בדיקת מערכת

JALULA2

New member
הדיסק הבא..

זה לילות לבנים! אני מתכננת עליו כבר הרבה זמן..

ס ט י י ק

New member
מה לילות לבנים מה?! אביב |||../images/Emo2.gif

או ממנטו מורי. טוב נו כבר אמרו דעה אישית

../images/Emo121.gifממנטו מורי מהדהים../images/Emo99.gif

אבל שוב, זה טעם אישי.. כי לכל דיסק כמעט יש משהו אחר שמאפיין אותו

JALULA2

New member
אני חושבת שהדיסק הכי טוב שלו..

שהוא גם לדעתי הדיסק של כל הזמנים, עכשיו מעונן! טעם אישי!

../images/Emo29.gif

שיר מושמע: מטפטפות- אמסי מנצור.
דיסק/ים במערכת? חלולים- אביב גפן דיסק בדיסקמן: מקולקל
שיר אחרון בMP3? אין (עדיין) דיסק נחשק(לקניה)? מטרופולין דיסק אחרון שנקנה? שלום חנוך לאמא שלי
שיר דבוק בראש? משתוללים בכפר- שוטי הנבואה השאלה המתחלפת: מהו הדיסק שאתם מחפשים לקנות כבר יותר מידי זמן ולא מוצאים אותו בשומקום?
לאידעת..

יש צופים בנס ציונה../images/Emo70.gif

שיר מושמע: כלום דיסק/ים במערכת? כלום דיסק בדיסקמן: כלום שיר אחרון בMP3? דודי לוי-מתעורר דיסק נחשק(לקניה)? לויודע דיסק אחרון שנקנה? נירוונה-נוורמיינד שיר דבוק בראש? שיר של רונה קינן שכחתי איזה השאלה המתחלפת: מהו הדיסק שאתם מחפשים לקנות כבר יותר מידי זמן ולא מוצאים אותו בשומקום? פנקייק-דלישס, ויש עוד אחד ששכחתי

•No¥a•

New member
בלאט.

שיר מושמע: ג'אסט מיי אימג'ניישן - הקרנבריז דיסק/ים במערכת? - דיסק בדיסקמן: - שיר אחרון בMP3? - דיסק נחשק(לקניה)? הרבה. דיסק אחרון שנקנה? לחברה שיר דבוק בראש? ג'אסט מיי אימג'ניישן - הקרנבריז השאלה המתחלפת: מהו הדיסק שאתם מחפשים לקנות כבר יותר מידי זמן ולא מוצאים אותו בשומקום? לא עולה לי לראש ><

אממממ

שיר מושמע: - דיסק/ים במערכת? - דיסק בדיסקמן: אביב גפן - לילות לבנים. שיר אחרון בMP3? - דיסק נחשק(לקניה)? ההופעה של ד"ר קספר, בלאקפילד, פיטרוט ועוד מלאמלאמלא. דיסק אחרון שנקנה? כנסיית השכל - דברים בלחש, אבטיפוס - מה החזאי מבין. שיר דבוק בראש? אביב גפן - אלימות. השאלה המתחלפת: מהו הדיסק שאתם מחפשים לקנות כבר יותר מידי זמן ולא מוצאים אותו בשומקום? אממ לא עולה לי כלום כרגע.

למעלה