בדיקת מערכת

בדיקת מערכת../images/Emo11.gif

שיר מושמע? דיסק בדיסקמן? דיסקים במערכת? שיר אחרון בMP3? דיסק נחשק? דיסק אחרון שנקנה? שיר דוק בראש? שאלה מתחלפת: מתי פעם אחרונה הייתם בהופעה כלשהו.. (זה בנצי)

שטיצה

New member
כואב לי ../images/Emo7.gif

שיר מושמע? מי מפחד מהזריחה - רונה קינן דיסק בדיסקמן? דיסק צרוב של 150 שירים דיסקים במערכת? עיוור בלב ים - ערן צור וכרמלה גרוס ואגנר שיר אחרון בMP3? הוא עדיין מת |: דיסק נחשק? שילה פרבר - מתוק שחור דיסק אחרון שנקנה? נגיעות - ברי סחרוף שיר דבוק בראש? מבול - רונה קינן שאלה מתחלפת: מתי פעם אחרונה הייתם בהופעה כלשהי? נדמה לי שבניצנים:<

invAsion

New member
איך אפשר?! ../images/Emo10.gif ../images/Emo103.gif

כל כך הרבה זמן בלי הופעה.. אחחח.. לא עלינו.
אני הייתי פעם אחרונה בעיר הנוער (גם לפני יותר מדי זמן). אבל אל דאגה, היובש עומד להסתיים. 29.9 - here we come!

../images/Emo45.gif

דניאל תבואי להופעה של היהודים
נדב, השגת כרטיס מוזל..? אני רוצה ואין לי מושג איך :[

../images/Emo42.gifבוקר טוב.

שיר מושמע? מרד הדמעות- אביב גפן. דיסק בדיסקמן? עכשיו מעונן- אביב גפן. דיסקים במערכת? יש 3. השני של ירח מלא- אביב גפן. בכיף- אינפקציה. זה רק אור הירח- אביב גפן. שיר אחרון בMP3? אין לי. :X דיסק נחשק? 'הו הו'- מופע הארנבות של ד"ר קספר. דיסק אחרון שנקנה? ככה מפנקים- אינפקציה ועדיף- דניאל סלומון. שיר דבוק בראש? משל- אביב גפן. שאלה מתחלפת: מתי פעם אחרונה הייתם בהופעה כלשהי? חחח כוכב נולד. :X אבל יש הסבר! חגגנו שם לחברה יומולדת! היה ממש בלתי נסבל!

אניניניני

שיר מושמע? בכל היא מודה-פיטרוט דיסק בדיסקמן?
דיסקים במערכת? מלטף ומשקר-עברי לידר, חיות מחמד- מוניקה סקס שיר אחרון בMP3? סרט של סקס-אינפקציה דיסק נחשק? בית הבובות דיסק אחרון שנקנה? ממממ לוזוכר נראהלי נרוונה שיר דוק בראש? הכי יפה שבעולם-מאור כהן שאלה מתחלפת: מתי פעם אחרונה הייתם בהופעה כלשהו.. אתמול, פיטרוט

parapara16

New member
עוד שאלון!...באמת מזמן לא ענינו על

שיר מושמע? סוף העולם-אביב גפן דיסק בדיסקמן? אוסף רוק צרוב בעיקר נירוונה מטאליקה וניקלבאק דיסקים במערכת? שירי דיסני ודיסקים צרובים של שירים מועדפים של אביב גפן ועברי לידר שיר אחרון בMP3? הזמנתי השבוע איי פוד...מחכה שהוא יגיע ואז נעדכן אתכם דיסק נחשק? החדש של שירי מיימון (אל תשאלו למה זה פשוט מדבק!) דיסק אחרון שנקנה? לינקין פארק לייב אין טקסס כולל הדיוידי של ההופעה... שיר דבוק בראש? אהבה קטנה שירי מימון או אינטרמת היהודים שאלה מתחלפת: מתי פעם אחרונה הייתם בהופעה כלשהו..יום לפני תחילת הלימודים בנוער ינהג אחרת בירושלים היה בוטן מתוק!! והיהוים!!

dsol

New member
פעם אחרונה שאני בדקתי

זה היה פורום |OFF| סקרים ושאלונים + קצת שייגעצ

למעלה