בדיקת מערכת

ס ט י י ק

New member
..

שיר מושמע?אביב גפן-תצא מהמחשב דיסק בדיסקמן?עברי לידר-האנשים החדשים דיסקים במערכת?היהודים-מציאות נפרדת שיר אחרון בMP3?לא זוכרת דיסק נחשק?המון המון המון דיסק אחרון שנקנה?לא זוכרת
אבל מחר קונים לי 3 שיר דבוק בראש?לא יודעת את השם אבל זה של סוכרזית
שאלה מתחלפת: מתי פעם אחרונה הייתם בהופעה כלשהו.. נדמה לי שבעיר הנוער האחרונה...30.8

עונה...../images/Emo72.gif

שיר מושמע - R.E.M - The sidewinder sleeps tonight דיסק בדיסקמן- R.h.c.p - mothers milk דיסקים במערכת - החדש ישן של אלניס (האנפלאגד) ו the wall, part 2 שיר אחרון ב goo goo dolls - name דיסק נחשק - האחרון של counting crows דיסק אחרון שנקנה - האנפלגד של אלניס שיר דוק בראש - טמבל של ארקדי דוכין (הביצוע המקרי הוא של ויסוצקי) שאלה מתחלפת: מתי פעם אחרונה הייתם בהופעה כלשהו - אם מופע מחווה לפינק פלוייד בבארבי נחשב אז לפני איזה חודש וחצי או משו כזה

טולייצ

New member
אין לך כוח להלחיף משתמש../images/Emo35.gif

עצלן! שיר מושמע? - דיסק בדיסקמן? כבר שנים שהוא אצל אחותי דיסקים במערכת? מטרופולין שיר אחרון בMP3? - בקרוב יהיה ipod
דיסק נחשק? אואזיס,פו פיטרז,גראנדדי דיסק אחרון שנקנה? קולדפליי,שחר אבן צור שיר דבוק בראש? מירי מסיקה-באה אליכם שאלה מתחלפת: מתי פעם אחרונה הייתם בהופעה כלשהו..
מזמן! אני חושבת שיותר מחודש! אבל השבוע יהלי סובול בבאר שבע!!!

invAsion

New member
וואי.. ../images/Emo103.gif

תכלס, זה שיר מדבק.. ילדה שלנו כמההההההההה התגעגענווווו חכייייייי מעט ילדה שלי לפני שתגדלייייייי..

dsol

New member
יש חלוקה בפורום רוק ישראלי

להופעה של יהלי

invAsion

New member
יאללה ../images/Emo103.gif

שיר מושמע? היהודים / טיפה בים (לייב! מעיר הנוער
) דיסק בדיסקמן? שייגעצ - משקאות חריפים דיסקים במערכת? דיסק אחד, Dream Theater - Octavarium שיר אחרון בMP3? קח אותי / היהודים דיסק נחשק? החדש של היהודים, ש.. תחזיקו חזק.. יוצא בפברואר! דיסק אחרון שנקנה? יוני בלוך - אולי זה אני שיר דבוק בראש? no no no no.. don't phunk with my heart.. שאלה מתחלפת: מתי פעם אחרונה הייתם בהופעה כלשהו.. עיר הנוער 2005 (30.8). הופעה מדהימה

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gif המ.

שיר מושמע?
Everclear / Wonderful דיסק בדיסקמן?
אממ, לא'דעת, הוא אצל אחותי. דיסקים במערכת?
מממ..אוסף של נירוונה ועוד שניים, לא זוכרת איזה שיר אחרון בMP3?
ממ..מש'ו של My Chemical Romance נראלי דיסק נחשק?
אממ..לא'דעת דיסק אחרון שנקנה?
פיטרוט שיר דבוק בראש?
Sugarcult - Pretty Girl [עכשיו אני כבר שומעת אותו ] שאלה מתחלפת: מתי פעם אחרונה הייתם בהופעה כלשהי?
עיר הנוער

בלובלובלו Oo ../images/Emo15.gif

שיר מושמע?
דיסק בדיסקמן?
דיסקים במערכת? קספרים- אדום וכחול ואיפהילד- איפהילד שיר אחרון בMP3? פינק פלויד- הי יו (
) דיסק נחשק? המוני.
דיסק אחרון שנקנה? קספרים אדום שיר דוק בראש? משו של פירסומת.. שאלה מתחלפת: מתי פעם אחרונה הייתם בהופעה כלשהו.. עירהנוער...

../images/Emo168.gif

שיר מושמע?
תכנית ששחר חסון ויוסי טרבלוס התארחו בגלי צה"ל.. תכנית של 3 שעות קורעת מצחוק. דיסק בדיסקמן?
אין לי דיסקמן, הוא הרוס.. דיסקים במערכת?
אלג'יר- מנועים קדימה. שיר אחרון בMP3?
עדיין לא. דיסק נחשק?
וואי יש רשימה ארוכה
דיסק אחרון שנקנה?
דניאל סלומון לחברה שלי מתנה.. שיר דבוק בראש?
מנצור תן לי כאפות על התחת
שאלה מתחלפת: מתי פעם אחרונה הייתם בהופעה כלשהו..
אתמול, סטאנד-אפ בצוותא קומדי.. היה אחד הגדולים

yardenbm

New member
ישנתי 14 שעות... אני עייפה

שיר מושמע?שי נובלמן-sad song happy song דיסק בדיסקמן?יוסלס דיסקים במערכת? נתתי אותה שיר אחרון בMP3?useless ID-a year to forget וזה אייפוד אני מבקשת דיסק נחשק? פאנקייק-דלישס דיסק אחרון שנקנה?פיטר רוט ואמריקן אידיוט שיר דבוק בראש?no no no no baby no nonono dont lay.... שאלה מתחלפת: מתי פעם אחרונה הייתם בהופעה כלשהו.. לפני חודשיים ביוסלס
נ.ב. אמרו לי שההופעה בסיטי הול עולה 90 שקל זה נכון? בלעט עם כן לא נראה לי שאני אבוא

למעלה