בדיקת מערכת

בדיקת מערכת../images/Emo11.gif

שיר מושמע דיסק בדיסקמן דיסק/ים במערכת שיר אחרון בMP3 דיסק אחרון שנקנה דיסק נחשק לקניה שיר דבוק בראשן והשאלה המתחלפת: איזה דיסק קניתם חרשתם עליו כמו משוגעים ועכשיו שאתם מסתכלים אליו אתם כזה "לא נו אין לי כוח אליו"...

פרקשון

New member
me me me

שיר מושמע hey jude דיסק בדיסקמן mp3 of the beatles דיסק/ים במערכת sheygets שיר אחרון בMP3 דיסק אחרון שנקנה negiot by beri דיסק נחשק לקניה another beri שיר דבוק בראש nothing והשאלה המתחלפת: איזה דיסק קניתם חרשתם עליו כמו משוגעים ועכשיו שאתם מסתכלים אליו אתם כזה "לא נו אין לי כוח אליו"...ha ha beri

yardenbm

New member
תשובות

שיר מושמעlost prophets- lucky u דיסק בדיסקמן דיסק/ים במערכתלא משתמשת בא שיר אחרון בMP3lifehouse- blind דיסק אחרון שנקנה לא זוכרת דיסק נחשק לקניהפיטר רוט, פאנקייק שיר דבוק בראשןאין והשאלה המתחלפת: איזה דיסק קניתם חרשתם עליו כמו משוגעים ועכשיו שאתם מסתכלים אליו אתם כזה "לא נו אין לי כוח אליו"... ת'אמת שמשקאות חריפים קיוסלס קצת

וול, -אני-../images/Emo27.gif

שיר מושמע- חורף / בוטן (לא משווו
) דיסק בדיסקמן- אוסף שצרבתי דיסק/ים במערכת- אוסף גם כן שיר אחרון בMP3 - תזרו מלח על הפצעים שאין לי MP3
דיסק אחרון שנקנה- איפה הילד- "זמן סוכר"
דיסק נחשק לקניה-המ מוקי? משינה? לוידעת שיר דבוק בראשן- "לא לבד"/ שרון הולצמן והשאלה המתחלפת: איזה דיסק קניתם חרשתם עליו כמו משוגעים ועכשיו שאתם מסתכלים אליו אתם כזה "לא נו אין לי כוח אליו"...- נחשב דיסק של אבא?
איזה זמרת ארגנטינאית אחת לא יכולה יותר לשמוע תשירים האלהה

bhadar

New member
../images/Emo26.gif

אני עייפה
שיר מושמע:Scorpions - Send Me An Angel דיסק בדיסקמן:אוסף של כל מיני שירים,שצרבתי :X |מרקינהראש| דיסק/ים במערכת:היא בכלל לא מחוברת|: שיר אחרון בMP3 -- דיסק אחרון שנקנה:עברי לידר-זה לא אותו דבר-מהדורה כפולה.
דיסק נחשק לקניה: אואזיס-מורנינג גלורי ;[[[[ שיר דבוק בראשן:אין אחד כזה כרגע. והשאלה המתחלפת: איזה דיסק קניתם חרשתם עליו כמו משוגעים ועכשיו שאתם מסתכלים אליו אתם כזה "לא נו אין לי כוח אליו"... גרין דיי. כולם. |:

גוטשה

New member
מוואה

שיר מושמע- משהו ברדיו דיסק בדיסקמן- דה קרים אוף אריק קלפטון דיסק/ים במערכת- יש אחד משום מה, החדש של קולדפליי שיר אחרון בMP3- אין יל MP3 ואני גם לא חושקת באחד :] דיסק אחרון שנקנה- לא זוכרת S: דיסק נחשק לקניה- מלכת הפלקט, בתיאבון/בתריי זוזיי [סתמו תפה על רם!] שיר דבוק בראשן- אין והשאלה המתחלפת: איזה דיסק קניתם חרשתם עליו כמו משוגעים ועכשיו שאתם מסתכלים אליו אתם כזה "לא נו אין לי כוח אליו"... קולדפליי החדש :]

אני

שיר מושמע
דיסק בדיסקמן מת דיסק/ים במערכת ניו יורק רפיח, משקאות חריפים ויותר טוב כלום שיר אחרון בMP3- מתעורר-דודי לוי דיסק אחרון שנקנה- ככה מפנקים, כשהגיטרה מנסרת אל הלילה, שמע ישראל דיסק נחשק לקניה- לויודע שיר דבוק בראשן אין לי כוח והשאלה המתחלפת: איזה דיסק קניתם חרשתם עליו כמו משוגעים ועכשיו שאתם מסתכלים אליו אתם כזה "לא נו אין לי כוח אליו"... נראהלי שמנועים קדימה

mayooosh

New member
אני :)

שיר מושמע: עונות - אביב גפן דיסק בדיסקמן - אין... דיסק/ים במערכת: זקני צפת - זקני צפת (2) שיר אחרון בMP3: רד הוט צ'ילי פפרס - by the way דיסק אחרון שנקנה: עדיין פיטר רוט... אבל אני מתה לקנות את האוסף של רד הוט דיסק נחשק לקניה: יש כל כך הרבה, אבל הכי הכי את זה שכתבתי למעלה :) שיר דבוק בראש: כנסיית השכל - עושים אהבה, תגידי שטוב תגידי שרע והשאלה המתחלפת: איזה דיסק קניתם חרשתם עליו כמו משוגעים ועכשיו שאתם מסתכלים אליו אתם כזה "לא נו אין לי כוח אליו"... חחחח אממ לא יודעת, אבל באמת יש לי נטיה לחרוש על דיסקים :)

../images/Emo26.gif

שיר מושמע : Dream Theater - Sacrificed Sons דיסק בדיסקמן : הוא נדפק..
דיסק/ים במערכת : אין לי כוח לבדוק שיר אחרון בMP3 : אין
דיסק אחרון שנקנה : אין כזה דיסק נחשק לקניה : לא יודעת שיר דבוק בראש : מכיר אותו של יוני בלוך והשאלה המתחלפת: איזה דיסק קניתם חרשתם עליו כמו משוגעים ועכשיו שאתם מסתכלים אליו אתם כזה "לא נו אין לי כוח אליו"... אוונסנס - פלן [האחרון שנקנה]

טולייצ

New member
איטליה ../images/Emo7.gif

שיר מושמע - אין דיסק בדיסקמן - קולדפליי [החדש] דיסק/ים במערכת - אפרת גוש שיר אחרון בMP3 - קניתי חדש,עדיין לא פתחתי אותו
דיסק אחרון שנקנה - שחר אבן צור וקולדפליי דיסק נחשק לקניה - יש המון
שיר דבוק בראש - בכללי,מירי מסיקה. אני מוצאת את עצמי מפזמת ברחובות איטליה כל מיני שירים של מירי מסיקה,וזה דווקא היה נחמד! הייתם מאמינים שיותר משבוע של שמעתי את "מהלבבבבבבבבבב.." איזה אושר
והשאלה המתחלפת: איזה דיסק קניתם חרשתם עליו כמו משוגעים ועכשיו שאתם מסתכלים אליו אתם כזה "לא נו אין לי כוח אליו..."
הדיסק של עברי לידר

JALULA2

New member
אני:)

שיר מושמע- דיאטה של אפרת גוש דיסק בדיסקמן- שומקום של חביב גפן:) דיסק/ים במערכת- יהושע שיר אחרון בMP3- קרן אור דיסק אחרון שנקנה- שומקום דיסק נחשק לקניה- ממנטו מורי שיר דבוק בראשן- עושה ביד והשאלה המתחלפת: איזה דיסק קניתם חרשתם עליו כמו משוגעים ועכשיו שאתם מסתכלים אליו אתם כזה "לא נו אין לי כוח אליו"...-מארון 5 חח..

dsol

New member
שיהיה

שיר מושמע - איריס פרחי - לא הית רשום דיסק בדיסקמן -
דיסק/ים במערכת
שיר אחרון בMP3 -
דיסק אחרון שנקנה
הרבה זמן לא קניתי דיסק נחשק לקניה - איריס פרחי - תודה רבה לך הפחד שיר דבוק בראש - מועדון ריקודים - אפרת גוש והשאלה המתחלפת: איזה דיסק קניתם חרשתם עליו כמו משוגעים ועכשיו שאתם מסתכלים אליו אתם כזה "לא נו אין לי כוח אליו"...-->עברי לידר בכללי !

•No¥a•

New member
...

שיר מושמע- דרך ארוכה- גלי עטרי דיסק בדיסקמן - דיסק/ים במערכת - שיר אחרון בMP3 - דיסק אחרון שנקנה- איפה הילד-איפה הילד, מתנה לחברה דיסק נחשק לקניה- שומקום-אביב גפן שיר דבוק בראשן- רוקנרול-אביב גפן והשאלה המתחלפת: איזה דיסק קניתם חרשתם עליו כמו משוגעים ועכשיו שאתם מסתכלים אליו אתם כזה "לא נו אין לי כוח אליו"... לא'דעת \:

למעלה