בדיקת מערכת

yardenbm

New member
ובשנקין?

כי בשנקין יש חנות כזאת שמחזיקה דיסקים שקשה להשיג בארץ הקטע שאין יל שמץ אם הם מחזיקים דיסקים בקשה להשיג והם ישראלים ולא מחול

גוטשה

New member
תנסה

בחור שחור, קדמת עדן, התו השמיני, חוד המחט, קצת אחרת, גריפין כאלה.

גוטשה

New member
היפ

זה הכל באלנבי שם, הכל ממש קרוב לסנטר. דיסק קלאב זה חנות דיסקים יחסית זולה שיש בבאר שבע ואילת אם אני לא טועה.

rotemtem

New member
אני..:)

שיר מושמע? הכי קרוב לבד- אביב גפן דיסק בדיסקמן? אין שם דיסק..חח דיסקים במערכת? אביב גפן- ירח מלא, מוניקס סקס- חיות מחמד ומשינה..לא זוכרת איזה.. שיר אחרון בMP3?אין :( דיסק נחשק?אממ..לא יודעת.. דיסק אחרון שנקנה? נראה לי של פיטר רוט.. שיר דבוק בראש?יום טוב- עברי לידר שאלה מתחלפת: מתי פעם אחרונה הייתם בהופעה כלשהו..אממ..בהופעה של אינפקציה בראשון לציון...באמפי פארק הזה..

keeeren

New member
עונה...../images/Emo24.gif

שיר מושמע? אהמ גלגל"צ.. חחחח דיסק בדיסקמן?אין לי דיסקים במערכת?זה לא אותו דבר של עברי שיר אחרון בMP3?אביב גפן- אהבנו דיסק נחשק?יוני בלוך
דיסק אחרון שנקנה?עברי לידר זה לא אותו דבר שיר דוק בראש? אין כזה.. שאלה מתחלפת: מתי פעם אחרונה הייתם בהופעה כלשהו.. הייתי בווליום סלקום והיום בערב אני בהופעה של זבל..

keeeren

New member
קניתי את הדיסק של זבל..

אז אני משנה בדיסק האחרון שנקנה.. חחחח

•No¥a•

New member
בלע.

שיר מושמע? דונט לוק באק אין אנגר - אואסיס X: דיסק בדיסקמן?
דיסקים במערכת?
שיר אחרון בMP3?
דיסק נחשק? המ. יש הרבהP: דיסק אחרון שנקנה? וואי.. ממזמן לא קניתיX: אממ.. נראלי שזה היה הדיסק של איפה הילד.. שיר דוק בראש? אף שיר
שאלה מתחלפת: מתי פעם אחרונה הייתם בהופעה כלשהו.. נראלי לפני איזה חודש X:

שבוע טוב ../images/Emo12.gif

שיר מושמע? New Born - Muse דיסק בדיסקמן? הוא מת
דיסקים במערכת? שייגעצ - ניו יורק רפיח שיר אחרון בMP3? אין (בינתיים) דיסק נחשק? מממממממ דיסק של מיוז.. דיסק אחרון שנקנה?
שיר דבוק בראש? אין כזה.. שאלה מתחלפת: מתי פעם אחרונה הייתם בהופעה כלשהו.. כלשהי* לפני שבוע וקצת, הופעה של היהודים בגן העצמאות...

dsol

New member
אז...

שיר מושמע? nova - consummation דיסק בדיסקמן?
דיסקים במערכת?
שיר אחרון בMP3?
דיסק נחשק? של נובה... אני רוצה שהוא יצא כבר ! דיסק אחרון שנקנה? פחח מי בכלל קונה... שיר דוק בראש? אפרת גוש - טוב לבד שאלה מתחלפת: מתי פעם אחרונה הייתם בהופעה כלשהו.. אממממ לא זוכר אבל יש מצב מחר אני יהיה (זה בנצי) ואני דודי..... אז ?!

קונסומאטון

חחחחח השיר שעיצבן אותי.. עכשיו הוא דווקא פסדר.. כי חרשתי אותו.. אבל הפזמון שלו ממשיך לעצבן אותי ונשמע כאילו הוא מזייף

גוטשה

New member
קעריות

שיר מושמע? פינק פלויד- "קערית מלאה סודות" בהופעה חיה :) דיסק בדיסקמן? Pearl Jam-Ten דיסקים במערכת? משום מה רק שניים, דן תורן-כפתור לא גמור, בוב דילן-דה אסנטשיאל שיר אחרון בMP3? אין :) דיסק נחשק? סטוג'ז. דיסק אחרון שנקנה? רם אוריון האחרון :) שיר דבוק בראש? אין שאלה מתחלפת: מתי פעם אחרונה הייתם בהופעה כלשהו.. המממ. המחווה לנירוונה אני חושבת.

Hezi The One

New member
כמה מאיתנו באמת מקשיבים?@#%?@#

שיר מושמע?מדברים על שלום-מוקי דיסק בדיסקמן?סינרגיה-צועקים על אהבה דיסקים במערכת?
שיר אחרון בMP3? אין לי:( דיסק נחשק?עברי לידר-זה לא אותו דבר דיסק אחרון שנקנה?ללוזוכר:( שיר דוק בראש?אהבה קטנה-שירי מימון כזה שיר יפה שאלה מתחלפת: מתי פעם אחרונה הייתם בהופעה כלשה ו.. 20.8 שייגעצ בראשון

למעלה