בדיקת מערכת

בדיקת מערכת../images/Emo11.gif

שיר מושמע: דיסק/ים במערכת? דיסק בדיסקמן: שיר אחרון בMP3? דיסק נחשק(לקניה)? דיסק אחרון שנקנה? שיר דבוק בראש? השאלה המתחלפת: מהו הדיסק שאתם מחפשים לקנות כבר יותר מידי זמן ולא מוצאים אותו בשומקום?

גוטשה

New member
ברררר

שיר מושמע: Downer/Nirvana דיסק/ים במערכת? ה-3 מהמארז של נירוונה :) דיסק בדיסקמן: X&Y של Coldplay שיר אחרון בMP3? אין. ברר דיסק נחשק(לקניה)? האיפי החדש של רם :) דיסק אחרון שנקנה? לא זוכרת :/ שיר דבוק בראש? אין אחד, כשאני שומעת משהו אני מזמזמת השאלה המתחלפת: מהו הדיסק שאתם מחפשים לקנות כבר יותר מידי זמן ולא מוצאים אותו בשומקום? האאאאאאאאאא! אתה כלכך כתבת את השאלה הזאת עליי! בתיאבון- בתריי זוזיי

בלו בלו בלו ../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif

שיר מושמע:
עיניים טובות- מוניקה סקס
דיסק/ים במערכת?
איפהילד- זמן סוכר, איפהילד (נו כתוב רק איפהילד.
) ומהשד"ק- הכחול
. דיסק בדיסקמן:
שיר אחרון בMP3?
נו. אני לא יודעת איך לשים שירים
דיסק נחשק(לקניה)?
המון.
דיסק אחרון שנקנה?
הממ... שיר דבוק בראש?
מירי מסיקה- באה אילכם. (כי אני יודעת איכקוראים לשיר. אהמ דודי אהמ. >.<) השאלה המתחלפת: מהו הדיסק שאתם מחפשים לקנות כבר יותר מידי זמן ולא מוצאים אותו בשומקום?
איכנכזה.

Hezi The One

New member
ציףףףףףףףף

שיר מושמע:זה לא אותו דבר-עברי לידר דיסק/ים במערכת?היהודים-אנפלגד דיסק בדיסקמן:האנפלגד השניXD שיר אחרון בMP3?אין לי>< דיסק נחשק(לקניה)?זה לא אותו דבר-עברי לידר דיסק אחרון שנקנה?מטרופולין שיר דבוק בראש?על קו המים-עברי לידר השאלה המתחלפת: מהו הדיסק שאתם מחפשים לקנות כבר יותר מידי זמן ולא מוצאים אותו בשומקום? צועקים על אהבה-סינרגיה,אבל אני מחפש חנות שנותנת גם את הסינגל כמו שהם הבטיחו

שטיצה

New member
-

שיר מושמע: זוהי סדום - איפה הילד דיסק/ים במערכת? ריקה דיסק בדיסקמן: יום עדין - בוטן מתוק בקרקס שיר אחרון בMP3? הוא מת
דיסק נחשק(לקניה)? יש רשימה ענקית, עזבו דיסק אחרון שנקנה? נגיעות - ברי סחרוף עיוור בלב ים - ערן צור וכרמלה גרוס ואגנר וזכיתי בעוד עותק של יום עדין D: שיר דבוק בראש? כאילו - היהודים השאלה המתחלפת: מהו הדיסק שאתם מחפשים לקנות כבר יותר מידי זמן ולא מוצאים אותו בשומקום? אין..

ס ט י י ק

New member
נ יי נ יי

שיר מושמע:אין דיסק/ים במערכת?שייגעצ-משקאות חריפים
דיסק בדיסקמן:היהודים-היהודים שיר אחרון בMP3?אפרת גוש-פעם בחיים דיסק נחשק(לקניה)?החדש של הקספרים דיסק אחרון שנקנה?לא זוכרת
שיר דבוק בראש?באוויר-היהודים השאלה המתחלפת: מהו הדיסק שאתם מחפשים לקנות כבר יותר מידי זמן ולא מוצאים אותו בשומקום:אין כזה אני חושבת..

yardenbm

New member
גרררר

שיר מושמע: החדר האינטמי שלי דיסק/ים במערכת? אין לי מערכת דיסק בדיסקמן: לא משתמשת בו שיר אחרון בMP3?blink-don tell me its over דיסק נחשק(לקניה)?אינפקציה החדש ופאנקייק-דלישס דיסק אחרון שנקנה? אמריקן אידיוט (גרין דאי) פיטר רוט שיר דבוק בראש?אין השאלה המתחלפת: מהו הדיסק שאתם מחפשים לקנות כבר יותר מידי זמן ולא מוצאים אותו בשומקום? mcr הראשון

פרקשון

New member
קוסקוס תאילנדי עם קטשופ רוסי

שיר מושמע: נאדה דיסק/ים במערכת? בכיף דיסק בדיסקמן: נאדה שיר אחרון בMP3? נאדה דיסק נחשק(לקניה)? קספרים דיסק אחרון שנקנה? נגיעות של סחרוף שיר דבוק בראש? אין השאלה המתחלפת: מהו הדיסק שאתם מחפשים לקנות כבר יותר מידי זמן ולא מוצאים אותו בשומקום? אין כזה בינתיים

JALULA2

New member
פה

שיר מושמע: המכתב\אביב גפן דיסק/ים במערכת?עכשיו מעונן\אביב גפן דיסק בדיסקמן:שייגעצ\הראשון והשני חחחח שיר אחרון בMP3?עושה ביד של שייגעצ דיסק נחשק(לקניה)?אביב גפן 3 דיסק אחרון שנקנה?אביב גפן המכתב שיר דבוק בראש?עושה ביד השאלה המתחלפת: מהו הדיסק שאתם מחפשים לקנות כבר יותר מידי זמן ולא מוצאים אותו בשומקום?אין כזה

../images/Emo121.gifתקני גם את חלולים(../images/Emo47.gif)

אם אין לך, אחד האלבומים שאני יותר אוהב
ואת לילות לבנים

למעלה