בדיקת מערכת
(באיחור)

בדיקת מערכת../images/Emo11.gif(באיחור)

שיר מתנגן?! דיסק במערכת?! דיסק בדיסקמן? שיר אחרון שנוגן ב MP3? דיסק אחרון שנקנה? דיסק נחשק? וסתם שאלה שבאלי: כמה דיסקים מקוריים יש לכם?

טולייצ

New member
../images/Emo79.gifאיחורים זה מחלה

[בעיקר אצלי..] שיר מתנגן? - דיסק במערכת? יהלי סובול-סוס דיסק בדיסקמן? יהושע-יהושע שיר אחרון שנוגן ב MP3? לא זוכרת דיסק אחרון שנקנה? יהלי סובול-סוס דיסק נחשק? נמרוד שיקלר,פיטר רוט [שיצא כבר
] וסתם שאלה שבאלי: כמה דיסקים מקוריים יש לכם? 22 [כולל 4 סינגלים]

ziljian 1234

New member
אנייייי

שיר מתנגן?! בייבי ואן מור טיים חחחח סתם אממממ עושה ביד דיסק במערכת?! משקאות חריפים דיסק בדיסקמן? הדיסקמן עלה לגן עדן שיר אחרון שנוגן ב MP3? חמישה רבעים דיסק אחרון שנקנה? דיסק נחשק? החדש של שייגעצ שיצא כברררררר ושל מטרופולין וסתם שאלה שבאלי: כמה דיסקים מקוריים יש לכם? כל הדיסקים מקוריים אני לא צורבת..

כמה דיסקים יש לך ! גמני לא צורב

אני מוריד...ואז קונה...חייב לדעת מה אני קונה...חוץ ממקרים מיודחדים שהרגשתי ספונטני

keeeren

New member
עונה...

שיר מתנגן- עברי לידר- זה לא אותו דבר דיסק במערכת? נאדה דיסק בדיסקמן? אין דיסקמן.. שיר אחרון שנוגן בMP3 ? i miss you- blink 182 דיסק נחשק- עברי לידר- זה לא אותו דבר...

שיר שהכי נדבקים עליו!

לא לא לא צריך לפחד לא לא לא לא לא לא לא לא נדבקתי לשיר הזה הרבה פעמים ושכחתי שזה של יהלי תמיד חשבתי של ציפי שביט או משו

טולייצ

New member
../images/Emo6.gif

זה הולך ככה [אפילו נתתי קישור למילים] "לא לא את לא צריכה לפחד לא לא לא לא לא לא לא לה לה לה" פיטר
עושה את זה כל כך מושלם!

../images/Emo47.gifאני../images/Emo47.gif

שיר מתנגן?! כלום דיסק במערכת?! הוא מת דיסק בדיסקמן? זיהר אשדות-במרחק נגיע מכאן שיר אחרון שנוגן ב MP3? סולמות וחבלים-יזהר אשדות דיסק אחרון שנקנה? זה היה מזמן לוזוכר, אבל קניתי היום לחבר שלי את היהודים לייב דיסק נחשק? יש כמה שיר דבוק בראש- לאחת שבגן עדן- יזהר אשדות וסתם שאלה שבאלי: כמה דיסקים מקוריים יש לכם? הלכתי לספור...לא הרבה ישלי 32

אני../images/Emo9.gif

שיר מתנגן?! כלום דיסק במערכת?! ברי סחרוף-חם על הירח דיסק בדיסקמן? מטרופולין שיר אחרון שנוגן ב MP3?אין דיסק אחרון שנקנה?ברי סחרוף-חם על הירח דיסק נחשק? פיטר רוט וסתם שאלה שבאלי: כמה דיסקים מקוריים יש לכם?להתחיל לספור? באמת? אממ אינלי מושג..מעל ה30 בערך

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

שיר מתנגן?! רבות הדרכים של דניאל סלומוןודנה עדיני דיסק במערכת?! אביב גפן-המכתב דיסק בדיסקמן? ----- שיר אחרון שנוגן ב MP3? משו של פיל קולינס דיסק אחרון שנקנה? לא זוכרת.. דיסק נחשק? דניאל סלומון!!! וסתם שאלה שבאלי: כמה דיסקים מקוריים יש לכם? בסביבות ה-50 אם לא יותר

../images/Emo168.gif

שיר מתנגן
שנינו שווים. דיסק במערכת
שומקום- אביב גפן. Mפ3 במחשב אם כבר
קטע מההופעה של אתמול
דיסק אחרון שנקנה
לא זוכרת. דיסק נחשק
לשמוע? אביב גפן 3 דיסקים מקוריים
המון

אני ../images/Emo3.gif

שיר מתנגן?! "סוף אהבה" אביב גפן. דיסק במערכת?! 3. "שומקום" אביב גפן, "הכל או כלום" ברי סחרוף ו"משקאות חריפים" שייגעצ
דיסק בדיסקמן? הוא נשבר. שיר אחרון שנוגן ב MP3? "חלומות גדולים" אביב גפן. דיסק אחרון שנקנה? הכל או כלום/ ברי סחרוף. דיסק נחשק? החדש של אביב [רק שהוא עדיין לא יצא].
וסתם שאלה שבאלי: כמה דיסקים מקוריים יש לכם? 49. אין לי בכלל צרובים.

../images/Emo121.gif

שיר מתנגן?!
כרגע-כלום דיסק במערכת?!
"שישה מיתרים"-דיסק כפול של גיטרה קלאסית (רק גיטרות קלאסיות).. מדהים! דיסק בדיסקמן?
הוא מת שיר אחרון שנוגן ב MP3?
Dumb/Nirvana דיסק אחרון שנקנה?
שישה מיתרים דיסק נחשק?
וואלה, לא יודע וסתם שאלה שבאלי: כמה דיסקים מקוריים יש לכם?

למעלה