד..

* את הדיסק החדש של מיקה כבר יש לכם? א. כן אם בחרת א - איזה שיר אתם אוהבים ממנו במיוחד? (התשובה "כולם" לא תתקבל!) אני ממש אהבתי את "אבודים בטוקיו" ו-"לרדת מהעץ" (כמובן חוץ מהסינגלים) * מה דעתכם באופן כללי על הדיסק? דיסק מעניין.. סגנון בהחלט שונה לגמרי מהמיקה שהכרתי אבל יפה! * מתוך השירים שהכי אהבתם (מה שעניתם ב-א') - איזה משפט מכל אחד מהשירים האלה אתם אוהבים במיוחד? - נמקו, פרטו, הסבירו והדגימו מתוך "אבודים בטוקיו": אבודה בתוך עיניך, כמו סירה בלי משוטים בלב ים מתוך "לרדת מהעץ": את חייבת לוותר, לא לרצות אותו יותר, לא יכולה להתמכר לטעם.. * איזה מהשירים מהדיסק החדש מיקה פשוט חייבת לדעתכם לשיר בסיבוב ההופעות החדש? (הכוונה כמובן מבלי להתייחס ל"פשוט וטוב" ו-"רומיאו" שבטוח יהיו כי אלה הסינגלים שיצאו..) לרדת מהעץ, אבודים בטוקיו ואהובה (ושכחתי גם את "שניים בעולם" אבל אני מקווה שהוא עדיין ישאר..) * האם אתם מרוצים מהכיוון החדש אליו מיקה הלכה בדיסק החדש שלה? הייתם מעדיפים אם היא תחזור למקורות? האמת אני לא ממש התלהבתי בהתחלה מהכיוון החדש אבל מתרגלים לזה ואחרי כמה שמיעות לדיסק החדש מאוד אהבתי אותו.. * נניח והייתם היועצים של מיקה לענייני הדיסק הבא שלה - את מי הייתם מציעים לה לקחת בתור המפיק לדיסק הבא? (ואם יש לכם אפילו המלצות לנגנים מסויימים אתם מוזמנים גם לכתוב..) אני הייתי מציע לה לקחת את שמוליק דניאל ולחבר אותו עם לני בן בשט וזיו קוז'ו - זה יכול להיות שילוב מאוד מעניין.. לגבי איזה נגנים הייתי רוצה שינגנו אצלה בדיסק הבא: גיטרות: מיקי שביב ודודו טסה תופים: שמוליק דניאל/רוני הוד בס: ירון גורן קלידים: זיו קוז'ו/עדי גולדשטיין תכנותים: לני בן בשט קולות רקע: מיקה ובתי חחח זהו..

למעלה