שיר מושמע? הכי קרוב לבד- אביב גפן דיסק בדיסקמן? אין שם דיסק..חח דיסקים במערכת? אביב גפן- ירח מלא, מוניקס סקס- חיות מחמד ומשינה..לא זוכרת איזה.. שיר אחרון בMP3?אין דיסק נחשק?אממ..לא יודעת.. דיסק אחרון שנקנה? נראה לי של פיטר רוט.. שיר דבוק בראש?יום טוב- עברי לידר שאלה מתחלפת: מתי פעם אחרונה הייתם בהופעה כלשהו..אממ..בהופעה של אינפקציה בראשון לציון...באמפי פארק הזה..
שיר מושמע? אהמ גלגל"צ.. חחחח דיסק בדיסקמן?אין לי דיסקים במערכת?זה לא אותו דבר של עברי שיר אחרון בMP3?אביב גפן- אהבנו דיסק נחשק?יוני בלוך
דיסק אחרון שנקנה?עברי לידר זה לא אותו דבר שיר דוק בראש? אין כזה.. שאלה מתחלפת: מתי פעם אחרונה הייתם בהופעה כלשהו.. הייתי בווליום סלקום והיום בערב אני בהופעה של זבל..
דיסק נחשק? של נובה... אני רוצה שהוא יצא כבר ! דיסק אחרון שנקנה? פחח מי בכלל קונה... שיר דוק בראש? אפרת גוש - טוב לבד שאלה מתחלפת: מתי פעם אחרונה הייתם בהופעה כלשהו.. אממממ לא זוכר אבל יש מצב מחר אני יהיה (זה בנצי) ואני דודי..... אז ?!
שיר מושמע? פינק פלויד- "קערית מלאה סודות" בהופעה חיה דיסק בדיסקמן? Pearl Jam-Ten דיסקים במערכת? משום מה רק שניים, דן תורן-כפתור לא גמור, בוב דילן-דה אסנטשיאל שיר אחרון בMP3? אין דיסק נחשק? סטוג'ז. דיסק אחרון שנקנה? רם אוריון האחרון שיר דבוק בראש? אין שאלה מתחלפת: מתי פעם אחרונה הייתם בהופעה כלשהו.. המממ. המחווה לנירוונה אני חושבת.
שיר מושמע?מדברים על שלום-מוקי דיסק בדיסקמן?סינרגיה-צועקים על אהבה דיסקים במערכת?
שיר אחרון בMP3? אין לי דיסק נחשק?עברי לידר-זה לא אותו דבר דיסק אחרון שנקנה?ללוזוכר שיר דוק בראש?אהבה קטנה-שירי מימון כזה שיר יפה שאלה מתחלפת: מתי פעם אחרונה הייתם בהופעה כלשה ו.. 20.8 שייגעצ בראשון