בדיקת מערכת

keeeren

New member
עונה...

שיר מושמע- שום דבר.. אבל יש בטלוויזיה אבריל לאבין.. דיסק בדיסקמן- אין לי דיסקמן דיסק/ים במערכת- לוידעת שיר אחרון בMP3- אביב גפן- אהבנו דיסק אחרון שנקנה- לא יודעת. אני לא ממש קונה דיסקים=/ דיסק נחשק לקניה- זבל- הולדת התינוק. ב11.9 הוא יוצא!!=) שיר דבוק בראש- ים של דמעות.. בעעע שמעתי אותו בצהריים ב24 והוא נדבק לי... וסתם תמונה של המשיח---

ס ט י י ק

New member
משעמם לי

על סף דפיקת ראש בקיר שיר מושמע-מטאליקה-סיקאנדדיסטרוי דיסק בדיסקמן-לאדעת דיסק/ים במערכת-דניאל סלומון-דניאל סלומון שיר אחרון בMP3-אולי-עברי לידר דיסק אחרון שנקנה-פיטרוט דיסק נחשק לקניה-הלייב של קספר שיר דבוק בראשן-עדיף שלא

צלילוש3

New member
../images/Emo85.gif

שיר מושמע-שנים חסומות\מוניקה סקס דיסק בדיסקמן- בכיף-אינפקציה דיסק/ים במערכת-שירים של דיסני
שיר אחרון ב-MP3 -אין לי דיסק אחרון שנקנה- פצעים ונשיקות של מוניקה סקס דיסק נחשק לקניה- של פיטר שיר דבוק בראשן- כל השירים שמושמעים קבוע ב24 והשאלה המתחלפת: איזה דיסק קניתם חרשתם עליו כמו משוגעים ועכשיו שאתם מסתכלים אליו אתם כזה "לא נו אין לי כוח אליו"...- הדורבנים

K i f

New member
../images/Emo99.gifשנים חסומות../images/Emo99.gif

וואו, כמה זמן לא ניגנתי אותו

moshit1

New member
אני../images/Emo26.gif

שיר מושמע- korn- ברח השם של השיר... דיסק בדיסקמן- אביב גפן- ממנטו מורי דיסק/ים במערכת- אינפקציה- בכיף שיר אחרון בMP3- אין אמפי. דיסק אחרון שנקנה- הזבובים, אביבגפן, משינה החדש ואינפקציה דיסק נחשק לקניה- אביב גפן- זה רק אור הירח שיר דבוק בראש-בכיף והשאלה המתחלפת: איזה דיסק קניתם חרשתם עליו כמו משוגעים ועכשיו שאתם מסתכלים אליו אתם כזה "לא נו אין לי כוח אליו"...- היהודים- היהודים

horse girl1

New member
משעמם לי..../images/Emo79.gif

שיר מושמע: כרגע? יש 'תתנו לו צאנס' ב-24 נחשב?!
דיסק בדיסקמן: חיות מחמד
דיסק/ים במערכת: נמא נדמה לי שאחרון גם היה חיות מחמד
שיר אחרון בMP3: אין אמ פי..
דיסק אחרון שנקנה: ואיי זה היה מזמן(23.6) הדיסק של פיטר, שאחת בלילה
אז זה בעצם כבר ה-24.6
דיסק נחשק לקניה: יש המון!(של משינה, של ד"ר קספר, של שייגעצ[אז עדיין אין לי
מה לעשות
)
שיר דבוק בראשן: לא שיר רק כמה שורות- "אין לי אוויר אבל זה המחיר שאני משלם לדבר על הקיר תגידי לי איפה ואני כבר אמצע ובסוף של היום את תיהייה מרוצה"
והשאלה המתחלפת: איזה דיסק קניתם חרשתם עליו כמו משוגעים ועכשיו שאתם מסתכלים אליו אתם כזה "לא נו אין לי כוח אליו"...: נראה לי שקצת של פיטר, חרשתי אותו בטירוף אחרי שקניתי..

invAsion

New member
Let's go now.. ../images/Emo103.gif

שיר מושמע: אפרת גוש - תמיד כשאתה בא (אחרי שניה זה התחלף לדווקא שרצית)
דיסק בדיסקמן: היהודים - היהודים
דיסק/ים במערכת: Dream Theater - Octavarium (החדש. מומלץ בחום)
שיר אחרון בMP3: במינידיסק כאילו? כאילו שאני זוכר. אני חושב ש"לעוף" מתוך היהודים לייב.
דיסק אחרון שנקנה: החדש של רמי קליינשטן, ליום ההולדת של אמא <:
דיסק נחשק לקניה: יוני בלוך - אולי זה אני (הגיע הזמן, לא?)
שיר דבוק בראש: באה אליכם / מירי מסיקה
והשאלה המתחלפת: איזה דיסק קניתם חרשתם עליו כמו משוגעים ועכשיו שאתם מסתכלים אליו אתם כזה "לא נו אין לי כוח אליו"... Away From the Sun / Three Doors Down

liel15

New member
אני!

שיר מושמע דיסק בדיסקמן: שייגעצ- ניו יורק רפיח דיסק/ים במערכת: אוסף שלי... כל מיני שירים שיר אחרון בMP3 : ילד אסור ילד מותר של ריקי גל. דיסק אחרון שנקנה: לא קניתי. דיסק נחשק לקניה: לא יודעת. אין. שיר דבוק בראש: ארוכות הדרכים. והשאלה המתחלפת: איזה דיסק קניתם חרשתם עליו כמו משוגעים ועכשיו שאתם מסתכלים אליו אתם כזה "לא נו אין לי כוח אליו"... : אין דבר כזה!

Michali17

New member
אני

שיר מושמע: INCOMLETE דיסק בדיסקמן שייגעצ דיסק/ים במערכת אממ כל מיני שירים שקטים בספרדית *לא לסקול!* שיר אחרון בMP3 דיסק אחרון שנקנה דיסק של מיינסרייט מתנה לחבר דיסק נחשק לקניה אחח אחח יותר מידי!!!!!!!!!!!!! שיר דבוק בראשן: BED OF ROSES והשאלה המתחלפת: איזה דיסק קניתם חרשתם עליו כמו משוגעים ועכשיו שאתם מסתכלים אליו אתם כזה "לא נו אין לי כוח אליו"... אממ לא עולה לי עכשיו

"למד אותי למות תראה איך שאלמד

או תן לי שאמשיך לחיות לעדדדד"
שיר מושמע- המאה העשרים- היהודים דיסק בדיסקמן- נראה לי ש..גרין דיי- דוקי דיסק/ים במערכת- מממ.. בוב מארלי אני חושבת שיר אחרון בMP3 -לא זוכרת דיסק אחרון שנקנה- --- דיסק נחשק לקניה- מדפים - בית הבובות .. לא יודעת למה אני פשוט חייבת אותו שיר דבוק בראשן- לעוף - היהודים איזה דיסק קניתם חרשתם עליו כמו משוגעים ועכשיו שאתם מסתכלים אליו אתם כזה "לא נו אין לי כוח אליו"...- משקאות חריפים

נמנמנמנמנמנמנמ :]

שיר מושמע: אממ כלום אבל בטלויזיה יש פו פייטרס. דיסק בדיסקמן: אביב גפן - לילות לבנים. דיסק/ים במערכת: אפרת גוש. שיר אחרון בMP3: אין לי. דיסק אחרון שנקנה: אבטיפוס - מה החזאי מבין, כנסיית השכל - דברים בלחש. דיסק נחשק לקניה: בלאקפילד, ואממ כל מיני. שיר דבוק בראשן: איפה הילד - מה שעובר עליי. והשאלה המתחלפת: איזה דיסק קניתם חרשתם עליו כמו משוגעים ועכשיו שאתם מסתכלים אליו אתם כזה "לא נו אין לי כוח אליו"... לא'דעת לא נראה לי שיש כזה.

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifלהלהלה...

שיר מושמע
Sum 41 / Pieces
דיסק בדיסקמן
מממ..מראלי יזהר אשדות בהופעה.. אמא הביאה אותו מחברהשלה ואחותי, אמא ואני השתגענו איתו באוטו
הוא אמנם סנוב רצח אבל ישלו שירים יפים :] דיסק/ים במערכת
מממ...נראלי אוסף של נירוונה ו..עוד שניים שאינלי כוח לבדוק
שיר אחרון ב
MP3 דיסק אחרון שנקנה
המממ...פיטרוט דיסק נחשק לקניה
מממ האמת שכרגע אין כזה, נראלי.. שיר דבוק בראש
הממ...אין והשאלה המתחלפת: איזה דיסק קניתם חרשתם עליו כמו משוגעים ועכשיו שאתם מסתכלים אליו אתם כזה "לא נו אין לי כוח אליו"
המממהאמת שזה קורה לי המון.. גם עם שירים.. אבל.. דיסק? לא'דעת..באמת שלא. תנו לי להתלהב שהיה מפגש
אביגיל היפייפיה ואני

למעלה