בדיקת מערכת

בדיקת מערכת../images/Emo11.gif

שיר מתנגן? דיסק בדסיקמן? דיסק במערכת? שיר אחרון ב MP3? דיסק אחרון שנקנה? דיסק נחשק? שיר דבוק בראש? וסתם אם באלכם להגיד משו

^^;

שיר מתנגן? Black Eyed Peas - Where is the love דיסק בדסיקמן? שכחתי את השם של הלהקה |:, משהו עצבני X: דיסק במערכת? אין. שיר אחרון ב MP3? ... דיסק אחרון שנקנה? חחחחח |: דיסק נחשק? Elefunk נראה לי שזה השם
שיר דבוק בראש? "I like to move it move it, i like to move it move it, u like to! MOVE IT!" חחחחח... מחר ;_; בהצלחה לי... |:

בוהו

שיר מתנגן?כלום דיסק בדסיקמן?היהודי-מציאות נפרדת דיסק במערכת?סינרגיה שיר אחרון ב MP3?אין דיסק אחרון שנקנה?קיבלתי..את מציאות נפרדת וסינרגיה דיסק נחשק?פיטרוט שיר דבוק בראש?לחבק אותך-סינרגיה

פרקשון

New member
אני תמיד נתקע עם הכותרות!

שיר מתנגן? פורטיסחרוף-בצהרי היום דיסק בדסיקמן? אינפקציה - ככה מפנקים דיסק במערכת? מופע הארנבות של ד"ר קספר שיר אחרון ב MP3? אין לי דיסק אחרון שנקנה? פיטר רוט דיסק נחשק? אלג'יר, יהלי סובול, הבילויים...יש רשימה לא קצרה שיר דבוק בראש? אין בן תעשה לי ילד

|משעמם|

שיר מתנגן? עברי לידר - כמה כוכב דיסק בדסיקמן? שניה נבדוק.. אביב גפן - לילות לבנים דיסק במערכת? מטרופולין - מטרופולין [דיסק מדהים] שיר אחרון ב MP3? אין :| דיסק אחרון שנקנה? נקנה? או הוצרב? :| דיסק נחשק? אמ אמ אמ כרגע אין שיר דבוק בראש? ברי סחרוף - ככה זה לאהוב אותך [כי הרגע השיר עבר לזה] וסתם אם באלכם להגיד משו אני דפווקהההההה ומוזרהההההה וסתם סתומהההההה :)

Terra Rocks

New member
אני דובי מסטול! הריעו לי! ../images/Emo108.gif

שיר מתנגן?
Beatles - Love Me Do דיסק בדסיקמן?
אין
יש מחשב! דיסק במערכת?
שייגעצ
משקאות חריפים שיר אחרון ב MP3?
~___________~ דיסק אחרון שנקנה?
פרנץ פרדיננד (אתם לא סאמת מצפים שיהיה לי כסף אחרי הדיסק הזה) דיסק נחשק?
בלקפילד
שיר דבוק בראש?
בלקפילד D: וסתם אם באלכם להגיד משו
תקנו לי את הדיסק של בלקפילד :(

Terra Rocks

New member
love love me do *סקסופון*../images/Emo108.gif

אכן ^^
אני נוטה להסכים איתך, בעייקר לגבי שיקו

למעלה