בדיקת מערכת

יאללה באלגן

מתנגן- the best-foo fighters בדיסקמן-הוא מת
(רז יא בנ!@#$%^&*) במערכת? הוא גם מת
בMP3-כמה כוכב-עברי לידר שנקנה- in your honer-foo fighters דודי לוי-דודי לוי נחשק? יוני בלוך/פיטר רוט שיר דבוק- סימנים כחולים-פאנקייק

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אל תפתחי פה../images/Emo70.gif

המערכת מתה כי היא דפוקה הדיסקמן כי רז הטמבל הזה העיף אותה מהיד שלי והיא קיפצצה על הכביש

שמוליקיפוד

שיר מתנגן? אביב גפן וברי סחרוף-סוף העולם דיסק בדסיקמן?היהודים-פחד מוות דיסק במערכת?שייגעצ- ני"ר שיר אחרון ב MP3?
אין לי, עזבו אותי נו. דיסק אחרון שנקנה?פיטרוט- בהכל היא מודה דיסק נחשק?עברי לידר-זה לא אותו דבר שיר דבוק בראש?אביב גפן-קרן אור וסתם אם באלכם להגיד משו

•No¥a•

New member
נאמ

שיר מתנגן? איזה שיר של שלמה ארצי ברדיו דיסק בדסיקמן?
דיסק במערכת?
דיסק אחרון שנקנה? המ. נראלי לד זפלין || דיסק נחשק? יש הרבה ]; שיר דבוק בראש? משומה לא דוק שום שיר..

טולייצ

New member
בום בום בום ../images/Emo27.gif

שיר מתנגן? יהושע - צ'ארלי דיסק בדסיקמן? הוא עם אחי בחו"ל,מעניין מה הוא שומע עכשיו.. דיסק במערכת? פיטר רוט [לא יודעת איך קוראים לו...] שיר אחרון ב MP3? לא זוכרת דיסק אחרון שנקנה? פיטר רוט דיסק נחשק? נימרוד שיקלר,קולדפליי,ובטוח אני אמצא עוד מה לקנות בדיוטי פרי [
] שיר דבוק בראש? יהושע - צ'ארלי וסתם אם באלכם להגיד משו
אני עייפה,מאוד עייפה,מאוד מאוד מאוד עייפה!!

JALULA2

New member
אני:p

שיר מתנגן?לה לה של אשלי דיסק בדסיקמן?יהושע דיסק במערכת?שייגעצ שיר אחרון ב MP3?המכתב של אביב דיסק אחרון שנקנה?מרון 5 דיסק נחשק?פיט... שיר דבוק בראש?אמפריות נופלות לאט (?)

שיר שמתנגן../images/Emo26.gif

דקה בפרדס- שוטי הנבואה. שיר דבוק בראש
מהלב של המה קשור האלה.. שונאת אותו
דיסק נחשק
מטרופולין

באמת שיר מעצבן!

אבל אני שר מהלבבב מהלבבב מהלבבבבב יאללה לך כבר למרקו ! לא משנה
הדיסק של מטרופולין מדהים !!!

טולייצ

New member
מסכימה

לגביי שני הנושאים. מה קשור באמת לא קשורים,וזה פשוט נתקע ברוב הקיצ'יות! והדיסק של מטרופולין מאוד מאוד מומלץ!!

למעלה