בדיקת מערכת

בדיקת מערכת../images/Emo11.gif

שיר מושמע ברקע? דיסק בדיסקמן? דיסק/ים במערכת? שיר אחרון בMP3? דיסק אחרון שנקנה? דיסק נחשק? שיר דבוק בראש? הופעה אחרונה שהייתם בה? השאלה המתחלפת: איזה דיסק יש לכם שקניתם והתאכזבתם שקניתם אותו אבל אחרי כמה או הרבה זמן ניסתם לתת לו הזדמנות נוספת ואז דווקא התחלתם לאהוב אותו?

•No¥a•

New member
:)

שיר מושמע ברקע? פרח שחור-ערן צור דיסק בדיסקמן? - דיסק/ים במערכת? - שיר אחרון בMP3? - דיסק אחרון שנקנה? נקנה. דיסק נחשק? הממ.. האמתי, לא'דעת X: שיר דבוק בראש? - הופעה אחרונה שהייתם בה? לוונט גארד
השאלה המתחלפת: איזה דיסק יש לכם שקניתם והתאכזבתם שקניתם אותו אבל אחרי כמה או הרבה זמן ניסתם לתת לו הזדמנות נוספת ואז דווקא התחלתם לאהוב אותו? הממ.. לא זכור לי דיסק שקניתי והתאכזבתי

Hezi The One

New member
><

שיר מושמע ברקע? כנפיים-עברי לידר דיסק בדיסקמן? איןO: דיסק/ים במערכת?אין%#$%34 שיר אחרון בMP3? אין לי MP3:( דיסק אחרון שנקנה?משהו של וויטין טמפטיישן. לאנה דיסק נחשק?עדיין זה לא אותו דבר של עברי:( שיר דבוק בראש?גניבה-היהודים. כבר כמה ימיםםםםםםם שהוא דבוק בראשXDDDDD הופעה אחרונה שהייתם בה?היהודים 29.9 לפני יומיים. השאלה המתחלפת: איזה דיסק יש לכם שקניתם והתאכזבתם שקניתם אותו אבל אחרי כמה או הרבה זמן ניסתם לתת לו הזדמנות נוספת ואז דווקא התחלתם לאהוב אותו?-לא קרה לי:$

ziljian 1234

New member
../images/Emo107.gifהרףףףף

שיר מושמע ברקע?STAIND -SO FAR AWAY דיסק בדיסקמן?בית הבובות - מדפים דיסק/ים במערכת? סטיינד, שייגעצ, סינרגיה שיר אחרון בMP3?סינרגיה- לחבק אותך דיסק אחרון שנקנה?בית הבובות- מדפים דיסק נחשק? זבל שיר דבוק בראש? בית הבובות-שיר בעיפרון הופעה אחרונה שהייתם בה?שייגעצ ברשל"צ

טולייצ

New member
החיים לבד ריקים מידי ../images/Emo79.gif

שיר מושמע ברקע? מטרופולין-מלאכים דיסק בדיסקמן? - דיסק/ים במערכת? נימרוד שיקלר שיר אחרון בMP3? [אי ריבר
] לא זוכרת שיר בדיוק,אבל משהו של NOVA דיסק אחרון שנקנה? לא נקנה,קיבלתי מתנה ליום הולדת - נימרוד שיקלר
דיסק נחשק? גראנדדי [2 הדיסקים]
שיר דבוק בראש? אהבה קטנה-שירי מימון הופעה אחרונה שהייתם בה? יהלי סובול - 13.9 השאלה המתחלפת: איזה דיסק יש לכם שקניתם והתאכזבתם שקניתם אותו אבל אחרי כמה או הרבה זמן ניסתם לתת לו הזדמנות נוספת ואז דווקא התחלתם לאהוב אותו? בדיוק מה שקרה לי עם דניאל סלומון!

ס ט י י ק

New member
^_^

שיר מושמע ברקע?השיר של אמריקן איקס XD דיסק בדיסקמן?נראלי שנירוונה דיסק/ים במערכת?מופע הארנבות שיר אחרון בMP3?מה שקרה-אפרת גוש דיסק אחרון שנקנה?היהודים וקספר דיסק נחשק?לאדעת>.< שיר דבוק בראש?השיר של אמריקן איקס הופעה אחרונה שהייתם בה?אינפקציה השאלה המתחלפת: איזה דיסק יש לכם שקניתם והתאכזבתם שקניתם אותו אבל אחרי כמה או הרבה זמן ניסתם לתת לו הזדמנות נוספת ואז דווקא התחלתם לאהוב אותו?נראלי שאפרת גוש רק שלא קניתי הוא צרוב:XXXXXXXXX

צקצקצק

שיר מושמע ברקע? Stuck in a moment-U2 דיסק בדיסקמן? מוקי-שמע ישראל דיסק/ים במערכת? סינרגיה, אינפקציה-ככה מפנקים, 11א-ברי ורע מוכיח שיר אחרון בMP3? לויודע דיסק אחרון שנקנה? נירוונה נוורמיינד נראהלי דיסק נחשק? בית הבובות, הקספרים בהופעה שיר דבוק בראש? Iris-goo goo dolls הופעה אחרונה שהייתם בה? פיטר רוט 9/9 השאלה המתחלפת: איזה דיסק יש לכם שקניתם והתאכזבתם שקניתם אותו אבל אחרי כמה או הרבה זמן ניסתם לתת לו הזדמנות נוספת ואז דווקא התחלתם לאהוב אותו? 11א ברי סחרוף ורע מוכיח

../images/Emo121.gifאלטיזעכן!

שיר מושמע ברקע?
כרגע-כלום. דיסק בדיסקמן?
Iron Maidan-Live After Death-1 (דיסק כפול) דיסק/ים במערכת?
Blackfield, היהודים-פחד מוות, אביב גפן-לילות לבנים שיר אחרון בMP3?
דיסק אחרון שנקנה?
Led Zeppelin-Coda דיסק נחשק?
החדש של היהודים/אביב גפן/שייגעצ <שכולם בעזרת השם אמורים לצאת ב8 שנים הקרובות למרות שכולם עובדים על האלבומים כבר פול זמן> שיר דבוק בראש?
אינפקציה-אלטיזעכן הופעה אחרונה שהייתם בה?
עיר הנוער=/ השאלה המתחלפת: איזה דיסק יש לכם שקניתם והתאכזבתם שקניתם אותו אבל אחרי כמה או הרבה זמן ניסתם לתת לו הזדמנות נוספת ואז דווקא התחלתם לאהוב אותו?
אמא קנתה לי לפני בערך שנה דיסק כפול הופעה חיה של משינה מ95' "מכונת הזמן" וממש לא אהבתי אותו, ולפני בערך חודש החלטתי לנסות לשמוע אותו שוב וממש אהבתי=]

../images/Emo79.gif

שיר מושמע ברקע? Black Hole Sun- soundgarden דיסק בדיסקמן? הדיסקמן שלי מת מזמן. דיסק/ים במערכת? בלאקפילד. שיר אחרון בMP3? Pearl Jam - Black דיסק אחרון שנקנה? אחים שלי קנו לי את רוקפור- בחזרה לשבלול.. דיסק נחשק? מטרופולין שיר דבוק בראש? השיר של השמינייה
הופעה אחרונה שהייתם בה? סטאנד-אפ אתמול בערב
השאלה המתחלפת: איזה דיסק יש לכם שקניתם והתאכזבתם שקניתם אותו אבל אחרי כמה או הרבה זמן ניסתם לתת לו הזדמנות נוספת ואז דווקא התחלתם לאהוב אותו? לא נראה לי שיש כזה

לא לקאמל, לצוותא... ../images/Emo9.gif

צוותא קומדי קלאב/ בר הופעות של אנשים כמו שחר חסון, אדם שרון, ירון ברלד ואחרים.. אני מכורה למקום הזה.. זה הבית שלי פשוט

keeeren

New member
עונה:]

שיר מושמע ברקע? מוניקה סקס-חיות מחמד דיסק בדיסקמן? נהרס:( דיסק/ים במערכת?שייגעצ-משקאות חריפים שיר אחרון בMP3?משו של גרין דיי נראה לי דיסק אחרון שנקנה?קניתי 3 באותו יום:שייגעצ-משקאות חריפים, יוני בלוך-אולי זה אני, מטרופולין דיסק נחשק?אפרת גוש.. נקנה מחר אולי:] שיר דבוק בראש?אין כזה הופעה אחרונה שהייתם בה?אהמ עברי בכ"ס נראה לי השאלה המתחלפת: איזה דיסק יש לכם שקניתם והתאכזבתם שקניתם אותו אבל אחרי כמה או הרבה זמן ניסתם לתת לו הזדמנות נוספת ואז דווקא התחלתם לאהוב אותו? לא יודעת כרגע
אבל את של יוני שמעתי רק פעם אחת וגם חלקית..

פרקשון

New member
טוב טוב

שיר מושמע ברקע?
the beatles-oh! darling דיסק בדיסקמן? האדום של הקספרים דיסק/ים במערכת? הכחול של הקספרים שיר אחרון בMP3? איןןן דיסק אחרון שנקנה? הכחול של הקספרים דיסק נחשק? לא יודע כבר! יש יותר מדי שיר דבוק בראש? תודה לאל אין הופעה אחרונה שהייתם בה? המג'יקל ביום שלישי השאלה המתחלפת: איזה דיסק יש לכם שקניתם והתאכזבתם שקניתם אותו אבל אחרי כמה או הרבה זמן ניסתם לתת לו הזדמנות נוספת ואז דווקא התחלתם לאהוב אותו?
שאלה קשה! אני מקווה שזה יקרה בעתיד עם הדיסק המאכזב של פיטר

Michali17

New member
אממממ אני אני

שיר מושמע ברקע? *לא לסקול* שירי מיימון - אהבה קטנה דיסק בדיסקמן? הפרוייט של עידן רייכל דיסק/ים במערכת? דיסק עם שירים שצרבו לי
שיר אחרון בMP3? - דיסק אחרון שנקנה? לא זוכרת דיסק נחשק? שירי מייון ועברי לידר שיר דבוק בראש? אממ יש כמה הופעה אחרונה שהייתם בה : | הופעת מחווה לGNR השאלה המתחלפת: איזה דיסק יש לכם שקניתם והתאכזבתם שקניתם אותו אבל אחרי כמה או הרבה זמן ניסתם לתת לו הזדמנות נוספת ואז דווקא התחלתם לאהוב אותו? אין כזה

לא אהבתי אותך ושנאתי את זה..../images/Emo79.gif

שיר מושמע ברקע? ד"ר קספר - סקס. דיסק בדיסקמן?
. דיסק/ים במערכת? מופע הארנבות של ד"ר קספר בהופעה חיה. שיר אחרון בMP3? סמלז לייק טין ספיריט - נירווה. דיסק אחרון שנקנה? מופע הארנבות של ד"ר קספר בהופעה חיה
. דיסק נחשק?
. שיר דבוק בראש? ד"ר קספר - מתוק יום הדבש. הופעה אחרונה שהייתם בה? יום חמישי - היהודים ברמת גן
. השאלה המתחלפת: איזה דיסק יש לכם שקניתם והתאכזבתם שקניתם אותו אבל אחרי כמה או הרבה זמן ניסתם לתת לו הזדמנות נוספת ואז דווקא התחלתם לאהוב אותו? לא זוכרת אחד כזה...

בלובלובלו../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif

שיר מושמע ברקע? איזשו שיר מ24 שאינלי מושג מהשמו.
דיסק בדיסקמן? מת.
דיסק/ים במערכת? הקספרים בהופעה חיה, הקספרים הכחול, ואיפהילד- איפה הילד.
שיר אחרון בMP3? נראלי שהשיר הזה שאבא שלח לי ה"שר מהלב" במזרחית...
דיסק אחרון שנקנה? מופע הארנבות של ד"ר בהופעה חיה.
דיסק נחשק? בוטן מתוק בקרקס- יום עדין
שיר דבוק בראש? שומכלום.
הופעה אחרונה שהייתם בה? בית הבובות בנהריה, היה כ"כ כייפ. ^_____________^
השאלה המתחלפת: איזה דיסק יש לכם שקניתם והתאכזבתם שקניתם אותו אבל אחרי כמה או הרבה זמן ניסתם לתת לו הזדמנות נוספת ואז דווקא התחלתם לאהוב אותו? XD ניו יורק רפיח X:

למעלה